Last news in Fakti

20 Декември, 2019 15:30 3 501 9

Шофьор без книжка предизвикал смъртоносната катастрофа в Русе

  • катастрофа-
  • русе

При нея загина бебе

Шофьор без книжка предизвикал смъртоносната катастрофа в Русе - 1
Снимка: БНТ

Неправоспособен шофьор е причинил тежката катастрофа в Русе, при която загина бебе на година и половина. Това съобщиха от полицията тази сутрин. Инцидентът стана снощи, като при него пострадаха общо трима души.

Малко след завой лекият автомобил с търговищка регистрация напуснал пътното платно и е навлязъл в разделителната ивица. Занесъл е и се е ударил челно в колона на моста, който минава над пътя.

На място са били изпратени три линейки, които са откарали шофьорът, съпругата му и 17-годишно момиче в болницата със счупвания и множество травми. Наложило се е пожарната да реже колата, за да ги извади. За съжаление бебето, което е било вътре, е загинало на място.

От полицията са установили, че 43-годишният шофьор няма книжка. Той е в болница със счупени ребра, а спътничката му на 45 години е в интензивното отделение с опасност за живота. В болница е и 17-годишното момиче със счупен крак.

Като причина за катастрофата се посочва несъобразена скорост.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон

    20 0 Отговор
    Следваща статия за една и съща новина "Ром е предизвикал катастрофата в Русе"
  • 2 уря

    1 2 Отговор
    2 м по малку!
  • 3 Така

    12 0 Отговор
    Сутринта казах, че е рано да се вадят изводи, поради липса на инфо по случая.
    Е, сега всичко е ясно и доста от коментиращите тази сутрин са били прави, поради което се извинявам.
    Да, оказа се, че индиец от България, без свидетелство за правоуправление на МПС се е мислил за Фитипалди, карайки 30-годишната си трошка и се е намААл в колоната.
    Сега едно малко цЕгане и евентуланата му майка са дали или предстои да дадат фира. Това от една страна е добре, защото ще разтовари социалната система. Лошото е че мургавия джигит, ще бъде осъден на някоя смешна присъда от сорта на една година подписка.
  • 4 ддд

    9 0 Отговор
    Докато не се криминализира шофирането без книжка и не се вкарват в трудови лагери такива, които нямат средства да си платят солена глоба, няма какво да се промени. Асан и 10 акта да има, все тая, ще си кара някоя коруба за 500лв като твърди, че не му трябва книжка или застраховка. В така оплюваната Америка като хванат такъв рецидивист и го арестуват на място, колите за улични състезания ги конфискуват безусловно, докато не се платят всички висящи глоби не се излиза от ареста. У нас съд и полиция научиха нарушителите да си правят каквото си искат и такива новини ще станат ежедневие.
  • 5 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Бог да прости малкото невинно човече ! С каква скорост трябва да е карал този убиец, за да размаже колата до такава степен ?? В началото на капитализЪма е бил 13 годишен и е имал достатъчно години време да разбере, че като не може да си купи своевременно книжка, може да кара и без такава. В тъмното през нощта надолу по улица"Изгрев", успял е да вземе левия завой. За да влезе в десния и да се шмугне под мостта, нищо чудно да е натиснал спирачка и задържал крака върху педала с едновременно завъртане на волана. А там едни колони...по-дебели и по-корави от неговата глава !!! Ох , не знам..... Все пак по-добре, отколкото да беше нацелил моята кола или кола на някой друг човек !! Безспорно №4 "ддд" имате пълно право и аз съм за ! Но нашите политици НЕ ИСКАТ да въдворят порядък по улици и пътища ! И аз се убедих за последните години в това! Вижте колко поправки има ЗДП. Защо не седнат на охранените си задници, да го премахнат този закон и да сътворят друг, актуален, действащ, един със съответните изменения и по другите съпътсващи закони ? Не искат ! Голяма загуба от такси и рушвети от адвокати и съдии ще бъде, ако всичко е точно, ясно и коректно. Не могат да си го позволят. Много важно, че годишно загиват стотици - за доживотните инвалиди да не споменаваме ..........
  • 6 незнайко

    4 0 Отговор
    Току що данните за катастрофата ! Над 2 промила алкохол а детето е било в ръцете на една от жените ! Шофьора с 10 висящи дела !!! НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ДЕТЕТО !!! Така или иначе, щеше да е като тези изроди !!!
  • 7 БЪЛГАРИН

    2 0 Отговор
    МРЕТЕ ЦИГАНИ
  • 8 1122

    4 0 Отговор
    Писна ми от тия дето нямат книжки а карат!Да отиват направо в затвора и да чукат камъни 20 годинИ и докато са живи да не им се позволява да карат МПС.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.