Last news in Fakti

14 Април, 2019 14:45 32 810 74

Циганите, които убиха Валя: Изнасилихме я и подпалихме косата ѝ

  • харманли-
  • валентина христозова

Двамата блудствали с жертвата си многократно

На ужасяваща гледка в харманлийската ромска махала, известна като Хаджияневото герме, се натъкнал 63-годишният Георги Стойков на 16-и миналия месец. В треволяците край улица "Васил Левски“ лежал обезобразеният труп на 53-годишната Валентина Христозова. Тялото било разкрачено, с ръце, свити в неестествено положение, пише Марица.

„Кошмарна и потресаваща гледка. Неописуем ужас. Потресени сме. Това е сред най-бруталните и жестоки престъпления в региона”, коментираха полицаи с дългогодишен опит. Малко след като Георги се обадил в Районното, на мястото пристигнали криминалисти и униформени, които блокирали района.

Няколко часа по-късно дошли и специалисти по разследването на тежки престъпления от столичната Главна дирекция „Национална полиция”. За разпити били привикани над 20 души, включително и подалият сигнал в управлението 63-годишен харманлиец.

Установено било, че с жертвата е блудствано. Къщата на убитата ромка било на 100-200 метра от мястото, където е открито тялото. Станислава - внучката на Валентина Христозова, разказала на разследващите, че баба отишла за банички и повече не се върнала. Впоследствие било установено, че жертвата също е пила преди смъртта си, и то доста. В кръвта имало над 2 промила алкохол. Отказ на жертвата да прави секс е мотивът за бруталното убийство, съобщиха източници от полицията на 20 март, след като същия ден бяха арестувани заподозрените за гнусното престъпление. Те са 18-годишният Асен Симеонов Ангелов и 21-годишният Андрей Антонов Демирев.

След изтичането на 24- часовото им задържане с постановление на окръжната прокуратура на двамата бе повдигнато обвинение в блудство и убийство, извършено по особено жесток и мъчителен начин на 53-годишната жена. Срокът им за престой зад решетките бе удължен на 72 часа. На 22 март държавното обвинение внесе искане в Хасковския окръжен съд за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Заседанието се гледа при закрити врата по искане на защитата и заради специфичните обстоятелства. Разбра се обаче, че и двамата не спестяват нищо от изпълнения с агресия и ужаси разказ за действията си и признавали стореното. След престъплението се укрили от издирващите ги органи на реда.

И заради това Темида постанови и двамата да останат заключени в следствените килии. Информирани допълниха, че и Асен, и Андрей казали, че се разкайват за стореното. Дори поднесли съболезнования на близките на Христозова. Междувременно запознати със случая обясниха, че убийството е извършено между 12 и 3 часа след полунощ в петък срещу събота. Двамата младежи се напили с ракия и бира.

После тръгнали безцелно, когато видели падналата на тротоара жена. Валентина била в отблъскващо и безпомощно състояние - повърнала върху себе, а също и оплискана от собствената си урина от поетото количество алкохол преди фаталната среща.

„Хайде да те чукаме, ма”, поискали Ангелов и Демирев. Заваляно, Христозова им отказала и им рекла да си вървят. Това отключило у младежите нечовешките им инстинкти. Така те започнали изключително жестоката гавра с безпомощната жена. Блудствали с жертвата си многократно. Гаврили се с нея орално и анално. Докато единият осъществявал акт, другият мастурбирал върху тялото. После се сменяли, като непрекъснато биели беззащитната си съгражданка.

Сред гнусните гаври, за които двамата признали, те опитали да запалят косата на Валентина. Със запалка горили и космите по интимните части. Гаврата продължила три часа. Накрая Асен и Андрей умъртвили жертвата си ритници в главата. Те скачали върху тялото. „Беше супер яко“, рекъл единият. „Абе, май прекалихме с тази, дай да ходим да си намерим по една хубава проститутка, че ми се е... още, ама по-нормално“, отговорил другият. След тези реплики харманлийците си тръгнали от мястото на ужасите.

На 28-и миналия месец Андрей Демирев поиска да бъде пуснат от следствения арест. Апелативният съд в Пловдив обаче отхвърли жалбата му и потвърди определението на хасковските окръжни магистрати, с което му бе наложена най-тежката мярка за неотклонение. Съучастникът му - Асен Ангелов, не е обжалвал за излизане от килията. Апелативните магистрати приеха, че от събраните до момента гласни, писмени и веществени доказателства се извежда обосновано подозрение, че Демирев е съпричастен към извършване, в съучастие, на двете престъпления, в които е обвинен. Определението бе окончателно.

