Last news in Fakti

2 Септември, 2019 14:39 23 476 76

Скандално решение за сина на шефа на НАП-Пловдив, който уби жена

  • ивайло найденов

Очакваше се държавното обвинение да иска постоянен арест за младия мъж

Скандално решение за сина на шефа на НАП-Пловдив, който уби жена - 1

След 72-часов арест Ивайло Найденов излиза от ареста срещу 10 000 лв. гаранция. Това е решила преди малко Окръжна прокуратура-Пловдив.

Очакваше се държавното обвинение да иска постоянен арест за младия мъж, но това така и не се случи, съобщи Блиц.

Преди няколко вечери младият „баровец“ блъсна 78-годишна жена на пешеходна пътека в Пловдив и избяга.

Баща му Венелин Найденов, който е директор на НАП-Пловдив, първоначално се опита да прикрие сина си като казваше, че не той е направил катастрофата.

Малко по-късно Найденов-младши направи самопризнания.

Ивайло Найденов има шофьорска книжка от май 2017 година. За първи път книжката му е отнета в края на 2017 заради грубо нарушение на пътя.

Последното му провинение е от преди 2 месеца, когато не е дал предимство на две жени на пешеходна пътека.

Въпреки краткия си стаж зад волана, синът на пловдивския шеф на НАП има 18 нарушения на пътя.

Вечерта, когато е блъснал жената и е избягал, той се е покрил, а баща му е отрекъл Ивайло да е извършил каквото и да е.

На другия ден възрастната пешеходка почина в болница, а младият мъж, който е безработен, но кара „Мерцедес“, беше арестуван.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ....

    328 0 Отговор
    Другия път дано затрие само себе си боклук.

    Коментиран от #53

  • 2 Напишете

    325 2 Отговор
    имената на прокурора и разследващия полицай, на адвоката. В този си вид това не е новина.

    Коментиран от #37

  • 3 Джабаза ВМРО

    162 6 Отговор
    Смъртна присъда
  • 4 Синдикат на Ало Измамниците

    242 2 Отговор
    Булгаристан...... страната на неограничените възможности и корупцията+ бонус чалга и простащината навсякъде!
  • 5 гецо

    202 2 Отговор
    Скандално е като е частен случай. Не виждам кое е скандалното, при положение че винаги става така и винаги ще става докато съдебната власт остане във вида в който е сега.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Абе

    139 1 Отговор
    Даже има самопризнания!!!Обаче силата на парата е с по -голяма тежест пред българската темида !От тая държава и чеп за зеле не става!Вилает трябва,за да си дойде "върху себе си"!
  • 9 Пълен потрес

    155 0 Отговор
    10 000лв. гаранция, а колко, за да се определи такава мярка? Срам и позор! Мафията функционира, защото не оставя своите в беда– те после ще се отплатят. Ужас!!!
  • 10 съпоставка

    102 0 Отговор
    АЙДЕ СЕГА СРАВНЕТЕ СЛУЧАЯ СЪС СЕЛЯНДУРНИКА В БМВТО ДЕТО БЛЪСНА БАЛЕТИСТА
  • 11 Зле

    99 0 Отговор
    Това не са хора, свине.

    Коментиран от #27, #47

  • 12 Гост1

    126 2 Отговор
    72 часа по добре е 24 часово задържане. Мислете позитивно, това е напредък в нашата така строга законодателна система. Той най вероятно е бил пиян и дрогиран, затова е избягал, ама това няма никакво значение, жената е мъртва няма кой да повдигне обвиненя. Пускайте го на свобода има оше много хора по улицата, чакащи и желаещи да бъдат одарени от наркоман с привилеги. АМИН! ДАЖЕ ДАЙТЕ МУ НАГРАДА ЧЕ ЧИСТИ ДЪРЖАВАТА ОТ ТАЗИ ИЗМЕТ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА, КАК НЕ Я Е СРАМ ДА ПРЕСИЧА НА ПЕЩАХОДНА ПЪТЕКА. п.с това е сърказам.. Но цялата ни държава е сърказам така че..... Дайте му да се нашмърка на момчето да се оспокой малко.
  • 13 Гербестан

    92 3 Отговор
    И тия държат Божеството за шлифера - боКоизбрани !
  • 14 Владо

    92 4 Отговор
    Съгласен съм с коментарите, според които вина има повсеместната корупция, неработещата съдебна ( и не само) система, мафиотската структура на страната и т.н., но искам да ви попитам драги ми коментатори: Вие какво направихте за да бъде променена сегашната реалност? Нали разбирате, че с драскане по форумите промяна няма да има? Смятате ли въобще да предприемете мерки за промяна или писането на коментари вечер с ракийка и салата ви носи удовлетворение и чиста съвест, че сте изразили гражданска позиция? Както се казва в една реклама "Трябва ставане и работа" и колкото повече станат и започнат да работят по проблема, толкова по-бързо ще се реши този проблем.........И не ми казвайте, че после няма кой да дойде. Има - всички вие. И ако след като дойдете, не сте същите като политиците от последните 30г, то и вие и вашите деца ще живеете в нормална държава, ще имате нормални доходи, и такива изроди, като въпросния герой ще са по затворите.

    Коментиран от #36

  • 15 Жалко но е така

    83 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пешо":

    Всички бедни пострадали( деца, възрастни и бъобще хора) са виновни, че са се появили на неподходящото място в неподходящото време и изобщо , че са се родили обикновени, а не богопомазани мамини и татини рожби.
  • 16 Кой68

    50 15 Отговор
    НЯМА ДА ГЛАСУВАМ.....И без това работя в чужбина и мисля да не се връщам в блатото...

    Коментиран от #18

  • 17 Хабиб

    72 4 Отговор
    Абе, а Местаня дека е понастоящем??
  • 18 Коментар📝

    15 6 Отговор

    До коментар #16 от "Кой68":

    ПРАВИЛНО
  • 19 Читател

    83 0 Отговор
    Айде сега да се намеси Гешефффф, за да видим как аршинът е един и същ...
  • 20 Tate

    74 1 Отговор
    ТОВА Е ТЪНКАТА СЛУЗЕСТА ЧЕРТА НА Тиквениците ,Системата "Мой Човек" АХ ВИЕ ах как имате късмет че народа спи ,ах какво АУТОДАФЕ ви се пише ....как ще украсявате пандизите ! ЕХ НАРОДЕ КОЛКО СА ТИ ПРОМИЛИ МОЗЪКА ,за ТЕБ ЛИ УМРЯХА ЛЕВСКИ И БОТЕВ??? !!!!!! НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВАШ НАРОДЕ САМО УПРАВНИЦИТЕ СИ
  • 21 БОЙКОВОТО ВРЕМЕ

    81 2 Отговор
    След 15 години ако все още България не се е разпаднала в учебниците ще пише " НАЙ-СТРАШНОТО ВРЕМЕ СЛЕД 1989Г. НЕ БЕ ПО ВРЕМЕТОНА МУТРИТЕ, НЕ БЕ ПО ВРЕМЕТО НА ИВАН КОСТОВ, А ПО ВРЕМЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ!"
    Бог да пази България и от ПП ГЕРБ и ББ!!
  • 22 Аххах

    98 1 Отговор
    Като е безработен от къде ше намери 10к за да се махне?! Може би тати, като шеф на нап ще даде, но пък тогава той ще обяснява от къде детето му има мерцедес, джибни пари, тн и как тези средства абсурдно надвишават заплатата на един нападжия?!
    Брутално ни заливат съдебната система и властимащите с ежедневни примери за абсолютна несправедливост, с цел да ни разкарат по-бързо!

    Коментиран от #33

  • 23 партиен чадър

    54 2 Отговор
    Верните партийни другари, властта така ли ще ги остави? Щом е партийна калинка, законът не важи! Слава на ГЕРБ и мъдрите й ръководители!
  • 24 Потрес

    65 5 Отговор
    Племе, което е търпяло 500 години османско владичество ще потърпи едни 50 години герберско/мафиотско. От турците ни спаси Русия, от мафията кой ще ни спаси?

    Коментиран от #69

  • 25 Бгбгбгбг

    12 37 Отговор
    Да не дава господ на никому да забърква в такива трагедии. Но пък каква вина има в случая един баща пък и неговата работа.Пак казвам да не дава господ на никой баща да е в тази позиция.Днешните наши и ваши деца не са ли такива като това печлеме ОГЛЕДАЙ ТЕ СЕ и се замислете и викайте и се кръстете да не дава господ на никому.

