36 131 51

Смразяващи подробности за клането в Петрич

С нож на няколко места Васил наръга Невена Тегова и я окървави жестоко

Смразяващи подробности за клането в Петрич
Тихомир Шумов

54-годишният Васил Василев, който едва не уби жена си днес около обяд в Петрич, вече е в полицията. Всеки момент ще бъде разпитан пред съдия, за да даде показания около кървавия инцидент в дома му, станал днес в дома му.

С нож на няколко места Васил наръга Невена Тегова и я окървави жестоко, оставяйки я потънала в кръв на земята в дома им, пише struma.com.

Писъците ѝ събрали съседите, които извикали екип на Спешен център. След преглед в болницата в Петрич, Невена е закарана в болницата в Сандански, където лекарите я оперират и до момента няма подробности около състоянието ѝ.

Касапинът, който е инвалид, трудно подвижен, подпира се с две патерици, разказва пред полицията през сълзи собствената си версия за станалото. Скарали се, така както правили често. Невена е с 12 години по млада от него и непрекъснато му правила забележки. Така и днес избухнал скандал между двамата, тя започнала да го засипва с удари по главата и да го блъска. Не издържал, той грабнал ножа от масата и започнал да я ръга да посоки, не мислел какво прави, защото бил силно афектиран от нейното поведение. Това е версията на Васил, който не е криминално проявен и до момента полицията не е имала информация за подобни тежки скандали в дома им.

България
Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 37 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 А БЕ

  22 23 Отговор
  Ръгал човекът там където трябва, а не като ругачев !
 • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  26 61 Отговор
  А БЕ АКО ВСИЧКИ ИНДВАЛИДИ СМИ КАТО ТЕБ ЗА КЬДЕ СМЕ БЕ ПРАВИЛА ТИ БИЛА ЗАБЕЛЕЖКИ ТА ТОВА НЕЕ ПОВОД ДА Я БИЕШ И НАРЬГАШ БЕ ЗАДА ТИ Е ПРАВИЛА ЗАБЕЛЕЖКА СИ Е ИМАЛО ПРИЧИНИ ТА ТИ СИ ИНДВАЛШД ТЯ ПЬРВО ПО МЛАДА 2 СИГУРНО ТЕЕ ОБИЧА ОБИЧАЛА ГЛЕДА ТЕ А ТИ КАКВО ТОВА НЕЕ НОРМАЛНО

  Коментиран от #3, #25, #34, #39

 • 3 Borislav Popov

  59 14 Отговор

  До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

  ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ??????

  Коментиран от #8, #27

 • 4 плевен

  72 34 Отговор
  За толкова години брак, още не съм ударил жена си. Но ако ме удари по главата, или дори обиди, ще й смеля кокалите. Този човек е унижен. Какво друго да направи? Спомнете си детската приказка за мечката, чиято рана от брадвата заздравяла, но обидата, че миришела не могла да забрави.

  Коментиран от #51

 • 5 Емил

  38 7 Отговор
  В тая жега очаквах нещо наистина "смразяващо" - то поредното тъпо заглавие на Тихомирчо! А бе, журналиста, що не учите български, бе!!!
 • 6 Казус

  50 8 Отговор
  Инвалид се събира с жена,от която очаква да се се грижи за него. Жената е съгласна, за да му прибира паричките, но не очаква, че по принцип болните хора( дори и да не са инвалиди), са много егоцентрични–(всичко на момента, както аз казвам) На жената ѝ писва и започва с вербална агресия, а той завършва с физическа. Е, кой крив, кой прав?

  Коментиран от #7, #36


 • 7 село

  8 8 Отговор

  До коментар #6 от "Казус":

  Няма казус-ножа.