„Познавам Асен. Бяхме в един клас. Агресивен е и не е с акъла си. Биеше децата в училище, не влизаше в час. Баба се пропи преди 5-6 години, след като се раздели с мъжа си”, разказа пред репортери внучката на жертвата.

„Искам смъртна присъда и за двамата, баба няма да се върне”, заяви Станислава. За извършено убийство с особена жестокост, по особено мъчителен за жертвата начин, възползвайки се от безпомощното състояние, се предвижда наказание от 15 до 20 години решетки или доживотен затвор и доживотен затвор без право на замяна.

„При условие че и двамата са признали вината си и са поискали разглеждане на делото по съкратено съдебно следствие, те ще се разминат с най-тежкото предвидено от закона наказание”, коментираха юристи. Асен Ангелов, който към момента на зверското и гнусно престъпление няма навършени 20 години, по закон не може да получи максималната доживотна присъда без право на замяна, обясниха още вещи в правото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шансу Имамов

    13 343 Отговор
    За всички е ясно че са си признали след като са ги изтезавали,циганин не може да сътвори такъв ужас ФАКТ.

    Коментиран от #61

  • 3 Груйо

    362 6 Отговор
    Искам изселване на циганите на далече от България ! Това не е истина просто ..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пешо

    284 10 Отговор
    Онзи идиот Каракачанов щял да бори циганската престъпност, като ги образова. Малоумен човек. Така ги образоват, че им дават дипломи за седми клас без да знаят да четат и пишат.

    Коментиран от #58

  • 6 Месершмит 109

    300 6 Отговор
    Най-добрата интеграция на тия индивиди е екерисажа..

    Коментиран от #36

  • 7 Дарвин

    260 5 Отговор
    Е, кажете ... циганина нормален човек ли е? Това са човекоподобни примитиви, но не и хора!

    Коментиран от #34, #37

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Оппа

    141 7 Отговор
    Хайде сега всички политици , които са управлявали през последните 30 години да поемат отговорност за циганските безчинства. Държавата отгледа и продължава да отглежда тези нехора. Не става въпрос само за циганския етнос, абсолютна деградация цари. Завършва се гимназия без да имат каквито и да било знания, умения, обноски... И стига сме нахвърляли на циганите, не виждаме ли цялостно какво се случва?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 КОЧА

    34 4 Отговор
    И циганите мямат място --ще избягат наи вероятно - или ги чакат лоши времена у затвору ИЛИ ЩЕ СИ ИЗМИЕМ РЬЦЕТЕ С ТЯХ НЯКОИ ДЕН .
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 КОЧА

    35 15 Отговор
    АБЕ БОИКО В ТЕБ Е ВЛАСТА ЗАЩО ТЕ Е СТРАХ -- ДА РАЗРАВАШ ПРАВОСЬДИЕ -- САМО ИЗДАИ ЕДНА ЗАПОВЕД И ГОТОВО -- ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ -- БРЗО -- ВЕЧЕ НЯМА КОМУНИСТИ - КРИЯТ СЕ КАТОМИШКИ --- НАПРАВИ ТАКА И С ДРУГИТЕ ВРАГОВЕ НА НАРОДА .............ДЕИСТВАИ БЬРЗО И ЛИ ЩЕ Е КЬСНО НЯКОИ ДЕН . НЕ МЕ Е СТРАХ ДА ПИША - ЗАЩОТО СЬМ ИЗБРАЛ ДА ЖИВЕЯ СВОБОДНО КЬДЕТО СЬМ РОДЕН - ИМАМ И ДРУГО ГРАЖДАНСТВО ....................................................................................................

    Коментиран от #31

  • 14 Все още работеща

    80 0 Отговор
    Да ги дадат на близките на жертвата. Те знаят как да раздадат правосъдие.
  • 15 Синдикат на Ало Измамниците

    33 9 Отговор
    "беззащитната си съгражданка", айде да се самоизбиват мръсните плъхове.
  • 16 КАЧА

    13 36 Отговор
    АБЕ САМО ЗАДРЬСТЕНИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БКПЕ ИЛИ БСПЕ ТЕ СА ГЛАДНИ МИШКИ ВИЖТЕ ГИ САМО - КАК СА НАПЛАШЕНИ ДА СИ СТЯГАТ БАГАЖО НО НЕ ЗНАМ ЗА КЬДЕ -- НИКОИ НЕ ГИ ЖЕЛАЕ ВЕЧЕ .

