Last news in Fakti

3 Август, 2012 16:07 1 510 4

Задържан е взломаджията Шиндлера

  • взломаджията-
  • шиндлера-
  • задържан-
  • граждани

Жители на кв.Горубляне предотвратили обир на къща

Известен на полицията взломаджия, е задържан за 24 часа в Седмо районно управление с помощта на граждани.  Шиндлера бил изненадан докато разбивал дворна врата на къща в кв. „Горубляне”. Иззети са инструменти за взломяване.
Днес, след полунощ, докато пушел на терасата в дома си,  жител на квартала забелязал мъж, който разрязвал вратата на негов роднина с арматурна ножица. Последвало обаждане за неканения гост и собственикът, заедно с други съседи погнали крадеца. Неканеният мъж ги заплашил с оръжие, извадил тейзър и успял да уцели един от тях. Последвала размяна на удари, при която пострадал крадецът. Докато бягал, той изхвърлял на земята инструменти за взломяване. Гражданите сигнализирали в полицията и след минути на мястото на инцидента пристигнал автопатрул. Известният на органите на реда А.Я. /36 г/, популярен с прякорите Шиндлера, Сашо Дебелия и Торбата, бил задържан в местното районно управление с полицейска мярка за 24 часа. Той е криминално проявен, регистриран за кражби и противозаконни отнемания на моторни превозни средства. По случая се води досъдебно производство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОС-без чорапи

    1 0 Отговор
    Какво е това теизър?Браво на горубци!
  • 2 Петър

    0 0 Отговор
    Най-вероятно Шиндлера се е обадил на куките, да го спасят от горублянци, щото те сами си се оправят...
  • 3 змей

    0 0 Отговор
    А така! "Задържан за 24 часа"! И на 25-я час пак ще разбива нечия кола! Нищо,че е 100 пъти регистриран за същото!!!
  • 4 няма значение

    0 0 Отговор
    Добре, че са дошли полицаите, че майка му жална. Нещастници ... нека това да е за урок на следващите наглеци