Last news in Fakti

12 Декември, 2019 14:10 1 435 2

Задържаха рецидивист, издирван от 2015 г.

  • издирван-
  • задържан-
  • несебър

48-годишният е с влязла в сила присъда за измама с неистински документи от 6 години и половина лишаване от свобода

48-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване през април 2015 г., е арестуван в Несебър, съобщават от пресцентъра на полиция.

След операция на служители от сектор „Издирване“, ГДНП и областните дирекции на МВР в Русе и Бургас е установен 48-годишен от с. Сандрово, област Русе с влязла в сила присъда. Действията на криминалистите са проведени на 10 декември.

Мъжът е установен и задържан в гр. Несебър. Той е обявен за общодържавно издирване от месец април 2015 година, а за задържането му има и европейска заповед за арест.

48-годишният е с влязла в сила присъда за измама с неистински документи от 6 години и половина лишаване от свобода, той е и с множество криминални регистрации за обсебване и измама в особено големи размери. За задържането му има и европейска заповед за арест.

По случая е уведомена Районната прокуратура в Русе и задържаният е предаден на Главна дирекция „Изтърпяване на наказанията“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 град козлодуй

    4 0 Отговор
    а дали ще го осьдят ефективно при соца такива ги разтрелваха с куршум в тила и у трапа ни вест ни кост дойдоха промените желю желев отмени смьртното наказание

    Коментиран от #2

  • 2 Патриот

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "град козлодуй":

    ... по волята на Европа и евроГейските ценности.