Last news in Fakti

19 Юни, 2019 13:51 2 329 1

Тяло на жена е намерено пред жилищен блок в кв. „Красно село“

  • труп-
  • жена-
  • софия-
  • блок

На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ

Тяло на жена е намерено пред жилищен блок в кв. „Красно село“. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден рано тази сутрин в полицията.

Съобщено е, че в тревните площи пред жилищен блок в кв. „Красно село“ е намерено безжизнено тяло на жена. На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. При извършения първоначален оглед не са констатирани следи от насилие по тялото, тепърва ще се установява и самоличността на жената.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужаси в Красно село

    5 0 Отговор
    В Красно село е много опасно нощем! Кварталът е ужасно неподдържан, свръхзастроен и особено около поликлиниката, малкото останали зелени терени са вече частни и са обрасли, а нощем скитат цигани от пазара и наркоманчета, които дебнат да оберат някого. Жена ми я нападаха близо до блока веднъж група цигани да ѝ крадат чантата, веднъж един наркоман за торба с покупки и алкохол и трети път сам циганин. Видяла тя една скрита патрулка да си почиват на тихо и те й казали да иде да пусне жалба в районното - изобщо не й помогнали! Отидохме в районното и ни казаха, че имали задържани след побой и нямало кой да ни обърне внимание, затова да идем пак на другия ден, в работно време!
    Мен се опитаха да ме нападнат зад поликлиниката 4 момчета с качулки и се отървах, защото ударих единия и избягах. Но какво се случва, ако извадят нож?

    В Красно село има доста изоставени къщи и в една от тях до пазара са се нанесли да живеят около 20 цигани, децата им скитат и обикалят квартала по цяла нощ и гледат злобно. Полицията стои с патрулка на Дойран и спира коли, а не се занимава изобщо с престъпността в квартала, с кражбите и наркотиците.
    За жената трябва да се вдигне шум и да се направи сериозно разследване, това вероятно е убийство, може да е с обир, с измасилване, или просто за кеф на някой озлобен луд...