Last news in Fakti

7 Юни, 2019 13:15 4 450 25

Шофьор зашлеви плесница на пешеходка, нарекла го "тъпанар"

  • бургас-
  • меден рудник-
  • шамар-
  • плесница-
  • войната на пътя

Инцидент на пешеходна пътека в бургаския жк "Меден рудник"

Шофьор зашлеви плесница на пешеходка, нарекла го "тъпанар" - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Водач на лек автомобил е ударил по лицето пешеходка, нарекла го "тъпанар". Действието се е развило на кръстовище в жк "Меден рудник" в Бургас.

Шофьор с инициали В. Ж. се е движел със своя Volkswagen Passat в приморския град. На кръстовището до бл. 46 предприел ляв завой, като по това време по пешеходната пътека преминавала Д. Т. Той спрял, за да изчака младото момиче да мине, след което преминал зад гърба му. Дамата се стреснала, защото лекият автомобил преминал в непосредствена близост до нея с форсиране на двигателя. Момичето се обърнало към автомобила и го нарекла "тъпанар“. Шофьорът се разгневил, спрял лекия автомобил, слязъл от него и се запътил към младата жена, която продължавала да стои на пешеходната пътека. Афектиран от думите ѝ, я нарекъл "к***а". Заплашил, че ще я пребие, след което ѝ ударил шамар по лицето с дясната си ръка.

Свидетели на грозната сценка станали преминаващите наблизо свидетели Е. В. и Ст. М., които по това време преминавали с лек автомобил в посока към работните си места. Същите извикали изнервения шофьор да спре, но той се качил в лекия автомобил и потеглил.

Във връзка с инцидента били сигнализирани органите на 4 РУ-Бургас, които издирили нарушителя и му съставили акт за констатиране на дребно хулиганство от 05.06.2019 г. за отправените обидни думи и нанесения шамар. Приобщили по преписката и записите от камерите, разположени на кръстовището и заснели целия инцидент.

По време на съдебното заседание на Районен съд-Бургас нарушителят казва, че действително е възникнал конфликт между него и жената, но той не го е провокирал по никакъв начин. Той заявява, че не е форсирал двигателя на автомобила и не е ставал предпоставка за ПТП. Признава се за виновен за това, че е ударил шамара, но счита, че е бил провокиран от обидите ѝ по негов адрес и съжалява за случилото се, установи справка на Burgas24.bg.

Бургаският районен съд e признал шофьора за виновен в извършено дребно хулиганство и му е наложил административно наказание "глоба" в размер на 200 лева.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Белене 2027

    39 0 Отговор
    ДА НЕ Е БИЛ ОТ ТЕЗ КАЛЪФИТЕ - с черен анцуг и чанта диагоналка, сега като нямаме лагери и няма къде да копат
  • 3 Гост

    28 2 Отговор
    Дайте име и адрес на съдията! Имам излишни 200 лв
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пилот

    28 4 Отговор
    Форсирането на двигател и преминаването в непосредствена близост до нея... това си е абсолютна провокация от страна на ганьо...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    17 4 Отговор
    Този, че е тъпак, то е ясно, но има и много нагли пешеходци! Движат се все едно са на Ларгото и нарочно бавят движението! това също си е провокация, макар и невербална! Въпреки това, в никоя нормална държава няма шофьорът да форсира двигателя или да притиска по един или друг начин пешеходците!

    Коментиран от #12

  • 9 Баш бай Брадър

    6 1 Отговор
    Той тоз траа да са изплющи ама и тя може да има вина може да го е провокирала затова дайте ги о двамата да ги изплющя да види ще праят ли тъй.

    Коментиран от #11

  • 10 Гост

    10 1 Отговор
    Всъщност, наказанието за обида е от 1000 до 3000 лв. Не зная как така съдът е определил 200 лв.!
  • 11 Пръч

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Баш бай Брадър":

    Евала, и аз така викам на мойте двама синковци като се сдърпат, не ме интересува кой е виновен, изплющях ги и двамата няколко пъти и вече са първи приятели....
  • 12 НАПРОТИВ

    16 10 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    ДЛЪЖЕН СИ НА ,,ЗЕБРА " ДА ИЗЧАКАШ ПЕШЕХОДЕЦА ДА ПРЕМИНЕ,НА ОТСРЕЩНИЯ ТРОТОАР, ПА АКО ЩЕ КАТО ОХЛЮВ ДА СЕ ДВИЖИ......ЩОТО ТАКА Е В ЧУЖБИНАТА......САМО В БЕГЕТО ГАЗЯТ ПЕШЕХОДЦИТЕ НА ,,ЗЕБРА ".....