    Коментиран от #25

  • 17 Салито

    59 0 Отговор
    Припомних си детството...!!! Това ми е родното място...!!! Сега мисля, че нещо повече, но има една приказка,, вари го, печи го, на сиганин мирише, въпреки киреча....!
  • 18 AmiX

    48 6 Отговор
    Спокойно...
    Дойде и тяхното време :)
    Чух тайна информация от личния лекар.
    Скоро ги задължавали да бият ваксини на циганите...
    Всяка циганка ще се инжектира с препарат от който няма да могат да забременяват.
    А мъжете с ваксина която ще им съкрати драстично живота 🤫💉😁😁😁😵🤪🤒😷🤕😱😳

    Коментиран от #23

  • 19 Бачо Киро

    65 0 Отговор
    Не виждам причина защо да не увиснат в метален кафез на центъра на града докато вътре остане само скелет. Безсмислено е да живеят и са ги хранят в затвора.
  • 20 Хан Крум

    60 2 Отговор
    Убиеца дали е бял , мургав , жълт или черен е без значение , носи само мъка и страдание.Живота на жертвата няма да се върне , но да си получи наказание отговарящо на извършеното престъпление.Не затвор А ВЪ ЖЕ НА ВРАТЪТ И ДА ВИСИ ДОКАТО ИСЪХНЕ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ОСТАНАЛИТЕ.
  • 21 Гост

    36 1 Отговор
    На ТОРРРРР
  • 22 чиче

    53 0 Отговор
    За тези изроди смьрт по бавен и мьчителен начин пред всички в махалата
  • 23 ПЛАКАТНА ДЕМОКРАЦИЯ

    21 1 Отговор

    До коментар #18 от "AmiX":

    Няма защо да им съкращават живота.Те сами го правят с алкохол и други вещества.Решението е откъсване от средата и налагане на стандарти.Който се социализира добре.Останалите опит от САЩ с подобни индивиди
  • 24 Хитлер

    33 1 Отговор
    НА САПУН
  • 25 Враца Баце

    11 3 Отговор

    До коментар #16 от "КАЧА":

    Неграмотен У-Р-О-Д.

    Коментиран от #55

  • 26 Усмивката

    25 0 Отговор
    Ето причината заради която терорът ,циганският нама да престане .Напротив .Ще се увеличава.И както могат да гладуват невъзможни, закони на границата на абсурда ,в угода на нечий строител, могат да гласуват и такъв дори неприемлив за Хелзинг.Но те, нямат интерс .Напротив .Колкото страх,хаос и неуредици ,толкоз повече подчинение,изгода и Наследници на предателите на Левски и делото му.
  • 27 Моляяяяяя

    29 4 Отговор
    Г-н Цацаров! Ние от Герб ви нареждаме: Оневинете ги, защото губим 2 изборни гласа за изборите!
  • 28 Горд българин

    30 1 Отговор
    Два мръсни мангала по малко и за сапун не стават
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 чичо Пешо

    35 1 Отговор
    Няма значение дали е циганин или Българин..или китаец.Тази твар,която е сътворила такова ужасяващо престъпление,просто и елементарно трябва да получи куршум,който струва около 0.50 стотинки в тила/Точка/.Ако управляващите не могат да си го позволят,аз ще купя един сандък патрони и където трябва ще им го занеса-Дарение.

    Коментиран от #64

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Гошо

    15 10 Отговор
    Аз претенции към момчетата нямам щом са утрепали циганка! Почват да се избиват едни други, което е похвално!

    Коментиран от #38, #70

  • 34 Усмивката

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Дарвин":

    Дарви заслужава по кармичен път да се роди в циганска временна постройка.Във двайсти първи век.В българско.И да евоюлира.
  • 35 hmhmhm

    17 0 Отговор
    По един куршум и така за какво да ги хрантутиме тези?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Циганска пасмина 💣

    20 0 Отговор

    До коментар #7 от "Дарвин":

    Това са човекоподобни примати - орки и всички са за отстрел! 💥👈
  • 38 Тъпак

    23 0 Отговор

    До коментар #33 от "Гошо":

    Кво като е циганка, по същия начин биха убили и българка !!! По една инжекция с бензин венозно за всички лилави гласоподаватели на герб !!!
  • 39 Nqkoi

    3 7 Отговор
    Познавам и двата от училището но не се държаха лошо със никой
  • 40 trol

    12 1 Отговор
    разстрел
  • 41 Георги

    21 0 Отговор
    Изселване на циганите от страната ! Няма друго решение за справяне с тази ПАПЛАЧ !
  • 42 гост

    18 0 Отговор
    15г. като фо намалят на половина заради признаване на вина стават 7г. и след 4г. подавам молба за предсрочно освобождаване срещу подписка и хей ти ги, изнасилвачи и брутални убийци на 22-24г. Въпросът е коя е следващата им жертва, защото съдиите така ни поставят в ролята на жертви, без наше желание. Пускат зверове и после само регистрират. Ами то е по-безопасно в гората сред хищници отколкото сред цигани.
  • 43 Здравомислещ човек

