Last news in Fakti

30 Април, 2012 11:35 845 0

Задържаха двама за палеж на кола в Пловдив

  • пожар-
  • кола

Двама млади мъже бяха уличени в палеж на кола, извършен в Раковски, съобщиха от ОДМВР-Пловдив.

Снощи около 23.30 часа на ул."Г.С.Раковски" е възникнал пожар в лек автомобил Фолксваген "Поло". Пристигналият на място полицейски автопатрул установил, че едновременно горят предната и задната част на колата. След бързата намеса на сина на собственика на фолксвагена и на полицаите, огънят е бил загасен.

В резултат на пожара е обгоряла боята на една от вратите, таван и преден калник, и е бил стопен подкалник на автомобила. След извършените незабавни оперативни полицейски действия са били заловени заподозрените в палежа – Д.М./ 24 г./ и М.И./ 26 г./ от Белозем. Те са задържани в ареста за 24 часа. Причините за случилото се са в процес на изясняване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА