Last news in Fakti

3 Април, 2020 14:14 7 112 7

Мистериозна катастрофа в Пловдив

  • пловдив-
  • катастрофа

В района нямаше граждани, които да са видели нещо от случилото се, а заведенията и търговските обекти наоколо са затворени

Изключително мистериозна катастрофа е станала на улица "Недялка Шилева“ в пловдивския квартал "Тракия“, предаде Plovdiv24.

Стар джип "Опел Фронтера“ е паркиран с размазана предница на сантиметри от оградата на бившия ресторант "Тони 2000“. Колата изглежда е видяла доста, но тази катастрофа очевидно я е довършило окончателно.

В района нямаше граждани, които да са видели нещо от случилото се, а заведенията и търговските обекти наоколо са затворени заради пандемията от коронавирус. Странното е, че колата явно се е движила в посока улица "Цар Симеон“, завила е в дясно, но е ударена от ляво, което предполага загуба на контрол от страна на шофьора.

От пловдивската полиция съобщиха, че в техните дежурни не е подаван сигнал за катастрофа на въпросното място. Мелето е станало през нощта и в него е участвал само опелът. Водачът си е тръгнал, като дори е имал време да заключи колата и да блокира шофьорското стъкло с отвертка – за да го предпази от кражби.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    11 2 Отговор
    Типично, майна! Пък и за какво да се занимават с нещо такова?
  • 2 Пловдив

    28 0 Отговор
    Голяма мистерия няма що! Пиян залян карал бързо, било е мокро и поднесъл после в стълба и през тротоара... Като изтрезнее ще викне някой да го дръпне...
  • 3 Рошко

    9 0 Отговор
    Това майни е, корона пиян вирус, какво има за чудене, колата за какво има регистрационни номера, ама на в байгалария сме
  • 4 Фарфуй

    6 1 Отговор
    А няма ли некой изкривен стълб или подбито колче на тротоара че да разберете къде точно се е бухнал, надали плета от чемшир е огънал така предницата - прелича на удар в стена и 100% пияна майна Айляк. Е тоя е бил от нашите - казал полицая, като видял на предния джам че няма лепенка за гражданска и технически преглед. Трябва да му се обадят на старшинката да му кажат че са намерили къде е паркирал и то не е в Пазарджик както е твърдял.
  • 5 Най обикновена катастрофа

    4 0 Отговор
    Кое и е мистериозното бе тъп журналист.
  • 6 Дойнов

    0 0 Отговор
    За 2 дена изтрихте снимката
  • 7 Объркаха светът

    0 0 Отговор
    Колата се ужулила малко ,бълха го ухапала,уплашил се е водача, те с този вирус, побъркаха и живите и здрави хора.
    Гешев, няма ли да долети, или пише отчет на Доган, за съдебните мушенгий.