Last news in Fakti

29 Септември, 2019 11:50 5 003 26

Педофил получи 7 години за гнусотия с 6-годишно дете

  • педофил-
  • кумлука

6-годишното дете се отскубнало от изверга и излязло на оживено място

Педофил получи 7 години за гнусотия с 6-годишно дете - 1
Снимка: Shutterstock

В Бургас има територия, чиито обитатели живеят в друг свят. Това е зоната около т.нар. Южен плаж, известна на бургазлии като кв. “Кумлука“. Там престъпленията са ежедневие и много често дори не попадат в криминалните хроники. В масивите на Районен съд Бургас се появи една от най-гнусните гаври, които са ставали в Бургас през последните години – рецидивист, който току-що излязъл от затвора, е насилвал 6-годишно момиченце. Това съобщава "Флагман".

Той е осъден на 7 години затвор, но тъй като е признал вината си и се е възползвал от правото за намаляване на присъдата с 1/3 е получил 4 години и 8 месеца, които на втора инстанция са намалени на 4 години. Той е на 22 години, със средно образование и богато криминално досие.

На 30 април 2017 година на ул. “Волга“ той примамил 6-годишно момиченце да отиде с него, уж да видят баба ѝ, която според твърденията му дошла на гости. Закарал момичето на закътано място, съблякъл се и я накарал да му прави френска любов. По делото са описани най-гнусните подробности от извращението. Снети са и показания от момиченцето, което само е обяснило, че е помолило чичкото да спре, казала му, че е малка за такива неща, но той настоял:

„Голяма си!“, казал ѝ той и продължил. 6-годишното дете се отскубнало от изверга и излязло на оживено място, където педофилът не посмял да направи нищо. Започнал да я уговаря да не казва на никого – щял да ѝ купи …чехли! Момиченцето се разплакало веднага щом видяло родителите си и разказало всичко.

Баща ѝ нахлул в къщата на педофила на ул. “Осогово“ и започнал да го налага. Циганинът се заключил и от страх сам се обадил в полицията, а дошлите на място униформени едва са успели да го изведат пред погледите на освирепелите родители на оскверненото момиченце. Циганинът се оправдал, че бил пиян и не знаел какво прави.

Признал се за виновен и възползвал от спорния институт на съкратеното съдебно следствие, който предстои да бъде премахнат за подобни гнусни случаи. От материалите по делото става ясно, че Сандов е осъждан многократно, дори в момента на извършване на това престъпление има условна присъда, която сега ще трябва да изтърпи в Окръжния затвор в Бургас, където не гледат с добро око на педофилите.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен родител

    40 0 Отговор
    Пълен потрес! На тоя каквото и наказание да му се наложи, все ще е малко. Няма значение циганин, българин или от която и да било част на света. Ако се отнасяше до моето дете, с удоволствие щях да го лежа като за човек до края на дните си, но тоя нямаше да е между живите.
  • 2 културна

    13 3 Отговор
    особеност на етноса

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Бесен родител

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "културна":

    Не става въпрос само за етноса, а същества, които или трябва сериозно да се лекуват, или да са в затвора, а не измежду децата ни. Ако не си чел, да те информирам, че във Вършец наказаха с глоба от 100(сто)лв. перверзник, самозадоволявал се в парка пред деца. Как ти се струва? Тълкуват го като дребно хулиганство– ако не беше тъжно, щеше да е голям смях да разберем какво е "едро" хулиганство.

    Коментиран от #9

  • 4 Потник

    18 2 Отговор
    Смъртна присъда

    Коментиран от #5

  • 5 Луд и изтрещял

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Потник":

    Шефовете от ей сей не дават. Кото сме(политиците де) сме се хванали на хорото, щем нещем, ще играем по тяхната свирка, защото ще спрат кранчето. Иначе аз съм твърдо ЗА! Референдум и каквото хората кажат, а не продажниците.
  • 6 месара

    13 0 Отговор
    какво ше кажете ако се върнат смъртната присъда, трудовите лагери и ТВУ _тата?

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 11ап

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен родител":

    Ама какво ,,лечение" какъв ,,затвор" жив ще го ,,закопам" на дълбоко , просто свидетели няма да има!

    Коментиран от #13

  • 10 Лично мнение

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "месара":

    То това трябва, защото криворазбраната демокрация води до криворазбраното чувство за безнаказаност, но еските не дават. Сега и домовете за увредени деца ще закриват( пак под същата диктовка), а тези деца се нуждаят от специални грижи, които едва дали ще получат в друга среда.
  • 11 Забелязах че

    3 4 Отговор
    грозното Миме много обича да пише за подобни гнусотии. Сякаш изпитва перверзно удоволствие.
  • 12 Някой се прави на голям родител..!

    2 2 Отговор
    А подиграва чуждо семейство, качва Интернет ,, глупости,,,..! Такива като се правят на големите,, мъже,, такъв яд ме хваща...! Значи,обиждай,,чуждите деца,, те са чужди, зассрамвай ги, защото те са бедни, аз съм богат и ми е позволено всичко...! С педофил злобен живееш, който сътворява злини..!

    Коментиран от #14

  • 13 Бесен родител

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "11ап":

    Рано или късно ще те хванат и трябва да го лежиш като за човек. По– важното е така да се променят законите, че такива изроди да получават адекватно наказание, а не "око за око, зъб за зъб" и после тоя, който е защитил детето си в затвора, перверзницине по улиците.
  • 14 Лорчеее

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Някой се прави на голям родител..!":

    Пак не си си пило хапчетата ...!

    Коментиран от #17, #22

  • 15 И така

    4 0 Отговор
    Да го командироват в Китай ужким като търговец и там да го дадат на китайците.Те такива ги вкарват в стадион прави и ги изкарват спящи завинаги.
  • 16 Дани

    3 1 Отговор
    Трудов лагер до живот на такива!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бащата...

    5 1 Отговор
    Щях да му отрежа главата..ама полицията го спаси, а съдията направо се подигра с всички.

    Коментиран от #19

  • 19 Друг баща

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Бащата...":

    Всички нормални щяха да застанат в твоя подкрепа, но първо на такива като тоя извратеняк трябва да им се режат едни други работи, па после... кратуните.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Акъла не ми го побира

    4 0 Отговор
    Как тия плъхове съдиите са му намалили присъдата !!!!!!!!
  • 22 Твоите изпи. ли..?

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Лорчеее":

    Плюс матряла...!
  • 23 asdf

    0 0 Отговор
    Само смърт тези подобия на хора никога няма да се променят за това смърт и точка
  • 24 Сама си го е просела!

    1 1 Отговор
    Евала на човека,истински мъж и половина за похвала! Хем е намазал от хубавичко младо,хем е разработил малката непослушка и е придобила опит с него-ценен опит,който с нито един пикльо на нейната възраст не би придобила! Един мъж е истински мъж само тогава,когато люби 6 годишна жена! Сексът за момиченцата от ранна възраст е полезен,защото така се разработват и придобиват опит от малки,пък и колкото по-от млада ражда жената,толкова по-добре за нея/нейното здраве!!! И стига с този извратен-изтрещял лумпенизиран феминизъм,който дава свръх-правомощия на жените и възпира естествения мъжки сексуален нагон,и изкарването на млади момиченца като жертвите,а мъжете-като "педофили,извратеняци, изверги",и т.н. Жената винаги е виновна ако я изнасилят,защото е жена,и със своята женска наглост и гавра с мъжкият облик,сама си го проси!!! Това момиче със сигурност е предизвикало само мъжа с нагло,фриволно женко поведение,модерно за днешния феминизиран 21 век,мислещо си,че ще му се размине мъжката справедливост само,защото юридическите закони са на негова страна,но този път не е познало! Сама си го е изпросила,пък и на нея й е харесало,така че да не се прави на света вода-ненапита пред разследващите,а да си признае всичко,така както си е! Тя сама е предизвикала изнасилването,ходейки твърде оскъдно и провокативно облечена,както ходят всички жени сега,и с това е предизвикала мъжкия нагон на жертвата (мъжа) който не е можел да го въспре,веднъж щом бъде предизвикан,и за това не е
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Сама си го е просела!

    0 1 Отговор
    Евала на човека,истински мъж и половина за похвала! Хем е намазал от хубавичко младо,хем е разработил малката непослушка и е придобила опит с него-ценен опит,който с нито един пикльо на нейната възраст не би придобила! Един мъж е истински мъж само тогава,когато люби 6 годишна жена! Сексът за момиченцата от ранна възраст е полезен,защото така се разработват и придобиват опит от малки,пък и колкото по-от млада ражда жената,толкова по-добре за нея/нейното здраве!!! И стига с този извратен-изтрещял лумпенизиран феминизъм,който дава свръх-правомощия на жените и възпира естествения мъжки сексуален нагон,и изкарването на млади момиченца като жертвите,а мъжете-като "педофили,извратеняци, изверги",и т.н. Жената винаги е виновна ако я изнасилят,защото е жена,и със своята женска наглост и гавра с мъжкият облик,сама си го проси!!! Това момиче със сигурност е предизвикало само мъжа с нагло,фриволно женко поведение,модерно за днешния феминизиран 21 век,мислещо си,че ще му се размине мъжката справедливост само,защото юридическите закони са на негова страна,но този път не е познало! Сама си го е изпросила,пък и на нея й е харесало,така че да не се прави на света вода-ненапита пред разследващите,а да си признае всичко,така както си е! Тя сама е предизвикала изнасилването,ходейки твърде оскъдно и провокативно облечена,както ходят всички жени сега,и с това е предизвикала мъжкия нагон на жертвата (мъжа) който не е можел да го въспре,веднъж щом бъде предизвикан,и за това не е