Last news in Fakti

27 Октомври, 2019 17:38 1 484 7

Дядо намушка гост и го прати в болница

  • тодоричене

Инцидентът е станал в село Тодоричене

Дядо намушка гост и го прати в болница - 1
Снимка: Shutterstock

53-годишен мъж е намушкан с нож в село Тодоричене в област Ловеч. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден тази сутрин около 1,30 часа в РУ - Луковит.

Съобщено е, че при гостуване в частен дом е възникнал скандал между двама жители на с. Тодоричене - домакинът на 73 години и гостът му на 53 години, при който по-възрастния е намушкал с нож опонента си. Пострадалият е откаран в болница в Плевен.

73-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, работата продължава под надзора на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    12 2 Отговор
    Гостът е бил в домът му през ноща да си бере желязо от двора.
  • 2 Гостът първо

    7 2 Отговор
    Е мушкал внучката и стопанинът му го е върнал...
  • 3 Пияница

    8 1 Отговор
    Стига се лигавили псевдожурналисти къв гост ще ти дойде в 1,30 през ноща да не би да му е зет или племенник дори и те много рядко да дойдат по това време. Кажете си го че е от боята и е дошъл да крадне нещо. И кво да прай домакина да го почерпи и да му даде още като го види да краде.

    Коментиран от #4

  • 4 Сещам се и за други неща

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пияница":

    Които може да се правят в 1:30 през нощта особено ако дядото има внучка

    Коментиран от #6

  • 5 Смока

    4 0 Отговор
    Тия са си пили до 1.30 и са се скарали

    Коментиран от #7

  • 6 Пияница

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Сещам се и за други неща":

    Тогава или с пушката или с сопата. Като напълниш патрона със едра сол и лют пипер знаеш ли колко е весело после, а ако сложиш и пилешките съчми става къде къде по добре но има основание да те задържат.
  • 7 Пияница

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Смока":

    Така правят тия от Боята.