Last news in Fakti

5 Май, 2012 14:39 1 978 2

Домашна плантация с канабис в кюстендилско село

  • канабис-
  • плантация-
  • кюстендилско
Домашна плантация с канабис в кюстендилско село - 1
Снимка: МВР

Домашна плантация с канабис е открита в кюстендилско село, съобщиха от МВР. Задържан е 22-годишен мъж. По случая е образувано досъдебно производство.

Специализираната операция на територията на село Сапарево проведоха служители от сектор „БОП“ - Кюстендил. В хода й е проверена къща, обитавана от 22-годишен мъж. Той е криминално проявен и осъждан за кражба по чл. 195 от НК.

При огледа на помещенията, в една от стаите антимафиотите се натъкнали на обособена „домашна плантация“  за отглеждане на канабис. Конфискувани са 96 прозрачни кофички с пръст, в част от които вече поникнали зелени растения с различна височина. Намерени са и чували със специална пръст и тор, използвани при засаждането и отглеждането на наркотичните растенията.

Образувано е досъдебно производство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.
Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура - Дупница.
Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jack Western

    2 0 Отговор
    Проблемът е не, че човека си е произвеждал "увеселителни " вещества, а че в законодателството на повечето страни това се третира като незаконна дейност. Реално няма научни доказателства, че употребата на леки наркотици е вредна. По-скоро можем да търсим причината в това, че робовладелците не биха искали робите да се мотаят ухилени, щастливи и невъзприемчиви към внушенията от малкия и големия екран.
  • 2 muhata

    0 0 Отговор
    V balgariq ne se zanimavat s po seriozni ne6ta pisna mi da 4eta samo za tova dobre 4e ne jiveq v tazi darjava tuk kadeto sam az e 1000 pati po dobre i ima magazini za tova koeto vie nari4ate prestaplenie