Last news in Fakti

4 Март, 2020 12:27 16 338 8

Шефки на бардаци издали тарторът на бандата за секс услуги Митко Полицая

  • велвет-
  • камасутра-
  • акция-
  • митко полицая

Схемата била следната: който желаел да прави секс с компаньонка, си поръчвал питие и цената на услугата била включвана в сметката

Две шефки на ВИП бардаци, маскирани като луксозни сритпийз клубове, буквално заковаха тартора на бандата за сексуални услуги Митко Полицая.

Управителките на „Велвет” и „Кама Сутра” са дали показания срещу Димитър Митров и са разказали надълго и нашироко схемата, по която са осигурявали момичетата за платена любов, както и кой седи на върха на пирамидата. Това стана ясно в спецсъда, който остави цялата банда начело с Полицая в ареста на заседанието в понеделник късно вечерта, пише „Телеграф”.

Докато магистратите заседаваха по мерките за неотклонение на 13-те арестувани, стана ясно, че и другите двама издирвани от групата са се предали в ГДБОП. Техните мерки ще бъдат гледани на заседание днес.

По време на акцията спецченгетата щурмуваха три клуба – „Велвет”, „Кама Сутра” и „Ротинг бар”. Арестувани бяха над 70 компаньонки, като голяма част от тях също вече са свидетелствали пред съдията срещу Митко Полицая. Управителката на третия клуб обаче отказала да говори пред съда и остава в ареста заедно с шефовете си.

От прокуратурата и ГДБОП обясниха, че схемата на Митко Полицая била следната: който желаел да прави секс с компаньонка, си поръчвал питие и цената на услугата била включвана в сметката. Обикновено тарифата била 150 лв./ч. Всеки клуб си имал отговорник, който вечер предавал парите на финансиста на бандата Спас Джуджето. Той на свой ред носел пачките на Полицая.

За бандата за сексуални услуги работели и шофьори. Един от тях също бе оставен в ареста, въпреки че също дал показания срещу шефа си и цялата система на работа.

Това е пореден арест за Митров, който е бивш полицай. Родом е от Своге. Той бе арестуван зрелищно в рамките на акция „Нежен Октопод” преди години, но така и не се стигна до осъдителни присъди. Тогава обвиненията срещу него бяха същите. Сега според прокуратурата бандата на Митров работила от 2016 г. до момента.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манекенката

    17 8 Отговор
    Пък аз издадох баце къщата пред прокуратурата в Барцелона да оттърва кожата
  • 2 Йосарян

    16 5 Отговор
    Кога го пускат? Явно е Невинен! ГешераТурата в показано действие, което води до бездействие.
  • 3 ПЕНКО

    13 3 Отговор
    КАКВО ЗНАЧИ - ТОВА Е ПОРЕДНИЯ АРЕСТ НА МИТКО !?!?!? ПЛАЩА СИ НА ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФОВЕ И СИ ИЗЛИЗА НА СВОБОДНИЯ СЕКС ПАЗАР -НЕОПЕТНЕН ПОЛИЦЕЙСКИ !!! ЕДНА ПИЛА ПОД ЕДИН НОКЪТ И ЩЕ СИ КАЖЕ НА КОИ ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФОВЕ И КОЛКО Е ПЛАЩАЛ !!!
  • 4 бай Пищов

    3 2 Отговор
    Къде сте, курви-и-и-и. . . ?
  • 5 Бай Ганьо

    5 6 Отговор
    Оставете урвите да си го слагат нали е демокрация келепир има в тая работа нали чавета трябва да се правят за кочината бе демографска криза със сикиш се преборва
  • 6 Иво Кюстендилския

    3 1 Отговор
    Митко се отчиташе на ченге с прякори Солетата и Скелета същия го коткаше.
  • 7 софианец ЕДИН ОТ МНОГОТО

    1 0 Отговор
    Ми то от Своге ,какво да излезе. От Банкя същото,но по-големо
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.