Last news in Fakti

16 Октомври, 2019 09:32 13 057 25

Унижиха полицаи при кървав инцидент в Пловдив

  • унижение-
  • полицаи-
  • пловдив

Щом попаднал в районното, мъжът смекчил тона, изразил съжаление за стореното и дори се извинил на полицейските служители

Унижиха полицаи при кървав инцидент в Пловдив - 1

За скандална случка с катастрофирал мъж, който опитал да бяга от пристигналите на мястото на произшествието служители на МВР, а после започнал да ги заплашва и псува, съобщи Plovdiv24.bg.

Драмата се разиграла на 2 август. Тогава двама униформени от Шесто РУ в Пловдив патрулирали из района. Около 1:40 след полунощ те забелязали катастрофирал жълт автомобил, който се бил ударил в паркирана кола. В непосредствена близост имало двама видимо пияни мъже, които си говорили и имали увреждания по главите.

Служителите под пагон установили самоличността им и викнали линейка. Единият мъж веднага бил откаран в болница, а другият останал да чака екипа на КАТ.

Около 03.00 часа нарушителят тръгнал да бяга, поради което се наложило ченгетата да го гонят. След като го хванали, му поставили белезници. Това провокирало агресия у мъжа, който започнал да се държи непристойно и да обижда с думите "Какви сте Вие, *****“, и да заплашва служителите с израза "Ще ядете бой. Повече няма да влезете в махалата“.

Той веднага бил натоварен в патрулката и закаран в Шесто РУ. Обидните изрази продължили и по време на пътуването. Щом попаднал в районното, мъжът смекчил тона, изразил съжаление за стореното и дори се извинил на полицейските служители. Бил му съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, а миналата седмица той се изправил пред съда.

Тъй като мъжът е баща на три деца, за които полага грижи, работи, а и осъзнава вината си, магистратите прецениха, че следва да му наложат глоба в минимален размер — 100 лева. Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В коя маала става това?

    54 2 Отговор
    В българската ли?

    Коментиран от #4, #13

  • 2 Георги

    90 3 Отговор
    Докато има глоби от по 100 лв. за подобни прояви, ще има и такива "босове" от махалата. Г-да народни представители, поне използвайте "предизборната си кампания" за кметове за нещо смислено - внесете законопроект за драстично увеличаване на глобите за обида и нападение на служител на реда. После се чудим, защо полицаите не си вършели съвестно работата.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    62 1 Отговор

    До коментар #1 от "В коя маала става това?":

    Дам, там. Като поработи две години на строежа на м-ла Хемус без пари и го прибират в затворническо общежитие вечерно време може да започне да се държи дори възпитано, не мислите ли?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гост

    36 5 Отговор
    И на мен да ми скачат и да ме обиждат, да давам нощни смени и да има риск да ме убият някъде и то за 800лв и аз няма да го работя това. Увеличете им парите, дайте им оборудване и тогава изискайте от тях да са стриктни, ама всеки да премине обучение, защото установените норми на поведение на полицаите не са морални и етични, трябва да се обучат да се държат така. Един полицай не е полицай ако повреме на смяна трябва да спира коли и да ги проверява, но след като му свърши смяната той самият се качва на колата и вози малкото си дете отпред без колани, говори по телефона, превишава скоростта и спира неправилно.
  • 9 ДДРОнег

    16 1 Отговор
    Ами и аз имам едни сто лева:
    "Тъй кaтo мъжът e бaщa нa три дeцa, зa кoитo пoлaгa грижи, рaбoти, a и ocъзнaвa винaтa cи, мaгиcтрaтитe прeцeнихa, чe cлeдвa дa му нaлoжaт глoбa в минимaлeн рaзмeр — 100 лeвa."

    Само да питам и за съдията ли е толквоа тарифата, за депутатите колко е, за тивката колко е или за всички е по 100 лв?!
  • 10 Бързо действат

    23 10 Отговор
    В 1:40 милиционерите били на място. В 3:00 този бяга?! К’во правихте от 1:40 до 3 часа? Добре,че не му се е пр** ало на “беглеца” и да ви тегли по един х*й
  • 11 Гражданин

    9 21 Отговор
    Това е редовната версия на милиционерите когато си превишат правата. Излизат с номера, че ги бил обиждал!
  • 12 Стефан

    22 0 Отговор
    Цигани!

    Коментиран от #24

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бай кюмюр

    29 0 Отговор
    Пак примат от националност с име на алкохолна напитка:-)
  • 15 МрАсни Циганйе

    8 0 Отговор
    Хахаха
  • 16 Мартин

    9 5 Отговор
    Има ли алкохол - има агресия. Ние обаче сме забранили марихуаната, да не би някой да заспи на дивана, вместо да се премести в спалнята - опасно е за обществото да има недоспали.
  • 17 незнаещ

    10 2 Отговор
    как точно унижиха полицаите , че не разбрах

    Коментиран от #20

  • 18 иван

    10 0 Отговор
    ами ние затова сме на това положение.ако е циганин-разбирам да му простят.пазят ги хората да не им стане нещо ,но трябва да го издереш един здрав бои-така за акъл.
  • 19 ПЕНКО

    4 1 Отговор
    ПРАВИЛНИ ДЕЙСТВИЯ И РЕШЕНИЯ !!! ПИЕ СЕ ПРЕДИМНО ОТ ТЕЖЪК ЖИВОТ ;БУЙСТВАШ ОТ МЪКА И ЖЕЛАНИЕ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ ...-ДА РАБОТИШ Е КРАЙНО СМЕКЧАВАЩО ОБСТОЯТЕЛСТВО !!!!!!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Песимист

    15 0 Отговор
    Няма да пиша обидни думи, защото ме трият. Докато в България има прослойка от обществото, за която Законът не важи и живеят по свои закони - така ще е. И по-зле ще става.

    Коментиран от #23

  • 22 Ванко 2

    3 0 Отговор
    "имали увреждания по главите"... Аз си мислех, че се казва наранявания, ама може и да са си били увредени.
  • 23 Мария Атанасова

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "Песимист":

    То всяко правителство си точи зъбите, всеки нов Министър започва реформи, ама те продължават да се чувстват безнаказани. Голяма шуро-баджанащина е там явно, мани, че са глупави... Нека ги унижават, да им пуснат кръв, ортопедия, заслужават си го. И без това хората в селата и цели улици в градовете си плащат такса на СОД охранители, за да ги пазят. Тя и пвсента на В. Маринов беше една боза, като отрядите им - бомбаш.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Георги

    2 1 Отговор
    Абе вие луди ли сте господата от 6то УБИХА момче на 29 години убиха го от бой от интензивното в СВ Георги казаха че не е имал здрава кост по тялото си а от съседната къща са видели как го хвърлят от прозореца на 3ти етаж и после са намествали тялото да изглежда че той е скочил това е доказано но се пазят народе правят каквото си искат по цяла нощ патрулките им са пред казината а те играят ако не се вдигнем вече сме изгубили.България над всичко