Last news in Fakti

28 Май, 2012 11:10 14 143 8

Интерпол погна Малкия Маргин

  • малкия маргин-
  • интерпол-
  • маргините-
  • таки-
  • дрога

Интерпол обяви за издирване в цял свят Николай Маринов – Малкия Маргин. Службата издаде червена бюлетина за ареста на Малкия Маргин, който изчезна след показния разстрел на радиоводещия Боби Цанков в центъра на София през януари 2010 година. Тогава той и по-големия му брат Красимир Маринов бяха обвинени за убийството с мотива, че Цанков щял да разкрие, че братята участвали в пране на пари.

Интерпол издирва 39-годишния Николай Маринов за престъпления, свързани с трансгранична престъпност и оръжия срещу живота и здравето. Профилът му е качен на сайта на службата, където фигурира кратко описание на Малкия Маргин – висок 1.74 метра, 39-годишен от Смолян.

Обвинението за убийството на Цанков пропадна. След това Големия Маргин и Стефан Бонев – Сако бяха обвинени за ръководене на престъпна група за трафик на дрога.

Маргините паралелно бяха съдени и за ръководство на организирана престъпна група, която подготвяла убийствата на генерал Любен Гоцев и покойните Иван Тодоров-Доктора и Никола Дамянов. В последствие братята бяха оправдани.

Преди дни Интерпол обяви за издирване и сочения за наркобос Христофорос Аманатидис -Таки, който пдва дни по-късно бе арестуван на собствения му изкуствен остров в Дубай. В момента тече процедура по екстрадицията му в България.

По-късно днес вътрешният министър Цветан Цветанов и посланикът на Италия Стефано Бенацо ще дадат пресконференция за провеждането на специализирана операция „Кокаинови крале“ на територията на няколко европейски държави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мау-Мау

    2 1 Отговор
    "Интерпол издирва 39-годишния Николай Маринов за престъпления, свързани с трансгранична престъпност и оръжия срещу живота и здравето."

    Навярно има и такива оръжия, които не вредят на живота и здравето?!?!?
    Като гледам нито един от опитите да бъде обвинен в каквото и да е ,са супели и сега ще се пробват за неправилно дишане да го обвинят.А тоя архивирания Гоцев,отдавна трябваше да е ликвидиран.
  • 2 Акага

    2 0 Отговор
    Става въпрос за химически оръжия и експлозиви
  • 3 Мариян Димитров

    2 0 Отговор
    Ne e zle taki na sobstveniq si ostrov vuv Dubai
  • 4 един българин

    2 0 Отговор
    Йееее те тука го оправдаха наскоро, пуснаха го по живо по здраво, пък сега интерпол, май нещо са се объркали, я рифреш на базата данни. :)
  • 5 Мариян Димитров

    1 0 Отговор
    do 4ti ami brat na interpol tarifkata e po visoka zatova :) taki trq brakne v job4eto pove4ko :)
  • 6 Фен на Маргините.

    2 0 Отговор
    E те си ги гонят братята от 15 години ама като гледам това не ги е притеснило много хората.
  • 7 petar petrov

    1 0 Отговор
    da se izdirqt xorata koito gi informiraxa i prikrivaxa od sega,kade e kontrarazyznavaneto,tova e istinita
  • 8 Киро Вачков

    1 0 Отговор
    То цяла България знае само правосъдието не знае и депотатите че кой
    и плаща в една фалирала държава ако хванат всичните престъпници
    койще управлява сигорно други нотеще са гладни и свирепи като тия преди 15се иповече години всичко сбуквата п в България приятели
    вСССР Партията
    вСААЩ са парите на ли за това се борят да имат още повече