Last news in Fakti

24 Февруари, 2019 11:17 3 448 6

Любимият на Мегз остава в ареста. Тя: Много те обичам!

  • мегз-
  • миглена каканашева-
  • румен рончев

Определението подлежи на обжалване в тридневен срок пред Окръжен съд

Любимият на Мегз остава в ареста. Тя: Много те обичам! - 1
Снимка: Пловдив24

Транспортният бос Румен Рончев остава с мярка "задържане под стража". Това реши Районен съд Пловдив, съобщи Plovdiv24.bg. Макар по делото да има нови обстоятелства - да са изплатени 98 хил. лева към фирмата, към която е бил лизингът на Мерцедес G-класа, съдът реши да остави Рончев в ареста.

По думите на прокурор Светлана Ангелчовска към момента от страна на Рончев има само една декларация, че желае да сключи споразумение с прокуратурата. Това е единственото му съдействие по процеса. Освен това, ако е на свобода, би могъл да окаже влияние на разследването. Още повече, че първоначално Антон Лесов - третият обвиняем по делото заедно с Рончев и Миглена Каканашева - Мегз, дал едни обяснения. А на по-късен етап ги е променил, тоест според прокурор Ангелчовска вече е налице подобно влияние на разследването.

В крайна сметка съдът остави без уважение искането на защитниците на Рончев и го остави в ареста. Съдебната охрана заключи белезниците на Рончев и го отведе, а присъстващата в съдебна зала Мегз го изпрати с думите "Много те обичам". Определението подлежи на обжалване в тридневен срок пред Окръжен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dido

    8 0 Отговор
    колко трогателно„как ли не са се разплакали съдиите
  • 2 Хахахахааа

    10 0 Отговор
    Как може да я харесват тая зъбла незнам,чак и на Доганя синчето га е трил,ако имам парите им на тия двамата никога не бих се занимавал с тая смрад.

    Коментиран от #3

  • 3 580

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хахахахааа":

    Аз и без да им имам парите пак не бих се занимавал с такива травестити!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Порно

    4 0 Отговор
    Ако на някого му се лежи в затвора и иска да загуби бизнеса си, тая е на разположение.
  • 6 незнайко

    0 0 Отговор
    Жена която НЕНАВИЖДА мъжете а си отваря краката за пари, това се нарича Миглена Каканашева !!!