Last news in Fakti

24 Септември, 2019 10:30 14 051 12

Знаков бос пропя срещу Очите и получи обвинение

  • димитър желязков-
  • очите-
  • георги илиев
Знаков бос пропя срещу Очите и получи обвинение - 1
Снимка: БГНЕС

Бургазлията Георги Илиев получи условна присъда по обвинение като лидер на опасна наркобанда, действала от януари до септември 2018 г. Илиев се признава за виновен и сключва споразумение за 2-годишна присъда с 3 години изпитателен срок.

Условни наказания получиха и останалите от ОПГ-то Йордан Стойков, Минчо Минчев и Антон Динев, пише "Флагман".

Георги Илиев беше арестуван през септември м. г. след акция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас. При операцията, проведена в цялата област, са иззети близо 1 кг различни видове наркотици. В дома на лидера на бандата Жоро Илиев са открити и малко над 15 000 лв.

Името на Илиев нашумя и по друго дело, свързано със знакова ъндърграунд фигура от Южното Черноморие. Според защитата на Димитър Желязков-Очите, Илиев е един от основните свидетели на прокуратурата срещу несебърския бос.

"Прословутият Георги Илиев все повече ще се прочува. Как е възможно да присъства на всички тези разговори, които твърди, че е чул. Все едно постоянно са били заедно. Питах го дали не е в интимни отношения с Димитър Желязков", каза адвокатът на Очите Илиян Василев.

По думите на самият Желязков, в показанията си съименникът на боса на ВИС твърдял, че двамата едва ли не били първи дружки.

"Изкараха свидетел, който лъже. От 15 години бил с мен, някакъв Георги Илиев. Виждал съм го преди 15 години. Тогава му бих два шамара, защото закачаше дъщеря ми“, обяви в съдебната зала Очите.

Илиев бе пуснат мистериозно на свобода в края на февруари. Според Илиян Василев той е пропял срещу клиента му през януари.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЯС

    57 4 Отговор
    Браво на съдийте! Споразумявайте се, пускайте ги условно, но не мислете, че такива тровят само нашите деца, тровят и вашите! И не излизайте с номера за поправянето– каца, която е държала лай.а, мед не може да държи.

    Коментиран от #12

  • 2 DJ KoRni

    32 1 Отговор
    Жорката поема бизнеса на Очите срещу споразумение и 30% от бъдещите печалби, Очите ще гние в затвора, докато закачат дъщеря му и му бият шамари на долните бузи в затвора...
  • 3 мими до БЯС

    10 2 Отговор
    Споразуменията се сключват с прокуратурата.

    Коментиран от #5

  • 4 ???

    11 0 Отговор
    Някой ще ми обясни ли заглавието, че нещо не се връзва със статията?

    Коментиран от #6, #7

  • 5 БЯС

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "мими до БЯС":

    Ама съдът ги пуска,нали?
  • 6 Обяснявам

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "???":

    По подразбиране, ако нямаш гадателски умения.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Друсльо

    6 0 Отговор
    Шменти капели по български.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Е само тия ли са

    1 0 Отговор
    Вие го изкарахте Очите най големия престъпник
  • 11 Всички съдии

    0 1 Отговор
    Са страхливци. По добре да ги няя. Трябва да измислим ново правосъдие. Ако се налага ще ги съдим в друга държава от колкото нашата. Така чуждите съдии не могат да бъдат убити от нашите престъпници. Защото ако наш престъпник убие съдия в чужбина леле знаете ли какво ще стане.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.