Last news in Fakti

26 Юли, 2012 15:24 1 527 3

Бившият депутат Димитър Аврамов остава в ареста

  • димитър аврамов-
  • герб-
  • депутат
Бившият депутат Димитър Аврамов остава в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов остава в ареста. Най-тежката мярка за неотклонение по отношение на Аврамов бе потвърдена от Апелативен съд – София. Той е обвинен за търговия с влияние и подкуп.

35-годишният депутат заедно с още двама служители на ГДБОП бяха арестувани при спецакция на 17 юли. Борис Велчев лично е информирал председателя на Народното събрание Цецка Цачева за операцията по задържането на депутата от управляващата партия.

Твърди се, че през юли в Монтана Аврамов е поискал сумата от 50 000 лева, както и имотна облага – имуществени права върху земеделски земи, а няколко дни по-късно е приел поисканата сума от 50 000 лв., за да упражни влияние при вземане на решение от длъжностно лице – директора на Областна дирекция „Земеделие” гр. Монтана, във връзка със службата му.

Междувременно днес инж. Петър Якимов положи клетка като депутат от ГЕРБ на мястото на Аврамов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    0 0 Отговор
    Там му е мястото!!!! Ама и много други от управляващите също са за там!!! Как пък поне веднъж не успеят да се съберат в НС 0всичките корумпирани к...ле*а и да им падне някой замолет отгоре, та да се позичисти малко основната мръсотия от тази страна. :(( Нямаме воля хора и сами си загиваме бавно и мъчително. След още 20 год. - яко кучета, цигани и пенсионери ще има, а Сребърният фонд и социалните, ами мисля си въобще дали би съществувало подобно понятие, което просто няма да има необходимия капацитет, за да обслужва потенциалните консуматори (които са си баш такива, като погледнем реално и обективно зад манипулациите).
  • 2 Захарче

    0 0 Отговор
    Защо синее и леко мургавее ? Дай му на простия власт и му гледай сеира !
  • 3 Кумонист

    0 0 Отговор
    точно така всички от ГЕРБ в ареста на Г.М. Димитров да видат как е там.