Last news in Fakti

8 Юли, 2012 18:11 1 345 3

Дядо и крадец се бият за 40 лв.

  • чирпан-
  • мвр-
  • грабеж

Люта битка за 40 лв спретнаха пенсионер и крадец в Чирпанско. Около 12:30 часа вчера в местото полицейско управление е получено съобщение от 81-годишен мъж от с. Черна гора, общ. Братя Даскалови. Пенсионерът заварил в дома си непознат мъж да краде хранителни продукти. Крадецът му нанесъл побой и му взел 40 лева, съобщават от МВР.

От проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан извършителят на деянието – това е 38-годишен мъж от с. Черна гора.

Пострадалият пенсионер, който е с две счупени ребра и разкъсно-контузни рани в областта на главата, е настанен за лечение МБАЛ «С. Киркович» - Стара Загора. Възрастният мъж е с опасност за живота.

Грабителят - побойник е задържан за срок до 24 ч., но е настанен за лечение в чирпанската болница, защото пенсионерът, за да се защити, успял да нанесе на нападателя си прободни рани в областта на гърдите и корема с нож. Работата по случая продължава.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    daite go na sam tozi babait koito bie vazrastni hora damu smaja tikvata prosta.zaslujava zatvor pone 10g.dano diadoto se opravi.

    Коментиран от #2

  • 2 Maurice

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "ВИП АМГ":

    Дядото я се оправи,я не.Все пак на 81 не е лесно да се възстановиш от такива наранявания.А този за какво го пращаш в затвора не мога да те разбера.Ако за такива работи трябва да пращаме всички в затвора,то затворите трябва да са повече от хотелите в тази държава.Мен ако питаш,публично умъртвяване чрез побой,особенно мъчителен за жертвата и по особеено жесток начин.Неграмотните хора в тази страна са причината за 90% от дребната престъпност.Всички неграмотни граждани на България да отидат на ограмотяващи курсове в Аушвиц-Биркенау

    Коментиран от #3

  • 3 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Maurice":

    da prav si mnogo snizhoditelno ot moia strana.trepane za tozi bacil.