Last news in Fakti

2 Май, 2019 19:13 1 955 1

Задържаният за убийството в Ножарево вече е с обвинение

  • ножарево

И жертвата, и 19-годишният младеж са употребили алкохол

Задържаният за убийството в Ножарево вече е с обвинение - 1
Снимка: ПРБ

Окръжната прокуратура в Силистра привлече като обвиняем 19-годишния младеж Х. И., задържан за убийството в Ножарево. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

С постановление на наблюдаващия делото прокурор той е задържан под стража за срок до 72 часа. На 3 май прокуратурата ще внесе искане в Силистренския окръжен съд за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на младежа.

Тежкото криминално престъпление е извършено на 1 май 2019 г. След 23.00 часа в ОДМВР - Силистра сигнал за мъж в безпомощно състояние е подал кметът на село Ножарево. Повиканият медицински екип установил смъртта на 62-годишния А.М., който страдал от психично заболяване. Жертвата имала рана в главата.

Действията по разследването установили 19-годишния Х. И. като съпричастен към тежкото криминално престъпление, което се наказва с лишаване от свобода от 10 до 20 години. И жертвата, и 19-годишният младеж са употребили алкохол, като между двамата разправията започнала в местната кръчма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУМПЕСТАН

    17 1 Отговор
    ЕДИНИЯТ МИЛИОН РОМСКИ РОЖБИЧКИ ВЕЧЕ ПОРАСТВАТ И РЕЗУЛТАТИТЕ СА НАЛИЦЕ - НЕУРАВНОВЕСЕНИ, НЕСОЦИАЛИЗИРАНИ . . ОТГЛЕДАНИ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ. 70% ОТ СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ ОТИВАТ ЗА РОМИТЕ, КОИТО ВЕЧЕ СА КЪМ 2-2,5 МИЛИОНА