Last news in Fakti

7 Август, 2019 11:59 2 754 16

Мъж преби зверски момче на детска площадка, барикадира се в дома си

  • побой-
  • дете-
  • обручище

Ден по-късно в дома му са открити множество боеприпаси

Мъж преби зверски момче на детска площадка, барикадира се в дома си - 1
Снимка: shutterstock

8-годишно момче било пребито без причина от 65-годишен бивш миньор. Случаят е отпреди няколко дни и се разиграл на детската площадка в гълъбовското село Обручище.

Детето получило наранявания и изпаднало в шок, но вече е физически стабилизирано и е при семейството си. Според бабата на пострадалото дете, с него ще трябва да работи психолог.

8-годишният Галин бил на детската площадка в селото и чакал приятелите си, когато 65-годишният Иван Райков заобиколил мястото и го изненадал в гръб.

Детето го е видяло и го е поздравило, а Райков го е напсувал. Докато Галин си стои на люлката, той го хваща за тениската, тръшка го на земята и започва да го налага с юмруци по главата. Съсед е станал свидетел на побоя и се е развикал да спре, разказа бабата на пострадалото дете Генка Сербезова, цитирана от Дарик.

Галин се прибрал у дома силно разстроен, оплаквайки се от болки в сърцето и главата. Детето е откарано в Бърза помощ в Стара Загора с хематоми. Тогава дядото на 8-годишното дете се обажда на полицията. Побойникът обаче се барикадирал в къщата си, след двучасови преговори с намесата на кмета на село Обручище бил арестуван.

Ден по-късно в дома му са открити множество боеприпаси. Хората от селото го определят като конфликтна личност.

Разхожда се с едно голямо куче, носи винаги нож. Заяжда се с хората без причина, сподели Генка Сербезова. Тя се надява на справедливо правосъдие.

Бившият миньор е с постоянен арест.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Циганин

    17 1 Отговор
    Изперкал
  • 3 Дядото

    16 3 Отговор
    На тънки жулиени ще го режа поне цяла седмица....!!!! Щом се е укрил не е изперкал..а си е баш за праскане...!!! :)..
  • 4 ЛУД И ИЗТРЕЩЯЛ

    13 0 Отговор
    За всяка подобна статия ми писна да повтарям, че е нужно спешно финансиране на психиатричната помощ. Поредно доказателство, че управляващите са абдикирали от грижата за психичноболните, както и наскоро обявиха, че закриват домове за такива. Болните не са виновни, защото никой не си избира болестта, но без адекватни грижи са опасни за децата ни, нас самите, както и за себе си.

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 никой

    3 2 Отговор
    тоя да нее като атилата от блиц тоя атила как го тьрпяят псува сее омраза
  • 7 Гост

    4 6 Отговор
    Е такива разни простолюдие- миньори, комабйнери, милиционери и сие измет, която се пенсионира на 40, след дългогодишна работа без грам придадена стойност на бесило трябва да виснат!!
  • 8 Шляхтиц

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "ЛУД И ИЗТРЕЩЯЛ":

    Тодор Живков беше направил лечебни заведения за такива като този. Трудово Възпитателни Училища, каменоломни, рудници, уранови мини, национални обекти и т.н. Нормалните хора живееха НОРМАЛНО И СПОКОЙНО............

    Коментиран от #12

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    ПСИХОПАТ НАСИЛНИК
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    НАСИЛНИК САДИСТ
  • 11 Bobi

    4 3 Отговор
    Руските хакери са виновни и за това...
  • 12 ЛУД И ИЗТРЕЩЯЛ

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Шляхтиц":

    Е нали това казвам. Преди около месец социалния министър съобщи, че до година–две(цитирам по памет) закриват няколко дома за възрастни болни. Едно време имаше такива специализирани заведения( не т.нар.лудници) за деца, юноши и възрастни, дето се полагаше адекватна медицинска и немедицинска грижа. Младите с по–лека умствена изостаналост отиваха в специализирани професионални училища, дето хем да научат занаят/професия, хем сами да си изкарват хляба и да не тежат на обществото. Сега понеже станахме пишман европейци, се закриват домове и такива хора се оставят на самотек.
  • 13 Веднага напишете

    4 0 Отговор
    Етноса и религията на този изверг? Черен българин ли е или бял циганин?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Опааа

    5 1 Отговор
    Директно в Белене