Last news in Fakti

8 Юли, 2019 14:46 2 013 3

Апаш задигна кола с прекратена регистрация, тя се запали

  • крадец-
  • кола-
  • пожар-
  • орлица

Установен е 27-годишният извършител на кражбата, който е задържан за срок до 24 часа

Апаш задигна кола с прекратена регистрация, тя се запали - 1
Снимката е илюстративна

Криминалисти от Районно управление на МВР-Кирково задържали местен жител, отнел противозаконно лек автомобил „Опел“. Колата била без табели, с прекратена регистрация и паркирана в селото. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

27-годишен успял да подкара автомобила, но в землището на село Орлица, вследствие на късо съединение в инсталация, колата се запалила и там била изоставена.

След подаден сигнал около 07.30 часа вчера бил извършен оглед на мястото на произшествието и са организирани издирвателни действия от Районно управление на МВР-Кирково.

Установен е 27-годишният извършител на кражбата, който е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А,де ...

    0 0 Отговор
    Всичката ни е такава. Ни крадците - ни колите. А инак, тая Вектра си мина по реда преди няколко месеца.Явно само тая снимка на изгорял опел имат.
  • 2 Баш Опел

    1 0 Отговор
    Не , че нещо , но на снимката е изгоряло Ауди А4
    Иначе тоя крадец голям карък
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.