Last news in Fakti

11 Април, 2019 12:38 3 277 1

Европа търси Джайката

  • джайката-
  • любомир димчев-
  • сандански-
  • еза

Холандският съд е изпратил ЕЗА

Известният сводник от миналото, санданчанинът Любомир Димчев, с прякор Джайката е издирван с европейска заповед за арест (ЕЗА). Заповедта пристигна в ОД на МВР тези дни, научи Struma.com.

Според запознати, Джайката е избягал от 10 годишна присъда за трафик на дрога през граница, постановена от съд в Холандия, където е бил арестуван през 2017 година. Незнайно как обаче Джайката е успял да се измъкне от държавата, минал е през граница в Германия, придружаван от чужденец, явно авер в трафика.

Холандският съд е поискал издирването на беглеца и е изпратил Европейската заповед за арест. 50-годишният Любомир Джайката е един от най-старите сводници в курортния град, има множество кримипрояви у нас.

Преди време напуснал Сандански и стана ясно, че е обикалял Европа, базирайки се в Холандия. За него в Сандански казват, че няма един работен ден. Преди време съпругата му намери пред автомобила си коктейл Моллотов и тогава се каза, че е опит за сплашване на Джайката, заради неуредени финансови отношения в трафика на дрога.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нвнн

    5 0 Отговор
    Аз пък ходих до Бургас да търсим Чайката че да си вържем мартениците най-накрая , че нема щъркели вече в БГ-то...