    Коментиран от #14, #17

  • 13 Пешеходец

    4 0 Отговор
    Обичам да се движа пеша но в последно време е отвратително.Вървя си с добро темпо не се влача но като профучи до теб автомобил и се размине на сантиметри от теб е гадно.На Опълченска червен светофар ме хвана точно по средата на пешеходната и изтичах. Един таксиметров ме нарече тъпанарка, и ме наруга, при положение че светофара там няма предупредителни.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Браво на шофьора

    8 5 Отговор
    Дано да и е дал урок на таз мръсна феминистка. Тъпанар му викала. То всеки прави грешки. И мен една ме нарече тъпанар като по погрешка без аз да искам и настъпах дългата пола. И после гаджето и дойде и и каза да не се занимава с мен. Той каза " остави момчето на мира недей се заяждам с него ". Обществото се самоунищожава и самоубива. Всичките са нагли. Всичките са гадни. Лошо.
  • 16 ОНЯ СЪЩИЯ

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "пръч":

    АМИ....ПРОБВАЙ....😃😄
  • 17 алоооооо

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "НАПРОТИВ":

    Млъкни бе чужденеца все много разбирате как е в чужбината я кажи как се преминава на пешеходна в чужбината та.да.разбера колко и къде точно си ходил че ако направят законите за пешеходците като в чужбината бая ще има да ревете

    Коментиран от #20

  • 18 Сандокан с двата ножа

    3 9 Отговор
    Отървала се е леко. И разбит нос и здраво ритане щеше да има, ако ми пресича и говори по телефона. А и тия щях да ги наритам, дето са свидетели, със изпочупени ръце и крака И НОСОВЕ НА ЧЕЛАТА КАЧЕНИ, ЗА СЕКУНДИ....
  • 19 гост

    4 0 Отговор
    Шамар - 200 лева . Счупен нос - 300 лева и тн.- браво.
  • 20 ОНЯ СЪЩИЯ

    10 1 Отговор

    До коментар #17 от "алоооооо":

    ОТ 18 ГОДИНИ СЪМ В ГЕРМАНИЯ БЕ ОТВОРЕН....И Е ЗАРАДИ ТАКИВА ОТВОРКОВЦИ КАТО ТЕБ,СЕ МАХНАХ ОТ БЕГЕТО......АМА КАТО ИЗЛЕЗЕШ В ЧУЖБИНА ,СКЛЯПАШ КАТО МИШКА В ТРИЦИ И ГЛЕДАШ ,ДА НЕ СБЪРКАШ НЯКЪДЕ,ЗЕР ЩЕ ТЕ ГАЗИ МЕЧКА.....АМА ТУК В БЪЛГАРИЯ,СЕ ПРАВИМ НА ГОЛЯМАТА РАБОТА.....И В БЪЛГАРИЯ И В ГЕРМАНИЯ СЪМ СЕ ДЪРЖАЛ ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН......СПАЗВАЛ СЪМ ЗАКОНИТЕ И ПРАВИЛАТА СТРИКТНО.....И ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА.......,ЧЕ ТОВА КОЕТО ПРАВИШ НАВЪН,НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ ДЪРЖИШ,СЕ ЦЕНИ И ОЦЕНЯВА ОТ ХОРАТА И ТЕ ТИ ОТВРЪЩАТ СЪС СЪЩОТО......ДОКАТО В БЪЛГАРИЯ ТЕ ГЛЕДАТ КАТО ИЗВЪНЗЕМЕН И ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ,ЧЕ СИ ТОЧЕН И СИ ДЪРЖИШ НА ДУМАТА.....АРЕ БЕГАЙ....ОТВОРКО....

    Коментиран от #22

  • 21 незнайко

    2 0 Отговор
    ( Публикувано във факти.бг: административно наказание "глоба" в размер на 200 лева. ) В кой джоб ще отидат тези пари, знае ли някой ?
  • 22 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "ОНЯ СЪЩИЯ":

    Онзи ден жена ми погнала с Тойотата някакъв пикльо пешеходна пътека!!!Пъпеша спрял да си пише по телефона на средата на пътеката ,жената му свирнала онзи и показал среден пръст и тя газ отгоре му ,бягал и викал че е луда!!!

    Коментиран от #23

  • 23 ОНЯ СЪЩИЯ

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    КОМЕНТАРА ТИ ПОТВЪРЖДАВА И НАПИСАНОТО ОТ МЕН,В ПРЕДНИЯ МИ ПОСТ...А ИМЕННО....ЗА КАКВО СЪМ СЕ МАХНАЛ ОТ БЪЛГАРИЯ .....НО ТУК В ГЕРМАНИЯ ( А И В ЧУЖБИНА) ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ,ЗАЩОТО ХОРАТА ПРОСТО СА ТОЛЕРАНТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ.....ИМА И ИДИОТСКИ ГАФОВЕ НО ТЕ СА „КАПКА В МОРЕТО“ КАКТО СЕ КАЗВА.......И ГИ ПРАВЯТ ТАКИВА КОИТО НЕ СА ГЕРМАНЦИ......А У НАС „МАТЕРИАЛА “ Е КОФТИ .ИНАЧЕ СИ ПРАВ...И ЖЕНА ТИ Е ТРЯБВАЛО ДА ГО СГАЗИ ТОЯ КЕЛЕШ.....ДА МУ МИНЕ 2-3 -И ПЪТИ ОТГОРЕ......
  • 24 гощо

    1 0 Отговор
    цЕл град баТки баце!
  • 25 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    А защо на снимката има ужасно пушещ ауспух? Атанасова да не е от лобито на вносителите на нови автомобили? Напомня за темата.