Last news in Fakti

31 Януари, 2020 18:00 1 588 14

Ново дело срещу Нено Димов

  • нено димов-
  • мосв

Разследването е възложено на следователи от Следствения отдел при Специализирана прокуратура

Специализираната прокуратура отдели материали от досъдебното производство, по което в качеството на обвиняем за умишлена безстопанственост е привлечен бившият министър на околната среда и водите Нено Димов.

Предметът на разследване по новообразуваното досъдебно производство са извършени действия по служба от бившия министър на околната среда и водите, свързани с концесията на ски зона „Банско“, чийто концесионер е търговското дружество „ЮЛЕН“ АД.

Разследването е възложено на следователи от Следствения отдел при Специализирана прокуратура и по него се извършват активни действия по разследването.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бсп(дпс)джендър

    4 1 Отговор
    Тоа костовар в затвора
  • 2 123

    9 1 Отговор
    Ски зоната е пълна измама като тотото печатница за пари ама за някои,еднна супа в заведенията 8 лева цени за народа карта за лифта за семеиство полвин заплата. Честито на печелившите
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    тооя в затвора а И КОСТОВ ОРЕШАРСКИ ВИДЕНОВ имного други също и АЛ , ТОМОВ Ивсички който съсипаха народа
  • 4 Изпростял

    12 0 Отговор
    То да беше само Нено Димов, на китка до го забодеш. Пореден прах в очите и" бушочета гърмят, но се заменят" Не сме толкова тъпи и прости, за да повярваме, че един човек, било то Димов,или който и да било, си яха коня без позволението на Баш шефовете.
  • 5 Някой си

    6 1 Отговор
    Ахааа, Шиши иска и Банско а?
    Винкел, кога внасяш проектозакон?
  • 6 Другия с коня

    6 4 Отговор
    Абе вие сте Болни мозъци....Като не правят нищо от Прокуратурата...ревете,че има корупция..Като нагъзват рушветчиите и корумпираните,ревете чии интереси обслужва Прокуратурата....Няма угода на тази Червена комунистическа пасмина.....

    Коментиран от #7

  • 7 Бачо Киро

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Другия с коня":

    Ми да почват от най-големите, какво се занимават с бушони.

    Коментиран от #8, #10

  • 8 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бачо Киро":

    До 7 ком -И от върха почнаха -шйофиора на самолет
  • 9 Всяко чудо от ден до пладне...

    2 0 Отговор
    Пускайте го вече този,то така и така народа е вече на изкуствено дишане,поне на този му дайте два ритона от череповата колекция и да бяга при друшките в Маями...
  • 10 Другия с коня

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Бачо Киро":

    Кой е Бушон бе Баламурник.....30 години доиха.Народа с Черепа.Сега най големия даде фира пич,и тези на Хранилка зад него....А за Президента и случката му с неговата Кучка....Е тва е Върха на Комунистическия Цинизъм.....Кво повече.искаш от Гешев.....Да закрие Руското посолство с всички разработчици на Агенти там ли....И това ще стане.....
  • 11 Гост

    6 1 Отговор
    Лилето прибра 32 мл Нено Димов ще съдят само.... Другите кога...
  • 12 БАБА МИ КАЗА

    2 1 Отговор
    БАБА МИ КАЗА ДА НАПИША СЛЕДНОТО: НЕ САМО ДИМОВ - ВСИЧКИ, КОИТО ОТГОВАРЯТ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА - ПРИ НЕГО! А КОИТО СА ОТГОВОРНИ ЗА ДЕРЕДЖЕТО НА БЪЛГАРИЯ И НА НАРОДА НИ - КЪДЕ И КОГА?! КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ? ВСИЧКИ НАА МЕГДАНА, ЗА ДА ПОПИТАМЕ ЗА: СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, ЗА ИКОНОМИКАТА, ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА, ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ЗА ОТБРАНАТА - И ЗА АРМИЯТА, ЗА ГРАНИЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА, ЗА ПРОСВЕТАТА И КУЛТУРАТА, ЗА КОЛОНИАЛНОТО НИ ПОЛОЖЕНИЕ... И Т.Н. МОЖЕ БИ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ НИ ПОСРЕЩНАТ С ОРЪДИЯ???!!!
  • 13 Сибирски анадолец

    1 1 Отговор
    Един икономически кръг овладя държавата, останалите целуват копито или горят... Ама вие цървули какво квичите, досега и след това ще сте със същите галоши.
  • 14 Иванов

    2 0 Отговор
    Това вече е пълна пародия! По времето на управление на Нено Димов на Банско не е направена и една колибка! Тогава защо му повдигат обвинение, като той не е направил и една стъпка към развитие или подобрение на ски зоната? Да търсят мадам Долорес Арсенова, която навремето е подписала неясен концесионен договор!