Last news in Fakti

6 Август, 2019 20:50 2 643 9

Разбиха банда за наркотици и кражби в Бургас

  • бургас-
  • корнелия нинова

Операцията е извършена в централния жилищен комплекс "Братя Миладинови"

Разбиха банда за наркотици и кражби в Бургас - 1

Полицията в Бургас разби банда за кражби и наркоразпространение, съобщи БНТ.

Акцията е на криминалисти от Първо РПУ в морския град.

Операцията е извършена в централния жилищен комплекс "Братя Миладинови". Там са претърсени два автомобила с бургаска и софийска регистрация.

По неофициална информация, бандата е действала на територията на цялата страна, а двамата задържани са част от групата.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормален човек

    13 1 Отговор
    КАЖИ РЕЧИ. ВСЕКИ ДЕН РАЗБИВАТ БАНДИ В НОВИНИТЕ. ИМА ЛИ НЕЩО ДРУГО В ТАЗИ ДЪРЖАВА? ЗАЩО БАНДИТЕ НЕ НАМАЛЯВАТ?
  • 2 Усмивката

    9 1 Отговор
    Да,, разбиеш" наркоразпространители. Това требе да е некъв нов неизвестен балкански хит борба за противодействие с организираната добре престъпна структура у нас. ТУй Европол, ФБР само могат се получи от нашият опит и успехи.
  • 3 Всичко е нагласено

    7 1 Отговор
    Да има полицейско движение да не е съмнително
  • 4 УЖАС

    13 0 Отговор
    Казах ви! Идат избори– за кметове, за прокурор, така че дейност трябва да се покаже, та глупаците заблудени да си дадат гласчето за тия дето ги "пазят"

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Истина

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "УЖАС":

    Нищо не разбили, само приказки, снимки и лъжи. Нали народа на това вярва и властта умело го използва.
  • 7 Йосарян

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "УЖАС":

    Бе нали ако се спрат наркотиците, където и да е всичко живо ще изпляска още повече. А тва са яко Кинти. Винаги ще има дрога и винаги ще се плаща. А тук на територията. Кинтите от дрога и кинтите пратени Отвън крепят тая уж икономика.

    Коментиран от #8

  • 8 Бай Шиле

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Йосарян":

    Малка корекция! Парите изпратен от чужбина за близки и роднини, формират печалбата на - Банките опериращи в България, те не са български, включително и БНБ! Но това е друга тема! Факт първи! Таксите за услуги в държавните институции, се плащат, чрез банков превод! А тя може и да достигне от 100 до 200%! Всяка такса, минава като трансакция и се таксува като такава! Всеки превод от чужбина, Де Факто е трансакция! 1% ОТ сумата! При някои банки и повече! Извод! Мафията в България оперира с вътрешният оборот+ такси спокойствие, банките с приходящият от чужбина! Неща да ви напомня Си- Банк? С двама оператори!??? Интересна е и другата одисея! ББ заживява с жената, на съпруга, на неговата бивша жена! Повече от забавно!
  • 9 Тодор Живков

    0 0 Отговор
    То е ясно,че срещу 1000лв гаранция,ще ги пуснат още утре. Такива мушмороци навремето ги лекувах в санаториума Белене и в кариерите да чукат камани и след години по примерни от нямаше