1 603 1

Тяло на жена е намерено пред жилищен блок в кв. „Красно село“

На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ

Тяло на жена е намерено пред жилищен блок в кв. „Красно село“. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден рано тази сутрин в полицията.

Съобщено е, че в тревните площи пред жилищен блок в кв. „Красно село“ е намерено безжизнено тяло на жена. На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. При извършения първоначален оглед не са констатирани следи от насилие по тялото, тепърва ще се установява и самоличността на жената.

България
Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Ужаси в Красно село
    Отговор
    1 14:16  20.06.19
    В Красно село е много опасно нощем! Кварталът е ужасно неподдържан, свръхзастроен и особено около поликлиниката, малкото останали зелени терени са вече частни и са обрасли, а нощем скитат цигани от пазара и наркоманчета, които дебнат да оберат някого. Жена ми я нападаха близо до блока веднъж група цигани да ѝ крадат чантата, веднъж един наркоман за торба с покупки и алкохол и трети път сам циганин. Видяла тя една скрита патрулка да си почиват на тихо и те й казали да иде да пусне жалба в районното - изобщо не й помогнали! Отидохме в районното и ни казаха, че имали задържани след побой и нямало кой да ни обърне внимание, затова да идем пак на другия ден, в работно време! Мен се опитаха да ме нападнат зад поликлиниката 4 момчета с качулки и се отървах, защото ударих единия и избягах. Но какво се случва, ако извадят нож? В Красно село има доста изоставени къщи и в една от тях до пазара са се нанесли да живеят около 20 цигани, децата им скитат и обикалят квартала по цяла нощ и гледат злобно. Полицията стои с патрулка на Дойран и спира коли, а не се занимава изобщо с престъпността в квартала, с кражбите и наркотиците. За жената трябва да се вдигне шум и да се направи сериозно разследване, това вероятно е убийство, може да е с обир, с измасилване, или просто за кеф на някой озлобен луд...

Напиши коментар:


Публикувай