Last news in Fakti

2 Юни, 2012 10:14 938 3

Фалшиви парфюми и текстил задържаха митничари

  • митници-
  • фалшиви стоки
Фалшиви парфюми и текстил задържаха митничари - 1
Снимка: Агенция "Митници"

Фалшиви парфюми и текстил задържаха митничарите на Калотина и Капитан Андреево, съобщиха от Агенция "Митници".

Вчера, на 1-ви юни, дежурните митничари на Калотина извършват щателна митническа проверка на автобус, пътуващ по редовна линия България – полша. При проверката на багажа на един от пътниците митничарите вадят 293 парфюма, които нарушителят е закупил от Турция. Срещу 48-годишният полски гражданин с инициали L.J., е закупил от Турция е съставен акт за митническо нарушение.

Още 311 фалшиви парфюма задържаха и митничарите на Капитан Андреево. Ментетата са имитации на известните марки ”BOSS”,“ADIDAS”,”LANCOME”,”BARCELONA”,”POLO ”,”PLAYBOY” и “DSQUARED” и ”D&G”. През изминалата седмица митническите инспектори на Капитан Андреево задържаха при различни случаи и 3 277 изделия от текстил - тениски, блузи, панталони, обувки, чанти, маратонки, както и 311 броя парфюми и тоалетни води. В изпълнение на Регламент 1383/2003г. на Съвета на ЕС и ЗМГО са уведомени правопритежателите на търговските марки и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 христо запрянов

    0 0 Отговор
    Най-накрая някаква адекватна реакция от страна на митничари, но се обезсмисля при положение, преди 2 дни гръмнаха по медиите относно лоялността на гореспоменатите . Иначе българските потребители са си все така наивни и си купуват "оригинални" стоки.
    Хора, престанете да си купувате ментета, така 1-во не ощетявате марки извоювали с годините си име и качество и 2-ро няма да се излагате, понеже ментаците "малко" си личат
  • 2 отврат

    0 0 Отговор
    Цяла Европа се напълни с турски фалшификати а китайските боклуци са навсякъде
  • 3 Кирил

    0 0 Отговор
    GET.BG продават фалшиви парфюми не се залъгвалите да купувате от тях. Взех си преди няколко дена този http://get.bg/product_info.php?cPath=422_1381_535&products_id=23888&osCsid=ldvsl58hemd9eugv0ik053bts1 и след 2 дена вече миришеше на чист спирт .

    GET.BG - Фалшиви парфюми !!!!!!!!!!!!!!!!!!!