Last news in Fakti

2 Май, 2020 10:41 11 656 68

Нова издънка от ромите, пребили командос във Войводиново

  • войводиново-
  • роми

Псуват полицаи, не носят маски. Вчера те са били изправени пред съда

Нова издънка от ромите, пребили командос във Войводиново - 1

Братята Борис и Асен Пакетови, които бяха осъдени за побоя над 33-годишния ефрейтор Валентин Димов във Войводиново, са били глобени по Указа за борба с дребното хулиганство, научи TrafficNews. Двамата били засечени от патрул на Първо РПУ , докато се движели без маски в в район "Южен". Полицаите ги извикали в районното да им съставят актове и там установили , че документите за самоличност на двамата били повредени, пише trafficnews.bg.

Накарали ги да ги предадат, тъй като в този вид не могат да бъдат използвани и ги предупредили, че трябва да си извадят нови. Това очевидно подразнило двамата братя, които станаха известни точно заради сприхавия си нрав и агресивното си поведение. Двамата се нахвърлили с обиди и псувни срещу униформените и накрая се озовали в ареста.

Вчера те са били изправени пред съда, който ги е глобил по 300 лева по бързата процедура.

Точно преди година Пакетови се споразумяха с прокуратурата за условни присъди за причиняването на средна телесна повреда.

По-малкият брат Борис Пакетов получи 1 година условна присъда с 3 години изпитателен срок, а 22-годишния Асен бе осъден на 3 години условно с 5 години изпитателен срок. Припомняме, че Димов, който е военен в Специализираните сили, бе пребит на 6 януари 2019 г. заради забележка на улицата, а в следствие на това лежа в болница.

Военнослужещият слязъл от колата да отправи забележка за неправилно пресичане на двамата братя, като подчертал, че само бързата реакция и добрите спирачки са предотвратили произшествие с тях. От там нататък един от двамата хваща якето му, намята го на главата му и започват да нанасят ударите.

След побоя последваха масови протести във Войводиново и агресивните ромски фамилии бяха прогонени от селото, а незаконните им къщи - разрушени.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокорчо🙄

    52 18 Отговор
    Муахахсх дано утре чуем, че били майтапчийски и тиквата 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #56

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мечо

    6 75 Отговор
    ми като многу знайат кумандусит и трагват с агресиа така става сега пак роодата ште е виновна а те ни нападат бес повот и ни слагат пот картина за ништо

    Коментиран от #34

  • 4 ПОЗОРЪТ на БГ трябва да приключи

    64 9 Отговор
    Поемане на отговорност от правителството И ОСТАВКА Е ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПЪТ. Лъжи, корупция и манипулации. Безработица, глад, мизерия и несигурност за утрешния ден. Наркомания, убийства, ПТП, кражби и изнасилвания всеки ден най-малко по 2-ва случая. Това правителство НЕ СЕ СПРАВЯ С ОСИГУРЯВАНЕ НА РЕД, СПРАВЕДЛИВОСТ и БЛАГОДЕНСТВИЕ на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ОСТАВКА!!!
  • 5 Даниел

    126 1 Отговор
    Обидждане на полицаи, агресивно поведение, задържане и налагане на парична санкция! Всичко това не е нарушаване на изпитателния срок така ли?!

    Коментиран от #33

  • 6 mediator37

    94 1 Отговор
    Не случайно хората скандират пред съдебната палата "МАФИЯ". Що за съд и прокуратура имаме, за да остави тия потенциални убийци на свобода!?!
    Дано следващият убит или осакатен от тях да е син на съдия или прокурор, защото тия изверги задължително ще извършат убийство. Няма да се спрат мършите.
  • 7 Няма

    62 3 Отговор
    такава държава! Европейските ценности погубват България!
  • 8 Майна

    51 0 Отговор
    Докъде ни докараха, фа оплюем и полицая.... А. утре ще питаме-Къде е полицията. Сбъркано управление... - РЕЗИЛТАТ-СБЪРКАНА НАЦИЯ
  • 9 габровец от варна

    60 1 Отговор
    Пакетови пакетно в дранголника!Бързо!И по сто тояги на голо!

