Last news in Fakti

22 Август, 2012 14:00 1 715 0

Баща и син потрошиха кола

  • нови пазар-
  • счупено стъкло

Човешката глупост сякаш няма край. Това го доказва и случка в Нови пазар, разиграла се на 20 август. От полицията в Шумен разказват, че 43-годишен мъж, след като видял 20-годишният си син, който нямал книжка, да кара Volkswagen Golf по улиците на града, започнал да мята камъни по превозното средство, за да го накара да спре.

След известно време младежът спрял и нарязал гумите на автомобила. Преди това той минал с Golf-а и покрай полицейски патрулен екип, но  не спрял на подадената от униформените стоп палка.

След като 20-годишният младеж бил прибран от полицаите, той обяснил на униформените, че нарязал гумите, за да не може брат му да се качи в колата.

Започнало е досъдебно производство, което едва ли е утеха за собственика на Golf-а, който дал колата си, по неговите думи, на трима младежи, да покарат.

Счупени са предното и задно стъкло, предния капак, предна лява врата на автомобила. Нарязани са и две гуми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА