21 Януари, 2019 15:13 6 197 3

Мистерия около удара по Ваня Червенкова

  • ваня червенкова-
  • кештерминал-
  • винетки
Мистерия около удара по Ваня Червенкова - 1
Снимка: БГНЕС

Кештерминал за плащане на сметки и продажба на винетки са откраднали бандитите, обрали бизнесдамата Ваня Червенкова. Това предаде "Телеграф".

Варненката, която развива голям бизнес из цялата страна, е станала мишена на столични крадци. Ударът е станал в нощта между петък и събота, когато хипермаркетът е бил затворен. Бандитите са задигнали цялото устройство заедно със сумата, която е била в него. Засега остава неясно как престъпниците са проникнали във фоайето, където бил поместен кештерминалът, понеже няма счупено стъкло.

Няма сигурна версия за обира, но се смята, че крадците са били поне двама, тъй като човек сам не може да се справи с изнасянето на машината.

"Не трябва да се раздухва, понеже така се пречи на разследването. Ще дам изявление по-късно, кражбата е на магазина, той не е моя собственост. Работи се по случая. Обадете се по-късно, след ден-два ще имам яснота, очаквам руските си съдружници, които пристигат по спешност", коментира Ваня Червенкова и не споменава колко пари е загубила заради обира.

"Вече няма кештерминал, не знаем и кога ще монтират друг. Никой не ми дава такава информация", казват касиерките от магазина за хранителни стоки.

"Имаше полицаи, оглеждаха, разпитваха. Решихме да попитаме кога е станала кражбата, кой я е направил, знаят ли нещо повече, но те запазиха мълчание. В квартала бързо се раздуха, днес хората говорят само за това", споделят продавачи, която всяка събота разпъват серия близо до супермаркета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мис Пиги Ваня червендалестата

    32 0 Отговор
    Откраднаха кеш терминала грух грух
  • 2 Свинар

    25 0 Отговор
    Това е може би най-противният сорат в милата ни Татковина.
  • 3 още колко

    13 1 Отговор
    Тази "бизнес-дама" докога ще грухти от предаванията на различни родни телевизии, изживявайки се като върха на бизнеса. Толкова противно същество не е имало, няма, няма да има, и не трябва! Помогни, Боже!