    Коментиран от #13, #15

  • 10 БГ681

    65 2 Отговор
    Явно се чака да убият някой за да се действа както трябва.

    Коментиран от #12

  • 11 Истината

    82 2 Отговор
    Глобили ги с по 300 лева и ги пуснали, а тия условни присъди дето ги имат само за украса ли са. Извода е - за да си добре в Булгаристан трябва да си или циганьор или приятел на Бойко.

    Коментиран от #20

  • 12 Да ама не

    35 1 Отговор

    До коментар #10 от "БГ681":

    Ще им добавят по още условна присъда
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Не понасям лилави

    51 2 Отговор
    Ето това са законите и тяхното прилагане в тази територия / не държава/ от БГ "независим съд". В сила са и условните им присъди и изпитателните им срокове, но великодуния БГ съд им налага глоба. ХВАЛА НА ТОЗИ ПРАВОПРИЛАГАЩ ОРГАН. Ако извършителите бяха българи сигурно присъдите нямаше да бъдат глоба, а нещо по сериозно. Е НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ДИСКРИМИНАЦИЯ И ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ. На тази нещастна територия ПРАВА ИМАТ САМО ЛИЛАВИТЕ, а за коренното българско население сопа.
    ЗА ВСИЧКИ ТОВА СИ Е ВИНОВЕН САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЗАЩОТО НЕ ИЗЛИЗА ДА ГЛАСУВА МАСОВО И ДА ПРЕМАХНЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ ТЕЗИ, КОИТО СТАРАТЕЛНО СЕ СТРЕМЯТ И ГРИЖАТ ЗА РАЗВЪЖДАНЕТО НА ЛИЛАВИТЕ, КОИТО ОЧЕВИДНО ИМАТ ВСЯКАКВИ ПРАВА И ПРИВИЛЕГИИ НАД САМИТЕ БЪЛГАРИ.
    ОЩЕ ЛИ ЧАКАТЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ ПО СЕЛАТА СРЕЩУ ЛИЛАВИТЕ И ДА ЗАЩИТЯТ ХОРАТА ТАМ? АМИ ЧАКАЙТЕ, АМА НЯМА ДА ГО ДОЧАКАТЕ.
  • 15 Jacques Yvec Moineau

    48 1 Отговор

    До коментар #9 от "габровец от варна":

    Добре, щом ми триете коментарите, ще им викам роми, а не м******, но това не променя факта какви типове са. Та на думата- тях зарвор и бой не ги плаши (те с това са израстнали). За такива само обществено полезен труд. "Ромите" бягат от работатат като дявол от тамян.

    Коментиран от #19

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Овцеее

    10 38 Отговор
    Ромите са по българи от вас. Поне имат някакъв дух. Докато нас ще си ни мачкат и манипулират още дълго.
  • 18 300 лева!

    52 1 Отговор
    От патладжан пари ще вземете? Ей съвсем за будали не взехте!
  • 19 габровец от варна

    28 1 Отговор

    До коментар #15 от "Jacques Yvec Moineau":

    Да,вярно е това.Не се знае обаче дали има сила,която да задейства такъв индивид да работи.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 БЪЛГАРИН

    40 1 Отговор
    Ние сме си виновни,че търпим такива кърлежи, прокуратурата и съда къде дремят.
  • 22 Бай Стою касапина

    36 2 Отговор
    Тия цинги да ги прибират в кабатното, да им дадат по една лопата осми номер и две седмици да прехвърлят кюмюр. Щото глобата ще я платят на куково лято.
  • 23 Германия

    32 2 Отговор
    Набирам,роми за направата на сапун

    Коментиран от #28, #55, #60, #68

  • 24 Апокалипсис сега

    19 2 Отговор
    Абе има едни крилати фрази на Питър Бота, но хайде да не цитирам, че ще ми изтрият поста. :)
  • 25 ТРОПЧО