  Коментиран от #10

 • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  15 17 Отговор

  До коментар #3 от "Borislav Popov":

  НОРМАЛЕН ДА ЩО ТАКА ЛИ ТРЯБВА ГОСПОДИНЕ ДА КОЛИ ДАМАТА ЛИ А ГОСПОДИНЕ ВИЕ ТАКА ЛИ БИХТЕ ПОСТЬПИЛ С НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ С ВАШАТА ДАМА ДОВИЖДАНЕ

  Коментиран от #40

 • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  17 22 Отговор
  ТОЯ НЕЕ В РЕД ПСИХИЧЕСКИ ТА КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ БИЕ ЩЕ КОЛИ С НОЖ АЙДЕ НЕМА НУЖДА ПОСЛЕДНИЯ ДА ЗАТВОРИ ВРАТАТА

  Коментиран от #30

 • 10 Казус

  50 4 Отговор

  До коментар #7 от "село":

  За кого? 12години по–млада не отишла за"черните" му очи, а за подслон, храна и пари. Болните, особено тези, които не могат да се самообслужват, понякога може с капризите си да те накарат да умреш преди тях( споделям от личен опит– 2 кутии цигари дневно и денонощен шокинг) Бог да ги прости близките ми, но трябват железни нерви. Така че, всеки прав за себе си, а ние не сме тези, които да съдят.

  Коментиран от #12

 • 11 Мдааа

  11 4 Отговор
  Като чета за тая наша действителност и май ще ходя до Казанлък. Време е.
 • 12 Обикновен Бг

  31 7 Отговор

  До коментар #10 от "Казус":

  Това което описвате е нолен с маниакална депресия. Тези симптоми описахте, самите болни не страдат, защото те не разбират какво вършат, патят техните близки. При повечето случаи болните надживяват своите близки които са ги гледали. Жалко, но е така.

  Коментиран от #15, #16

 • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  12 6 Отговор
  ДО БОРИСЛАВ ПОПОВ ГОСПОДИНЕ БОТЕВ Е ПИСАЛ У НАС СВЕСТНИТЕ ХОРА ГИ ИМАТ ЗА НЕНОРМАЛНИ ТАКА И ТИ
 • 14 Анти милиционер

  2 8 Отговор
  Цигани?
 • 15 Казус

  18 1 Отговор

  До коментар #12 от "Обикновен Бг":

  Изобщо не става въпрос за подобна дииагноза. Единия беше със старческа деменция– мъка и за него и за близките, но не го дадохме в дом. Другият си отиде в пълно съзнание от скоропостижен рак за три месеца( за нас дето се грижехме, сякаш бяха три години) Е, все още сме на тази земя, но понякога се питаме дали направихме всичко възможно.
 • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  16 5 Отговор

  До коментар #12 от "Обикновен Бг":

  ПРАВ СТЕ ГОСПОДИН НОРМАЛЕН БЬЛГАРИН НО ТОЙ КАТО Я ТОРМОЗЕЛ ТРЯБВАЛО ДА ГО НАПУСНЕ И КВИТТ ДА Я ТЬРСИ СЬС СВЕЩ ТА ТАКА ПОВЕЧЕТО КОЙТО СА ИНДВАЛИДИ СТАВАТ ПРЕЧКА С КАПРИЗИ ЕГОИЗЬМ ТЬРСЕНЕ НА ПРЕКАЛЕНО ВНИМАНИЕ ДОСАЖДАНЕ НО ИМА ИНДВАЛИДИ КОИТО КАРАТ КРОТКО ПО ТЕЧЕНИЕТО СЛУШАТ БЛИЗКИТЕ КОЙТО ГИ ГЛЕДАТ И СА БЛАГОДАРНИ
 • 17 Ако е подходил с ножа

  8 5 Отговор
  Със Западни ценности и демократичен принцип - значи правилно е постъпи. Но ако е подходил само честно и морално - 100% е неправилно ! За да се създаде у нас НОВА СИСТЕМА НА РАЗЛОЖЕНИЕТО НИ КАТО ХОРА е нужно да се разруши предишната социалистическата лежаща на основата на Чест, Морал, Сърце, Душа, Ум, Преданост, Отговорност, Религия, Уважение, Вярност, Задължение, Семейство, Любов. Всичко това днес не е Демократично и следва да се изкорени ! Телевизия, Преса, Правителство, Църква, Об.азование днес мълчи. Къде ни водят и дали за туй няма народа да им потърси сметка.
 • 18 Гнильоча у нас вуни, та се не трай !

