Last news in Fakti

6 Юли, 2012 12:16 1 779 1

Машинисти крият цигари в пултовете за управление на влака

  • нелегални-
  • цигари-
  • локомотив-
  • машинисти

Близо един мастербокс нелегални цигари откриха митничарите на Калотина в локомотива на товарен влак, пътуващ от Сърбия за България.

В хода на проверката установяват , че двамата машинисти на влака – П.Ц. и Г.Г., са успели да скрият нелегални цигари навсякъде в локомотива. След демонтаж на пултовете за управление митничарите с изненада откриват , че важните за безопасността на влака устройства също са натъпкани с цигари. Нелегални папироси митническите инспектори намират и в командното ел. табло, в пода на една от кабините и в коридора, който ги свързва. Общия брой на намерените цигари е 394 кутии, всичките с надпис „Duty free”. Срещу двамата са съставени актове за митнически нарушения.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...........

    2 0 Отговор
    Как няма да крият ?
    Да се направят заплатите около 1200-1500 лева и няма да чуете за новини от подобен род.

    ХОРАТА СА БЕДНИ И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ИЗКАРАТ НЯКОЙ И ДРУГ ЛЕВ С ГОЛЯМ РИСК.