Last news in Fakti

9 Юли, 2019 16:55 4 954 4

Разбиха работилница за скимиращи устройства в Добрич

  • добрич-
  • скимиращи устройства-
  • работилница

Задържани са трима български граждани

Разбиха работилница за скимиращи устройства в Добрич - 1

Работилница за скимиращи устройства е разкрил в Добрич екип за разследване на Специализираната прокуратура, ГДБОП и френските съдебни и полицейски органи, информираха от пресцентъра на Спецпрокуратурата.

Акцията е проведена на 8 и 9 юли в София и Добрич, като са задържани с Европейски заповеди за арест трима български граждани, за които са събрани доказателства за участие в престъпната група.

Скимиращите устройства от работилницата били използвани за нелегално събиране на банкови данни на територията на Франция. Разследването срещу престъпната група е образувано през юни 2018 г. на базата на Европейска заповед за разследване, издадена от съдия-следовател при апелативния съд в Лион във връзка с водено там наказателно производство срещу двама българи.

Разбиха работилница за скимиращи устройства в Добрич

Те са били задържани няколко месеца преди това, докато посреднощ свалят скимиращо устройство от автоматична колонка за гориво. Кадрите от видеонаблюдението показали, че двамата са поставяли и сваляли скимиращите устройства.

Тримата задържани с Европейски заповеди за арест в София и Добрич ще бъдат предадени на френските съдебни власти за нуждите на тамошното наказателно производство.

Разбиха работилница за скимиращи устройства в Добрич


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шерше льо булгар

    3 2 Отговор
    Знаете, в дъното на всеки зулумлук стои кривоглав и кривокрак космат субект
  • 2 ИДЕЯ

    6 0 Отговор
    И вчера ви казах, че сме №1 по АТ специалисти , които прилагат уменията си напрактика. Ако ги бяхте привлекли към службите, по–яки от нас нямаше да има!
  • 3 ТАРИКАТА

    8 0 Отговор
    ТИЯ СЕ СЕ СЕТИХА ТО ВЛАКА ОТДАВНА ЗАМИНА
  • 4 Хсхс

    0 1 Отговор
    Големия шеф пак ви се изплъзва или пак е платил да не го закачат,ония с хоспесите бойко стоянов всички го знаят вече с жоро боянски,вие им дадохте пак мишките на французите но ще се усетят и скоро време ще ги вземат и тези двамцата големци