    0 12 Отговор
    Статията е като преразказ на очевидец, изключително изкривена в тази посока, че да сме потресени, ужасени и погнусени. Пълни глупости - от къде имате тази пряка реч от случилото се... Измишльотини и безсмислици! Блудството се отнася само за малолетен, непроверени "факти" са чиста спекулация, клевета и насаждане на напрежение...
  • 44 das reich

    14 0 Отговор
    Това са ОРКИ, нечовешки създания, трябва да бъдат незабавно евтанизирани.
    Само бърза и незабавна смърт за тези животни!
  • 45 Тони

    12 1 Отговор
    AUSHCHWITZ
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Националист

    7 1 Отговор
    А за планирана раждаемост, за спирали или връзване на тръбите на циганките, които не са готови да раждат кога ще стане въпрос?
    Няма ли кой да подари един апартамент на Борисов, че да придвижат този толкова важен за сигурността на народа въпрос?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 1234

    8 0 Отговор
    Коментарите са излишни. Една туна с бензин и на площада двама им драсваш клечката. Българина е матриал който е най малкото прост... Като няма кой да отмъсти за жената, ще е така всеки ден.... Не коментирам съда, той трябва да бъде закрит
  • 51 ss sa

    3 0 Отговор
    arbeit macht frei
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Иван

    5 3 Отговор
    Не гласувайте за герб
  • 54 ахмед

    7 0 Отговор
    Да бъде премахнато бързото производство по най-бързият начин,, и всички присъди по такива дела да бъдет преразгледани и престъпниците осъдени на смър по същия начин, по който са убили и жертвите си!

    И всичко това дабъде изпълнявано публично.
  • 55 Иво

    0 4 Отговор

    До коментар #25 от "Враца Баце":

    Враца Баце - отзади у гъ.о, пе.ал недоклатен!
  • 56 Антонио

    5 1 Отговор
    Да ги пуснат в махалата и да направят с тях същото, което те са
    правили с жената. Какво от това, че е ромка.
  • 57 наско

    4 1 Отговор
    не ги вкарвайте в затвора.Първо да гласуват.
  • 58 Повечко бой

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пешо":

    На този етнос в индия не се позволява да пият бистра вода. Затова и там се балят в калта.
    Те са деграденти не подлежат на възпитание, затова и отношението към тях трябва да бъде подобаващо на природата им. Кротки са само когато ги е страх. На тази измет повечко бой им трябва.
    Може да благодарите на фондация "америка за българия" и "български хелзински комитет" и разбира се най-вече на управляващите за положението в момента.
  • 59 наско

    2 1 Отговор
    Не ги вкарвайте в затвора.Нека първо гласуват.
  • 60 незнайко

    1 1 Отговор
    Докато тези двамата не изчезнат в небитието за наказание, такива случки ще има още !!!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 1234

    1 0 Отговор
    Същото ще се случи и всеки предател рано или късно....
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 чичо Пешо

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "чичо Пешо":

    Някои знаи ли колко е туй 0.50 стотинки? А колко са 0.500 стотинки.... 5 лв. ли са?
  • 65 ХХХ

    3 0 Отговор
    Който и да е. След като изнасилва и убива Смърт не заслужава да живее. Това са изроди наказание само със смърт. Но жалко че им дават условна присъда или малко години
  • 66 ХХХ

    3 0 Отговор
    Нямаме закони.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 бомбата

    1 0 Отговор
    гнусна циганска сган, иде скоро видов ден убици, паразити и хрантутници долни....
  • 69 истинко

    0 0 Отговор
    Хора идват избори! ГЕРБ ще направятвсичко да покажат на българите че са разкрили престъплението, а на ромите - че ще ги спасят от присъдите! Целта е да се спечелят изборите!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Долната българия

    0 0 Отговор
    Светослава Ингилизова тря те съдят дето пишеш че жертвата била ромка къв журналист си ти ма Гарго рошева
  • 73 Най Долната Държава е България

    0 0 Отговор
    Искам някой ден да има война вътрешна и всички журналисти политици всички бежанци дето се праят на Славяни да ви избият един по един и това ще дойде 🌎

    Коментиран от #74

  • 74 Най Долната Държава е България

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Най Долната Държава е България":

    Ще дойиде и вашия ред един по един ще се изядете няма на къде на по лошо утива държавата и който пише че е ромка жената . Господ да ви съди вас и вашите близки