Last news in Fakti

18 Април, 2019 18:42 5 569 11

Убиецът на Георги Гривнев е лежал заедно с него в затвора

  • турян-
  • георги гривнев

Венелин е излежавал присъда до 8 март т.г. за грабеж

Убиецът на Георги Гривнев е лежал заедно с него в затвора - 1
Убитият Георги Гривнев, Снимка: Фейсбук

24-годишният Венелин Трампов е убиецът на Георги Гривнев, който бе намерен удушен и затрупан с храсти в гората край Смолян.

Трампов го удушил на поляна в града, на 3-4 км от мястото, на което е намерен трупа на Гривнев. Убийството е станало на 28 март по тъмно, след като Георги Гривнев същия ден е пуснат на свобода от затворническото общежитие над Смолян.

Венелин използвал за помагач, за пренасянето на трупа до разклона край Турян - Марин Терзийски от Раковски, с който закарали с автомобил трупа и го затрупали. Терзийски е също на 24 години.

Двамата са признали вината си на разпити днес, заяви на брифинг по случая окръжният прокурор на Смолян Тодор Деянов, цитиран от trafficnews.bg.

Мотивите за убийството са както от личен характер, така и от користни цели. Убиецът и жертвата се познавали от съвместното си пребиваване в затвора. Имали са близки отношения, посочи Деянов.

Извършителят на убийството и неговият помагач са заподозрени и установени от разследващите за по-малко от 24 часа, уточни шефът на смолянското РУ Костадин Бундов.

Венелин е излежавал присъда до 8 март т.г. за грабеж. 20 дни е бил на свобода, преди да изчака да пуснат Георги и да го убие.

Младият мъж е стар познайник на полицията, има 13 присъди, в ъндърграунд средите бил известен с прякора Бански.

Към момента от експертизата е ясно, че 41-годишният Гривнев е умрял от задушаване. Вещите лица са потвърдили, че се касае за насилствена смърт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всичко е ясно

    27 1 Отговор
    Любовна драма...
  • 2 Радвам се

    35 3 Отговор
    Много готино стечение,боклук ликвидирал отпадък.

    Коментиран от #3

  • 3 Емил

    2 8 Отговор

    До коментар #2 от "Радвам се":

    Като знам как се влиза в пандиза - не си прав!

    Коментиран от #5

  • 4 Муцка

    13 0 Отговор
    Сигур му е откраднал гаджето в затвора.
  • 5 Любопитко

    17 0 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    А как се влиза 13 пъти знаеш ли? Предполагам - все ”случайно”?

    Коментиран от #7

  • 6 156

    5 1 Отговор
    На никой няма да липсват, иначе БОГ да прости човека, ПРИЯТЕЛИ ОТ ЗАТВОРА, интелигентни хора.
  • 7 Пак прочети

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Любопитко":

    13 присъди нищо общо няма с 13 влизания в затвора.

    Коментиран от #10

  • 8 гост

    5 1 Отговор
    Само не мога да разбера какво ни касае точно тази новина !?

    Коментиран от #9

  • 9 SAAB

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    E как , какво....... зеленчука бори престъпниците :)
  • 10 Любопитко

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Пак прочети":

    Теоретически си прав. Преди да ти отговоря порови из нета, и излиза, че зад 13-те присъди има ПОНЕ две ефективни окошарвания. Покрай това търсене пак засякох материал за пловдивския циганин, застрелян от д-р Димитров. Та в статията "Крадец с 9 присъди е убитият до Областната" се твърди: "Рецидивистът Жоро Джевизов е убитият до Обастната управа. Той е бил бил в затвора девет пъти до 2011 година...". Тааа... не е изключено броят на присъдите в някои (редки - за съжаление) случаи да съвпада с престои те в панделата...
  • 11 Язе

    4 0 Отговор
    0,004% от хората са за р....л, реално процента е 0,005%. а 1% от народа е бокук , но ако ги затвориш ще ангажираш 4-5% от работната сила на България, при тази бедност ще фалира държавата. За това по лесно е : закон който да улесни полицията да стреля , мръднал БАМ, помислих че телефонът му е пестолет БАМ и така за 6-12 месеца ,Боклука за който споменах ще бъде на оня свят, това ще шашне народа и народа ще бъде сломен, както народният съд.