Last news in Fakti

20 Март, 2019 09:40 7 956 10

Подробности за убийството в Ботевград

  • ботевград-
  • жена

Извършителят се казва Людмил Аяров и вчера закла жена си Камелия Аярова на улица в Ботевград, близо до ателието, в което работи

Подробности за убийството в Ботевград - 1

Убиецът от Ботевград се е самоубил през нощта със законно притежавано ловно оръжие, информира „Нова телевизия“. В полицията досега не са постъпвали данни и оплаквания за домашно насилие, свързани с въпросното семейство.

Извършителят се казва Людмил Аяров и вчера закла жена си Камелия Аярова на улица в Ботевград, близо до ателието, в което работи. До фаталната случка се стига, след като мъжът разбира, че жена му му изневерява. Оказва се, че Камелия имала дългогодишна връзка с друг мъж.

Извънредни разкрития за бруталното убийство на шивачката от Ботевград! Ето от къде е започнал фаталният скандал!

Двамата се оженили през 2005 година и имат две малки дечица - момиче на 14 години и момче на 9. Извършителят има криминално досие за хулигански прояви.

Ликвидираната в Ботевград Камелия сама се обадила, че умира, а днес с мъжа й...

За фаталния инцидент проговори свидетелят, обадил се на 112 и отместил детето от трупа на майка му - Веселин Костов: "Дъщерята на жертвата се приближаваше към тялото на майка си, но я взех и я успокоих. Жената, още докато говорих със 112, ми направи впечатление, че диша много леко. Лежеше в локва кръв по гръб. Станах просто неволен свидетел на случилото се. Познавам починалата – много интелигентна и усмихната жена. Не познавам лично извършителят. Жената беше много хубава като човек. Момиченцето май е на 14 години, него отделих от трупа на майка му. Това, че жената е имала друга връзка, не е повод да се отнеме живот", коментира той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    21 2 Отговор
    Демокрацията създаде болна нация,психически не устойчива да взима правилни решения за оцеляване в развитието си.
  • 2 Митко

    13 8 Отговор
    А после като ви кажат че материала е лош се сърдите.
    То бива нещастници без самочувствие, ама някои индивиди с малки пишки прекаляват.
    Бог да прости жената, а тоя изверг и да го погребат не заслужава.
  • 3 Конфуций

    29 7 Отговор
    Знам, че ще прозвучи грубо, но не е нормално жена на 37 години с две деца да има връзка с чужд мъж и в същото време да живее със своя. Това не оправдава мъжа й, защото той не е никой, че да решава дали тя ще живее или не. Тя пък се оженила за човек с множество хулигански прояви. Къде е гледала?
    И от двамата нищо не става. За съжаление страдат децата им, които нямат никаква вина
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Нямало ли е кой

    8 6 Отговор
    Да му каже на Люската, че след като сме отхвърлили джендърджамбаската конференция е нямало нужда да се самоубива защото нищо лошо не е направил?
  • 6 Сега Урумов да каже

    5 6 Отговор
    Този божи раб след като от една страна е изпълнил библейската повеля жена хваната да прелюбодейства да бъде умъртвена и от друга страна, че самоубийците нямат място в рая, та аджеба къде ще се скита душата му?
  • 7 някой

    8 2 Отговор
    Няма нищо по-редно в нашата мила родна държава от това, един с "криминално досие за хулигански прояви" да притежава законно ловно оръжие. Какво гарантира, че хулиганските му наклонности няма да го прихванат по някакъв повод и с това оръжие да изпотрепе къде когото види? Вече имам чувството, че почти не останаха българи, особено сред ловците, които да не са с криминални досиета за хулигански прояви. Върви че живей в такава държава! Искам всички убийци да се самоубиват. Това доста би улеснило нещата. Че напоследък направо се роят!
  • 8 стоян георгиев

    2 7 Отговор
    що се възмушата народа.в българия не живеят джендъри ,а истински мачовци !!!нали така другари.другата седмица ще бъде убита нова жена и децата и ще останат сираци споко!и факти не ми триите коментарите.тва че имам различно мнение не е причина да го правите!!!!

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Това

    0 0 Отговор
    Е Весо Коня .....иииихаааааа