  14 1 Отговор
  И отдавна се говори че Царя е гол, но велможите предприемчиви , успешни, кадърни и делови, все още му се възхищават, ръкопляскат, ръкостискат, прегръщат и крака целуват. Но Царят е ГОЛ макар и с пари БОЛ. Той и Т. Живков не е предполагал че на кучетата за мезе ще стане.
 • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  18 7 Отговор
  ИЗВИНЕТЕ ДАМИ И ГОСПОДА ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ ГЛЕДА ИНДВАЛИД НА ЧУЖД ГРЬБ И СТО ТОЯГИ СА МАЛКО

  Коментиран от #20

 • 20 Кзльо от Козлодуй

  13 1 Отговор

  До коментар #19 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

  Пише ти Соп/тка от Сопот ! Ако ти даде някой орехи цели даром, предполагам че ще го нахокаш за туй че не ти ги е счукал предварително. А и шепите му сигурно са малки. Общественото съзнание е отражение на условията за живот в СТРАНАТА. Във Свивска държава , за какви отношения може да става освен - свински ?

  Коментиран от #21

 • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  6 5 Отговор

  До коментар #20 от "Кзльо от Козлодуй":

  ГОСПОЖО ИЛИ ГОСПОЖИЦЕ ОТ ГРАД СОПОТ ТРУДНО СЕ ГЛЕДАТ БОНИ ХОРА НО ТОЗИ ГОСПОДИН НЕЕ ТРЯБВАЛО С НОЖА ТО ТЯ ДА ГО Е РУГАЛА СИ Е ИМАЛО ПРИЧИНА ИМА БОЛНИ КОЙТО СЕ РАДВАТ НА МАЛКИТЕ НЕЩА И СА БЛАГОДАРНИ ЗАЩОТО ГИ ИМА ТЯХ БЛИЗКИТЕ ИМ И БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОДИН ТИШО ИЗВИНЯВАМ СЕ ГОСПОДИН ТИХОМИР ШУМОВ НО БЛАГОДАРЯ НА ФАКТИ БГ ЗА ТОВА ЧЕ ИМАМ ПРАВО ДА КОМЕНТИРАМ ПОКЛОН ФАКТИ БГ
 • 22 С 12 г по-млада

  4 14 Отговор
  Няма начин да не е хойкала с роми и българинът е превъртял...

  Коментиран от #23

 • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  3 7 Отговор

  До коментар #22 от "С 12 г по-млада":

  ДА УТОЧНЯ ТОЙ ДА НЕЕИ Е СВЕТИ ЧЕ ХОЙКА И ДРУГО ТЯ Е ПОМЛАДА ГОСПОЖАТА И ЕСТЕСТВЕНО ОРГАНИЗЬМА СИ ИСКА СВОЕТО АЙ ДА А ХОЙКАЛА НЯМА ДА МУ КАЖЕ И ПОСЛЕДНО ТИ КАК БИ ПОСТЬПИЛА АКО ГЛДАШ БОЛЕН ЧОВЕК
 • 24 Всички сте големи специалисти

  14 2 Отговор
  Бичите айляк по цял ден и нали си нямате друга работа станахте и следователи. Всеки взима отношение и коментира чуждото нещастие !
 • 25 ODB

  9 1 Отговор

  До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

  Ти си правописен инвалидна
 • 26 Вени

  8 2 Отговор
  Нещастни сме и изнервени. Здрави, прави хора се ръгат след няколко питиета в дискотеката. А този човек е изнервен от болест, тя пък, че трябва да се грижи за него.....
 • 27 Станчо

  4 2 Отговор

  До коментар #3 от "Borislav Popov":

  Не е ненормален...чисто луд и неграмотен е...

  Коментиран от #29

 • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  5 1 Отговор
  ТРУДНО СЕ ГЛЕДА ИНДВАЛИД
 • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  2 2 Отговор

  До коментар #27 от "Станчо":

  СТАНЧО ТИ ПОЗНАВАШ ЛИ МЕ ВИЖДАЛ ЛИ СИ МЕ ТОВА Е НИКНЕЙМ НЕ И ИМЕ А ТИ СТАНЧО ТИ СИ ПСИХО БОЛЕН ДА ЗАЩОТО ОБИЖДАШ НА ЛУД А ХРИСТО БОТЕВ Е НАПИСАЛ У НАС СВЕСТНИТЕ ГИ СЧИТАТ ЗА ЛУДИ
 • 30 Този коментар е премахнат от модератор

 • 31 Този коментар е премахнат от модератор

 • 32 Иванчо

  2 1 Отговор
  Е видела къде са парите ножа в гушата и Аиде.
 • 33 Този коментар е премахнат от модератор