    22 2 Отговор
    ЦИГАПИПА СИ Е ЦИГАНИН ДО КОГА ЩЕ ИМ ТЪРПИМ ИЗЦЕПКИХЕ ДА ТЕ ЗЕМАТ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ СРЕЩУ МАПГАЛИТЕ И ТЕ ПИХЕ АДВОГАТИ ДА СЕ ОТВОРИ БЕ
    ЯНЕ ДА РАБОТЯТ БЕЗ ДАХОДИ САМО ДА ИМ СЕ ДАВА ПОЛОВИН ХЛЯД И ЛИТЪР КЛАДЕПЧОВА ВОДА

    Коментиран от #52

  • 26 Жоро

    5 26 Отговор
    Изопачиха истината.Шапкарят е слезнал от колата и е тръгнал към хората да се разправя и ги е нападнал

    Коментиран от #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Д-р Менгеле

    25 1 Отговор

    До коментар #23 от "Германия":

    Набираме мангеси за ядрени опити и изпитание на отрови. Безплатно кремиране. Дискретни условия.
  • 29 Бачо Киро

    24 1 Отговор

    До коментар #26 от "Жоро":

    Това му е грешката. С брикет не се говори, особено из гетата им. Като не е слязъл да ги оправи бързо, не е трябвало да слиза. Не го знам какви специални части е, като въобще не е преценил ситуацията... Слязъл в гетото да се разправя вербално с идиоти... То си е рецепта за посещение в болницата... Ако бяха само двамата, слиза, смила и заминава, но е имало сума народ. Какво си е мислил, че ще стане?

    Коментиран от #30, #36

  • 30 Мхмм

    28 1 Отговор

    До коментар #29 от "Бачо Киро":

    А още по-лесно е да им пусне по един куршум от колата без дори да излиза навън, нали затова е военен, има право за носене на оръжие... Що нямам аз такова право, колко мингяни щяха да са в историята знаете ли?? Въобще няма да ги слушам да се оправдават, директно в главата и ако няма въпроси чао

    Коментиран от #51

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Явно законодателството е мутренско и

    25 0 Отговор
    тази съдебна система не си върши работата.Вместо отрепките да си излежат затвора,те са наградени,чрез помилване,само защото са мургави.
  • 33 някой

    22 0 Отговор

    До коментар #5 от "Даниел":

    Е как ще разсърдят електората и вождовете му. Дребно хулиганство.....ама и формулировка.Един истински съд щеше да ги набута директно в пандиза
  • 34 😀😀😀

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "мечо":

    😀 Двама бира и един боза и тая фафла 😀
  • 35 Нова

    14 1 Отговор
    И във форума има циган. Само правописа му като видиш и разбираш що за сволоч е. Ужким скинари, ужким расисти, а то добре че помежду си се унищожават.
  • 36 Знаещ

    20 2 Отговор

    До коментар #29 от "Бачо Киро":

    Случая е във центъра на с.Воеводиново, на така нареченото Брезовско шосе. Много натоварен участък вход-изход от Пловдив. Едната пресечка води към патладжанската махала.Патладжаните явно са пресекли точно пред колата му.
    Военния какво е мислил не се знае...
    Въпросът е защо не сега условните присъди не стават автоматично ефективни?

    Коментиран от #48

  • 37 Дядо поп

    15 0 Отговор
    Веднага в дранголника.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ЗЕВС

    18 0 Отговор
    Защо ги пускат ???? Защо условни присъди ???? Докога ?????? Власта и дъжавата къде са и кои защитават ?????
  • 40 Дългият

    23 0 Отговор
    Споразумяли се със следствието,направили средна телесна повреда и...условно вместо да се тълкува като опит за убийство...Другият път да набъхтят съдията който им е дал тези присъди...
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Баба Яга

    12 1 Отговор
    Тия трябва да се избият до един.

