Last news in Fakti

22 Май, 2012 14:19 3 221 7

Взривиха БМВ-то на зетя на Марчело Джотолов в Свети Влас

  • взривиха-
  • бмв-то-
  • зетя-
  • марчело джотолов-
  • свети влас

Джип „БМВ-Х5” е бил взривен в град Свети Влас около 03:25 ч. на 21 май, съобщиха от бургаската полиция. Колата е собственост на зетя на Марчело Джотолов, чието име нашумя покрай акцията "Октопод", твърди BurgasInfo. Джотолов бе арестуван заедно с Алексей Петров, а по-късно избухна още един скандал с името му - оказа се, че е бил близък съветник на кмета на Несебър Николай Димитров.

Сигнал за взрива е постъпил от  33-годишната съпруга на собственика и сестра на Джотолов - Бианка. Тя обяснила, че пред дома й е взривен лек автомoбил БМВ-Х5 със софийска регистрация. Колата е ползвана от мъжа й Елин, известен в Свети Влас като Лино. Мъжът се занимава със строителен бизнес, имал е общ бизнес със собствениците на един от най-известните хотели в Несебър - "Виго", разказаха местни жители.

“Взривното устройство е било поставено под предната лява гума. Щетите са минимални. Пострадали са пластмасовите части на автомобила” казаха за BurgasInfo от бургаската полиция. Очевидно става въпрос за сплашване, тъй като мощността на взривното устройство е била минимална.

Извършен е оглед на местопроизшествието и е образуваното досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Това е вторият взривен автомобил в Свети Влас само за няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЪДИЯТА

    2 0 Отговор
    другият път да му сложат с по голям еквивалент . до един трябва да бъдат избите .нагли престъпници а не бизнесмени.
  • 2 рамбо

    2 0 Отговор
    аман от мафиотски "бизнесмени" !!!айде следващия път малко по-голяма бомбичка
  • 3 The Bear

    0 0 Отговор
    Това спада в рубриката хубави новини - на такива колкото и бомби да им слагат не ме интересува и не се трогвам - напротив, изпълвам се с надежда, че може родината полека-лека да се прочисти от боклука.... Нека се гърмят едни други - само невинни и нормални хора да не страдат. То такива бизнесмени изгориха душиците на сума ти бедни хорица, а после забогатяли с техните пари, развиват огромно самочувствие и здрави връзки, които им дават смелост още повече да тъпчат и унижават тези които са ограбили - и така - затворен кръг.... ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ - ОТИВА СИ.....
  • 4 ВИП АМГ

    0 1 Отговор
    kak se radvate na chujdoto neshtastie zavistnici smeshni.

    Коментиран от #7

  • 5 GOGO

    1 0 Отговор
    А, на какво да се радвам?!?
    Вероятно, на опашките пред кофите за боклук?!?
  • 6 чикидж..чета

    0 1 Отговор
    Всяко мишленце иска да стане котка, ама страхливите ви душички не ви дават възможност да излезнете от панелените си дупки бе бъзльовци.
  • 7 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ВИП АМГ":

    @4 - смешен си ти пич - какво - боготвориш престъпниците ли? Нямам против някой да направи пари от предприемчивост и находчивост в рамките на закона, но тези не са от тия, и колкото повече ги има тях, толкова повече не се дава шанс на нормален бизнес....
    @6 - добър ник си си избрал - продължавай да си правиш чеки.те и мълчи! Щото кат зейнеш само тор излиза от устата ти - по-безсмислени плямпаници не съм чел отдавна - значи мирните хора спазващи закона са боклуци, а престъпниците символизирани като котки издигаш в култ като новите герои за пример на младите, така ли!?!?! Ми една гора бой ти трябва именно от такива които защитаваш, и друга песен ще заплачеш..... да съм жив и здрав да ти гледам сеира тогаз....