Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 09:45 2 503 4

Нов опит за обир в столицата - мъж поиска 4 бона от касиерка, но...

  • обир-
  • изи пей-
  • маскиран-
  • въоръжен

По описание на жената извършителят е висок около 175 сантиметра, със светла кожа и тъмна коса

Нов опит за обир в столицата - мъж поиска 4 бона от касиерка, но... - 1
Снимка: shutterstock

Нов опит за обир в столицата - маскиран мъж нахлу в офис на Изи Пей. В ранния следобед на 18 февруари мъж с медицинска маска на лицето нахлул в офиса, намиращ се в столичния квартал „Разсадник Коньовица“. Той поискал от касиерката сумата от 4 000 лева и показал пистолета си, който носел на колана си, съобщи trafficnews.bg.

След като отказала да му даде исканите пари, мъжът се оттеглил в неизвестна посока. Патрул на полицията наблюдава офиса днес.

По описание на жената извършителят е висок около 175 сантиметра, със светла кожа и тъмна коса. Иззети са записите от охранителните камери в офиса, по случая е образувано досъдебно производство.

През нощта на 17 срещу 18 февруари апаши разбили кабината на тежкотоварен автомобил и задигнали плик съдържащ 16 000 лева. Автомобилът е бил паркиран в столичния квартал „Горубляне“. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    32 0 Отговор
    Сега ще я наградят касиерката една вафла мура за проявената смелост, че опазила чуждите пари!
  • 2 Апап

    10 0 Отговор
    Показал и загащен пистолет е различно от заплашил я с пистолет, дори да го хванат ще се отърве, адвоката ще го изкара, че просто е влезнал и е поискал любезно да му дадат пари.
  • 3 Приказка

    9 0 Отговор
    Гледайте какво и как пишете бре, джурналя. На мен лично написаното за офиса на Изи Пей ми звучи като– След като принцесата Отказала да възнагради принца с цветето си, той се Оттеглил нещастен в покоите си. Кралската стража охранява двореца и Наблюдава развръзката.
  • 4 решение

    2 0 Отговор
    Винаги трябва да има в касата пачка фалшиви банкноти.