    Коментиран от #51

  • 26 Бгбгбгбг

    14 27 Отговор
    Да не дава господ на никому да забърква в такива трагедии. Но пък каква вина има в случая един баща пък и неговата работа.Пак казвам да не дава господ на никой баща да е в тази позиция.Днешните наши и ваши деца не са ли такива като това печлеме ОГЛЕДАЙ ТЕ СЕ и се замислете и викайте и се кръстете да не дава господ на никому.
  • 27 Данев

    15 0 Отговор

    До коментар #11 от "Зле":

    И то чумави свине...
  • 28 Townboy

    60 2 Отговор
    Сега ще потулят случая и остава да се надяваме тоя боклук да уцели някое дърво следващия път и да му е за последно.
  • 29 Гарантирано от ГЕРБ

    44 2 Отговор
    Младогерберски Боклук! Не станаха ли много престъпленията на НАП.
    След теч на данни на Пет милиона български граждани, Германия, Белгия и Сингапур са прекратили обмен на информация с Корумпираната и компрометирана НАП ( национална агенция за престъпления)
  • 30 ПЕНКО

    32 1 Отговор
    НА ФОНА НА МНОГОТО МУ ПРЕДШЕСТВАЩИ НАРУШЕНИЯ НЕ Е РЕАЛНО И ПРАВИЛНО !!!!!!!!!
  • 31 Xxx

    46 1 Отговор
    Кривата банкянска тиква така и не разбра, че няма грам полза от всичките му магистрали, докато съдиите му пускат на свобода убийци! Току що Винету изгуби хиляди гласове на изборите.
  • 32 dddd

    14 3 Отговор
    тази ц-класа на снимката не е точно мерцедес....

    Коментиран от #76

  • 33 ?!?

    33 0 Отговор

    До коментар #22 от "Аххах":

    Е как от къде? Нали като малък е сурвакал. Все е събрал за един Мерцедес и 10к за гаранция. Ако като ученик е икономисвал от закуски нищо чудно да е спастрил и за апартамент с асансьор и тераса.
  • 34 А в съседната статия

    15 0 Отговор
    Един гьотверен ми говори за съдебната система в Турция...
  • 35 Иван

    26 1 Отговор
    Кое е скандалното това е ежедневие нали и нормално за Бг.
  • 36 НАРОДЕ???

    34 0 Отговор

    До коментар #14 от "Владо":

    В тази корумпирана държава има поне 100(сто)причини , които да изкарат хората на масов протест...Но това не се случва , и едва ли ще се случи! Но все пак-какво ще кажат за това решение на мярката главния-цацаров , и бъдещия главен-гешев (прокурори)???при други случаи си навират сами микрофоните в мазните уста , сега да ги чуем ...ама надали
  • 37 Гласност

    33 0 Отговор

    До коментар #2 от "Напишете":

    Да се направи всичко възможно да се огласят взелите това решение - по медии , по телевизии , по протести , каквито задължително трябва да има
  • 38 12345

    27 0 Отговор
    Очаквам ГРОБ да променят НПК и ЗдвП така, че като има убит пенсионер водача да се награждава с бонус в размер на 12 мин.пенсии. Така хазната и бюджета ще се на далавера.
  • 39 Мартин

    31 0 Отговор
    Няма много значение къде точно е, при положение че няма присъда, но е малко грозно да го пуснат 3 дни след убийство. Дано само да не си позволява да кара междувременно, защото не изглежда като човек който би се спрял от морални съображения..
  • 40 Владо

    23 0 Отговор
    Каква смъртна сънуваш,бре мечтатели? Те в ареста не могат да го задържат,ти мечтаеш,за салам!!!
  • 41 Lev

    36 1 Отговор
    Потъва Майка България ще изчезнем след 50 години
  • 42 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    29 0 Отговор
    ГЕРБ---ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛхАРИЯ ,ЕСТЕСТВЕНО БАЩИЦАТА ЩЕ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ ТОЯ, КАКТО ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ ЩЕ ГО ЗАКЛЕЙМИ УВОЛНИ И ВЕЧЕРТА ЩЕ ПИЯТ ПО ЕДНО ЗА БЛАГОТО НА ПАРТИЯТА ----ПФУУУУУУУ---ИЗРОДИ В ЧОВЕШКА КОЖА.
  • 43 Корупчийски

    36 1 Отговор
    Това само в Бг-то може да се случи! От където и да бръкнеш само корупция! Гнила, корумпирана система с вкус на алчност и лицемерие, без съвест и срам! Наглост до безобразие! Тотално деградирала нация!!!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ай сиктер бе

    25 0 Отговор
    А да попитам с оня фес Местан какво става???? Или вече потулиха случая!?

    Коментиран от #64

  • 46 Минзухар Герберов

    19 0 Отговор
    За Местан, няма места.
  • 47 ....