    Коментиран от #49

  • 44 ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА

    8 1 Отговор
    смешна работа тва с руски командос или американски дали щеше да се случи като се има в предвид че даже не е изненадан щот тои им е направил забелешка

    Коментиран от #50

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хахаха да ви имам командосите

    7 2 Отговор
    И спец военните сили😂😂😂😂😂
  • 47 хаасан40

    15 0 Отговор
    Видяхте ли предната статия. На адвоката им. Съдели България защото били унижени. Пари има за дела ,няма за личен документ,няма за данъци ,ток ,вода ,за разрешителнно за къща , колите им нередовни от всякъде но пари има да ги купуват и всичко което използвалзват не му е задължение да заплати. Не е обида или унижение да пребиваш военен . Да се звериш и посягаш на полицаи. Да ги псуваш и ругаеш . Явно тези хора нямат чест щом тази гнус е още по земята. Явно съда не върши основните си задължения и не създава никакво усещане за справедливост . И те като политиците са там за заплатата и хонорара. да не говорим ,че 80 % от този бранш е в ръцете на деца и роднини на отявлени крими герои и политици от прехода насам.
  • 48 смисъл

    6 2 Отговор

    До коментар #36 от "Знаещ":

    Нищо не е мислил военният. Бил е пиян. Налетял е да се бие и е паднал. После го били. Това са отношения между два вида примати. Първосигнално и със самочувствие. Абе безделници.
  • 49 Попа

    1 3 Отговор

    До коментар #43 от "Баба Яга":

    И теб между тях
  • 50 васко

    4 1 Отговор

    До коментар #44 от "ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА":

    Нашите военни много често са пияни. Под голямо напрежение са, докато чакат война. Направо да ги ожалиш. И мисии вече отказват от напрежение. Затова пият и пушат като пропаднали типове.
  • 51 Пий си хапчетата

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Мхмм":

    Що ги говориш тези глупости, като това само в сънищата ти може да се случва. Там и Ферари можеш да караш. 🌵
  • 52 григор

    6 2 Отговор

    До коментар #25 от "ТРОПЧО":

    Имаше цигани в Белене. Надзиратели бяха там. Сигурно защото и бай Тошо беше циганин. След като падна от власт разбрах, че сключил споразумение с Румъния, Сърбия и Гърция, и вкарал 250 000 циганина от тези държави в България. А ние се чудим от къде са дошли.

    Коментиран от #53

  • 53 Борислав

    2 3 Отговор

    До коментар #52 от "григор":

    Това е най голямото престъпление на комунистите,защо никой не говори за него!!?Всъщност с тези си действия унищожиха българския етнос,същите тези българи,които тъгуват за бай тошо!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Роки

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Германия":

    Село сапун да повръща цял живот
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Бай данчо

    6 0 Отговор
    Тая порода ромска единствената еволюция им е да ходят прави
  • 58 wgw

    3 0 Отговор
    Ще има и още щом са на свобода!!
  • 59 Тука те така...

    5 3 Отговор
    Той, командосът добре че спрял на време, адекватно и внимателно обяснил, че така не се пресича!!! Мисля, че е бил внимателен със забележките!
    Драги Българи! Убихте Милен Цветков и няма бърза процедура, както сте я подкарали с кражби, убийства на интелектуалци, грабежи на банки, банкумати, убийства в паркове, професионалисти сте, циганите се учат от вас, за да го на бият, си го е търсил, и после вика "Помооощ" циганите ме на биха, полицайте по-същият начин,заяждате се, бият ви, че сте бъзливи като зайци, а относно съпуна, не правете циганите на веро или сапун за къпане, че дъщерите и майките ви като се изкъпят, ще родят циганчета!!! 🤣 Приятен ден!
  • 60 Сандо

    0 4 Отговор

    До коментар #23 от "Германия":

    Егатиии паразита. Поне оточни марката на сапуна, щот е много важно за теб, имаш нужда щот си бацил.
  • 61 Хаха

    3 0 Отговор
    Живея в район "Южен" в Пловдив.Трябвало е вместо да ги арестуват,да ги понабият в патрулката и да ги остават на околовръстното да се прибират пеш
  • 62 Барон

    4 0 Отговор
    Дано тези братя Пакетови скоро някой ги пакетира за дълго време!!!
  • 63 Гост

    2 0 Отговор
    На Сатурн веднага
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Jack Bauer

    3 0 Отговор
    Ако сержанта беше истински командос нямаше да четем повече за тези братя.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 гошо

    0 0 Отговор
    Страшен командос! Другия път не натискай така панически спирачките.
  • 68 IDIL

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Германия":

    не стават за сапун щото много лошо ще мирише по добре директно в газови камери