 • 34 Този коментар е премахнат от модератор

 • 35 eustasio

  3 1 Отговор
  Отровата в зелената уста на змията и отровата на стършела е по слаба от отровата в сърцето на жената!
 • 36 Пополопо

  1 2 Отговор

  До коментар #6 от "Казус":

  Жената провокира да бъде изгонена за да запази репутяция 😉 Аре млъквайте. Балъци
 • 37 Димитрова

  3 2 Отговор
  Всеки има право да изрази позицията си но и НОЖА не е решение Все едно каво е отношението между тях и възрастова разлика и каквото и още да има Тя се грижи а той трябваше да е благодарен Сега вече ще оцени нещата явно ака тя го напусне И СИГУРНО ще остане сам със себе си без дразнители и без ПОМОЩ но явно удовлетворен от САМОТАТА и БЕЗПОМОЩНОСТТА си които със сигурност ще го довършет което явно той желае
 • 38 Мунчо

  4 2 Отговор
  За да я наръга с ножа, той не я е гонил, защото е бил трудно подвижен, следователно жената е била до него, но не от любов, а засипвайки го с удари! Останалото е известно! Та истанбулската конвенция да впишем ли и обезглавяване на жени, които измъчват инвалиди!
 • 39 Този коментар е премахнат от модератор

 • 40 Родна реч омайна циганска твар

  1 2 Отговор

  До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

  Болна мангалка
 • 41 Каква мацка

  1 1 Отговор
  И той да я убие. Бе какво става с мъжете защо убиват жените? Да не са някакви обратни?
 • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  2 1 Отговор
  ПСИХОПАТ А ТЯ Е ТРЯБВАЛА ДА ГО НАПУСНЕ
 • 43 Този коментар е премахнат от модератор


 • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  1 1 Отговор
  НЕ СЬМ РОМ НЯМАМ НИЩО ОБЩО С ТОЗ ЕТНОС
 • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  1 1 Отговор
  ТА ТЯ Е ПО МЛАДА ОТ НЕГО ПРОСТО КАТО СА СЕ КАРАЛИ ВМЕСТО ДА ГО НАПУСНЕ ТЯ Е СТОЯЛА КАТО МАЗОХИСТ ДА ГО ГЛДА ЯВНО ГО Е ОБИЧАЛА А ДАЛИ ЕСТЕСТВЕНО ГО Е ОБИЧАЛА ИЛИ ЗА ИМОТИ ПАРИ НЕЗНАМ НЕ СЬМ ОТ ТАМ НЕСЬМ ВИДЯЛЛ НЕ СЬМ ИМ СВЕТИЛ НЕ СЬМ И ГЛЕДАЛ В КАНЧЕТО НО НЕЕ НОРМАЛНО ДА Я НАРЬГА ТРУДНО СЕ ГЛЕДА ИНДВАЛИД
 • 46 Ако мацето

  2 1 Отговор
  Беше зла ненаситна К направо изобщо нямаше да си мръдне пръста за този бкл. И щеше още да е жива. Добрите умират. За да си добър в този свят е много страшно. Защото накрая доброто умира а злото побеждава. А в филмите е обратното доброто побеждава а злото умира.
 • 47 Този коментар е премахнат от модератор

 • 48 Това е

  2 1 Отговор
  Много голям демидж. Да се направи нещо срещу него. Дано му спукат топките и да му паднат колелата на количката струпкайки се на пода с на някой задния двор сплесквайки му онази работа.
 • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  0 0 Отговор
  ДАМАТА Е ТРЯБВАЛО ДА ГО НАПУСНЕ НЕКА Я ТЬРСИ СЬС СВЕЩ ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ ГЛЕДА ИНДВАЛИД ТО НА ЧУЖД ГРЬБ И 100 ТОЯГИ СА МАЛКО
 • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  0 0 Отговор
  ИМА ИНДВАЛИДИ КОЙТО СЕ ПРОСТИРАТ СПОРЕД ЧЕРГАТА И СА БЛАГОДАРНИ НА МАЛКИТЕ НЕЩА
 • 51 Ванката

  0 0 Отговор

  До коментар #4 от "плевен":

  Е как разбра че е унижен,това са само негови думи,може да си измисля след като е усъзнал какво е направил!!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.