Last news in Fakti

27 Август, 2019 15:09 9 442 14

Спецакция в еротичен бар в Слънчев бряг, 10 проститутки в ареста

  • еротичен бар-
  • слънчев бряг

Гледката вътре е била по-страшна от „Содом и Гомор” – все едно се задава свършекът на света

Спецакция в еротичен бар в Слънчев бряг, 10 проститутки в ареста - 1
Снимка: shutterstock

Операция на Отдел „Криминална полиция” и Специализираните полицейски сили приключи на разсъмване днес, около 03:30 часа, с ареста на 10 проститутки и собственика на най-известния бардак в Слънчев бряг, намиращ се в сърцето на курорта, пише Флагман бг.

Малко след полунощ качулки щурмуваха полулегалното заведение „Мулен руж”, намиращо се във вътрешната част от поредица нощни заведения по главната алея срещу бившата дискотека „Оксижен”.

Качулките са нахлули под смесица от тътени, идващи от десетките работещи нощни заведения наоколо в момент, докато в „Мулен руж” е било пълно с клиенти, консумиращи платена любов.

Гледката вътре е била по-страшна от „Содом и Гомор” – все едно се задава свършекът на света.

Десет "труженички" усърдно „работели” върху индивидуалното „освобождаване” на клиенти, имало и голи с еротичен танц на пилона.

По време на продължилата около 3 часа и половина операция, вътре бе извършено и претърсване по данни, че мястото освен бардак, е и разпределително депо за наркотици.

Иззета е тетрадката, на която са описани приходите от публичния дом – с цени на секс услугите и тяхната бройка.

В бус с тъмни стъкла бяха натоварени десет момичета – по потници и с вид на проститутки. Сред тях е била и управителката им.

Около 03:30 часа от полулегалния вертеп бе изведен и самият собственик – известният пловдивски сводник Димо Петров Флорината, на 50 години.

Мястото, където е устроен публичният дом представлява заден двор, в който се намират десетки контейнери за боклук, складове, ползвани от околните заведения и сергии.

Клиентите са влизали, преминавайки през воня на урина и мръсотия, заплащайки за сексуални услуги.

Еротичният бар се рекламира на билборд в най-оживената част на курорта.Димо Петров Флорината и групата му бяха разбити в Банско през март 2018 година – в едноименен стриптийз бар „Мулен руж”.

Тогава Районният съд в Разлог обаче освободи Флорината и хората му само след 72 часа срещу парична гаранция, а Окръжният съд в Благоевград потвърди решението на нисшестоящите си колеги.


Така само месец и половина по-късно – с висящо обвинение по чл. 159а от НК. – за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация, Флорината се появи в Слънчев бряг с бодигардове.

Той и викачът на същия стриптийз бар – Андон Андонов респектираха персонала на конкурентните заведения наоколо, при което имаше опасност да избухне война, подобна на тази от юни 2016 година – между Митьо Очите и Божо Кравата.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El Amigos

    32 0 Отговор
    най-известния бардак- полулегалното заведение ? :)
  • 2 Икономист

    14 2 Отговор
    Напчетата ще си докарат паричките за глобата, ако узаконят платените ласки, както правят съседни нам страни. Не нужно да се хаби ресурс, платен с обществени пари за операции свързани с всеизвестни услуги. Защо да ви плащаме пробива, щом като може законно да си приберете парите?
  • 3 Ракия мен

    19 2 Отговор
    България, демокрация, ценности.
  • 4 Големия сводник

    4 7 Отговор
    Пръднаха ми на к..а.
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 2 Отговор
    ФЛОРИНА В ПРЕВОД Е ЦВЕТЕ КОЕ МУ Е ЦВЕТЕТО НА МУТРАТА КРАЙНО ВРЕМЕ МУТРИ СВОДНИЦИ ШАНАДЖИИ ЦИГАНИ ПРЕСТЬПНИЦИ В КАФЕЗА КРАЙНО Е ВЕЧЕ
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор
    ФЛОРИНА В ПРЕВОД Е ЦВЕТЕ КОЕ МУ Е ЦВЕТЕТО НА МУТРАТА КРАЙНО ВРЕМЕ МУТРИ СВОДНИЦИ ШАНАДЖИИ ЦИГАНИ ПРЕСТЬПНИЦИ В КАФЕЗА КРАЙНО Е ВЕЧЕ
  • 7 гост

    9 0 Отговор
    А дали няма да го пусант пак като се обяди някой съдия и обясни на качулките, че момчето е невинно? Една нормална държава би го вкарала този и неговата свита за много години в затвора, ама не и у нас. Вероятно на полицайчетата ще им запалят колите, ще им почупят къщите и ще им сплашват семействата, докато не се откажат да ги арестуват.
  • 8 Утре

    8 1 Отговор
    Ще го пуснат
  • 9 Иван

    14 0 Отговор
    Известни проститутки, сводници, убийци, известни мутри, крадци, изнасилвачи....

    Всички престъпници известни на полицията и какво от това ? Всичката гад на свобода защото си плаща под масата на корумпирана ни система.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Рони Макдоналдс

    4 1 Отговор
    Боже, пак тези,, труженички,,...! Няма спокойствие от тях...!
  • 12 Истината

    3 1 Отговор
    Няккъф келеш дето се прави на нос келеш оргинал
  • 13 гага

    0 0 Отговор
    а журналиста ква драма вкара 'гледката в бардака по-страшна от сом и гомор' хехе чунким е виждал кво е било содом и гомор или пък сефте влиза в стриптуз бар абе новото порно за мен е при журналистиката и жълти медии като тази тук
  • 14 Неизвестен

    0 0 Отговор
    Абе тапаси толкова лажи написах те че нямам думи прво сялата балгария една долна и коропрана крадлива даржава станала да пише лажи и измисли си за този човек не той направил тези момичета прости тутки ате са си били такива исаго молили за работа ане той да ги моли или да ги насилава да работят не говорете глупости тапаци има по важи нешта да се врши в тази даржава станали да пишат лажи и измислици майната ви на всички които продалжавате да пишете глупости