Last news in Fakti

21 Август, 2012 12:27 1 957 0

Шефът на пощата в Горно Дряново завлякъл 40 бона от съселяни

  • шеф-
  • поща-
  • горно дряново-
  • ибрахим манчев-
  • банкови сметки-
  • съселяни

40 000 лева завлякъл шефът на пощата в Горно Дряново Ибрахим Манчев от банковите сметки на четирима свои съселяни, използвайки документи с невярно съдържание, съобщи "Е-79". След като онзи ден 58-годишният Манчев си призна, че е присвоил 10 000 лв. от касата на пощата в село Горно Дряново, полицията в Гоце Делчев откри нови далавери на бившия пощенски шеф.

Вчера в РУП-Гоце Делчев са получени жалби от четирима потърпевши за източване на 40 000 лв. от банковите им сметки в клон на „Юробанк И Еф Джи Груп” АД - с. Горно Дряново, община Гърмен.

След проведеното разследване е установено, че извършителят на престъплението е именно шефът на пощата в селото  Ибрахим Манчев, който се възползвал от личните данни на своите съселяни и ошушкал банковите им сметки.

Манчев е задържан със заповед за 24 часа. В момента полицията издирва други потърпевши на пощенския шеф.

Припомняме, че на 16 август бе ограбена касата на пощата в Горно Дряново. В последствие се оказа, че липсващите 10 000 лв. са били взети от Ибрахим Манчев, който сам си призна деянието пред полицията. Пощенският шеф извършил кражбата заради огромните си борчове, за които кредиторите денонощно го притискали.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА