4 566 1

Запалиха две коли във врачанско село, полицията мълчи

Запалиха две коли във врачанско село, полицията мълчи
Снимка: БГНЕС

Два леки автомобила са били подпалени умишлено тази нощ във врачанското село Търнава. Неизвестен пироман е залял паркираните пред дома на пенсионера Цветан Борисов Peugeot и джип Toyota RAV. Инцидентът е станал около 3.30 ч. тази нощ, когато собственикът чул странен шум. Френското возило наскоро било спряно от движение, а джипът се използвал от сина му Димитър Цветанов, който работи в Кнежа.

Преди намесата на пожарникарите от Бяла Слатина почти напълно изгорял лекият автомобил Peugeot, докато огънят засегнал само част от предницата на японската кола.

На този етап още не са ясни мотивите на подпалвача за огненото посегателство срещу семейството. Димитър Цветанов отрича да е бил заплашван, но имал съмнения за подпалвача или поръчителя на палежа, които споделил с полицията.

Враца / България
Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Гост
    Отговор
    1 19:55  20.07.19
    Полицията мълчала? Сигурно в САЩ или Франция не стават такива палежи на автомобили и полицията там яко говори, нали? Понякога се чудя на журналистическата наглост и асоциално поведение! С това хейтене и плюене сме станали най-гнусната за живеене държава! Каквато полицията, такава и журналистиката, такъв и народа!

Напиши коментар:


Публикувай