    19 0 Отговор

    До коментар #11 от "Зле":

    За съжаление не са свине иначе сега щяха да ги изтребят!!!Просто са нещастници с много пари и власт.
  • 48 Усмивката

    13 0 Отговор
    Гарантирано от ГЕРБ
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 RKК

    9 5 Отговор

    До коментар #25 от "Бгбгбгбг":

    Замислете се каква вина има този "баща"!!!! Предполагам, че Ви е останало поне мъничко от сивото веществто!!! Наистна: мислете първо с главата си, после с......

    Коментиран от #61, #67

  • 52 безработен но кара мерцедес

    22 0 Отговор
    Класика.Понеже баща му като е казал че е невинен и като е дал 10 000 лв те са го пуснали и са сигурни че той не е такъв човек къде блъска бабички по улиците
  • 53 България

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "....":

    Пак да Убива _ нали тати има връзки. В
    България е така. Говедо
  • 54 Ай стига с Тея пари,а??

    16 1 Отговор
    Това значи,че човешкият живот се измерва в пари??? Това не са закони и съд а схема за източване на пари от незаконно забогателите престъпници..и България не била корумпирана...трябва нещо рязко да се промени иначе дупе да ни е яко..цигани,богаташчета-наркомани те са над закона и над българите в България...е осрахте се,значи и аз почвам схеми,лъжи и измами за да съм добре в България,който ме работи е по-добре от нормално трудещия се гражданин
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Я го те и на снимката пуши китайскабилка

    10 1 Отговор
    Серсемин как не го е срам да се друса докът кара мерцедеса на баща му
  • 60 2952

    20 1 Отговор
    Бащата защо не е уволнен? Лъже, укрива издирван, препятства разследването, при това е длъжностно лице и то директор на НАП????
    Герберастки боклук, служещ на мафията.
  • 61 NPK

    12 0 Отговор

    До коментар #51 от "RKК":

    и по НПК има вина - укривателството е неоспоримо. За морал не говорим - НАЛИ?
  • 62 чичо

    6 1 Отговор
    А стига простотия.Сина на този,брата на Рачков,майката на Тита.С какво сте по-добри?Същата простотия води и до убийствата на пътя и не само.Нали новината е какво са сгафили,а не роднинските връзки,ама за вас парите са важни,не същноста.Еѝ заради тая простащина ще мрем по пътищата.
  • 63 Член Герб със протекций

    14 1 Отговор
    Тази малка шматка , още от сега е седнал на Главния прокуррор на
    стола с намеса на корумпирания МУ баща, шеф на НАП .
    Време е да стане член на ГЕРБ , за да наследи баща си по партийно му по наследство .
    Мишката- шматка ,вече си е помислил че е непобедим.
  • 64 Прокуроро

    9 1 Отговор

    До коментар #45 от "ай сиктер бе":

    Потулихме го , стига си питал вече.
  • 65 Rusty nail

    6 2 Отговор
    Хахахаиииииооооо...казах ли че така ще стане.Най много условна присъда и нищо повече
  • 66 Ставрю

    9 0 Отговор
    Еииии парите кво ли не правят. Пък прокурори и съдии за пари дявола ангел ще изкарат. Тоя ще му дадат условна или ще го оправдаят.
  • 67 Обикновен човек

    8 1 Отговор

    До коментар #51 от "RKК":

    Как какво е виновен бащата?
    Кой го е възпитавал ?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Шофьор

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Потрес":

    Калашников...
  • 70 Жоро

    2 0 Отговор
    заКОН НЕ за ЛЪВ
  • 71 мерцедес

    0 1 Отговор
    Ще поревете,ще забравите,като ви дойдат зимните сметки за ток.
  • 72 JustForFun

    4 0 Отговор
    Да попитам и аз какво стана с оня Местан? Медиите, СВОБОДНИТЕ медии нещо замлъкнаха, защо така? Фесовете ли ви подадоха, или вие не сте ги сваляли?
  • 73 Лява ръка, десен джоб

    3 0 Отговор
    Гноми за Европейско Разделяне на България
  • 74 Българофил

    1 0 Отговор
    За лъжата на бащата и укриване на лице извършил убийство да бъде подведен под съдебна отговорност и като начало да бъде уволнен от държавната си сладка служба!
    Държавните чиновници са новите МУТРИ в България, благодарение на Гл. мутра Тиквоний Суджуков!!!
  • 75 77777

    1 0 Отговор
    Боклуци и убийци....
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.