Last news in Fakti

6 Май, 2019 15:49 3 694 4

Възрастен мъж простреля сина си в софийско село

  • годеч-
  • ропот-
  • прострелян

Битов скандал в село Ропот край Годеч

Възрастен мъж простреля сина си в софийско село - 1
Снимка: БГНЕС

78-годишен мъж е прострелял сина си в село Ропот, община Годеч. съобщиха от МВР. Сигналът за разразил се скандал в къща в селото е бил подаден в полицията около 12.00 часа на обяд днес.

Възрастният мъж е опитал да се укрие след престъплението. Били са предприети заградителни и издирвателни действия за установяване на местонахождението на извършителя на престъплението. Той е бил заловен около 14.00 часа.

52-годишният му син е бил откаран в болница.

Работата по изясняване на всички обстоятелства в рамките на образуваното досъдебно производство продължава под наблюдението на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еййй

    16 0 Отговор
    Изтрепа се тоя народ, ейй като зомбита станахме
  • 2 Минчо простия

    22 2 Отговор
    Синът е бил алкохолик-пияндурник,и е тероризирал дядото.Друго обяснение няма.Няма ей тъй за кеф да го гръмне.
  • 3 гощо

    0 1 Отговор
    Дива провинция,диви селяни,прост народ!
  • 4 ИВАН

    3 0 Отговор
    Ами всекидневни несправедливости навсякъде, и хората се подлудиха - в къщи си го изкарват ..... една тиква, дето кани папи, дипломация с терористи ще прави, с терористи само твърда ръка