Last news in Fakti

3 Май, 2020 09:40 8 602 15

Разкритие: Кърваво доказателство заковало биячите на Слави Ангелов

  • слави ангелов-
  • биячи

Мистерията покрай жестокото деяние се разплита

Разкритие: Кърваво доказателство заковало биячите на Слави Ангелов - 1
Снимка: Архив

Кръв от журналиста Слави Ангелов е открита в автомобила, с който са избягали биячите му след побоя на 17 март. Следите са били по стелките в колата, вероятно от подметките на тримата ултраси, които бяха задържани от МВР миналата седмица, пише в. "Телеграф".

Близнаците Георги и Никола Асенови и Бисер Митрев - Боксьора са избягали от местопрестъплението с автомобил, който е заснет от камерите за видеонаблюдение в София.

Тримата са обвинени за участие в престъпен сговор за зверския побой над Слави Ангелов и за държане на наркотици. От доказателствата по делото стана ясно, че ултрасите, които са от фракцията "София-Запад", са заковани и по открит фас на мястото на побоя и плетена шапка, от които е извлечено тяхно ДНК.

Късно вечерта в четвъртък Апелативният съд с председател съдия Георги Ушев е преценил, че на този етап може да се направи обосновано предположение, че тримата задържани са извършители на престъпленията, за които са обвинени.

Решението се основава освен на експертизи и на показания на свидетели. То е окончателно и не подлежи на обжалване. Сред свидетелите е млада жена, която първа се е отзовала да помага на Слави и е подала сигнала на 112, неин близък, с когото се е возила в колата, както и възрастен мъж, негов съсед.

Жената и приятелят ѝ са обяснили, че са пътували с кола от "Подуяне" към центъра. Минали са през светофара на моста "Чавдар" в посока към бул. "Дондуков", където на ъгъла в кооперацията живее Слави Ангелов.

Свидетели са видели тримата биячи да се отдалечават тичешком и да се качват в лек автомобил, който отговаря на открития по-късно от полицията.

Слави Ангелов е бил целият в кръв, като тя се е стичала към гърлото и ако не били хората да му изправят главата, е можел да се задави и задуши.

Близнаците и Боксьора на този етап отказват да дават обяснения, а и да съдействат на разследването. Крият от кого са били наети и за какви суми. От МВР и прокуратурата имат насоки за поръчителите, но все още събират доказателства.

Преди дни главният прокурор Иван Гешев съобщи, че вероятните поръчители са в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Anonim

    3 39 Отговор
    Нека сега пише измишльотини за тоя и оня
  • 2 Хайде стига

    28 2 Отговор
    обяснения ! Работата е ясна !
  • 3 Един

    11 19 Отговор
    изключително лош сценарий ! Хората не пасат трева !!!
  • 4 Име

    54 2 Отговор
    То е важно кой и за какво го е поръчал, тези са "заменяеми безмозъчни песъчинки"
  • 5 Полицай-следоватвл

    26 20 Отговор
    Тези няма да влязат в затвора!! Помнете ми думата!!
  • 6 Wee

    46 0 Отговор
    Трима професионални бойци бият един журналист , боклуци ,боклуци пълни помияри .
  • 7 Гост

    38 0 Отговор
    От сумати време се говори за тези от София-запад, че изпълняват поръчки и всякакви гадости, само полицията и държавата нищо не знае. Трябваше да пребият журналист. Докога?

    Коментиран от #8, #12

  • 8 Петко

    27 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Докато не срещнат куршума
  • 9 Жоро

    25 1 Отговор
    А десетките стари хора по селата бити и ограбени за тях никой нищо не прави
  • 10 Алфа Вълкът

    12 3 Отговор
    Едвам сега в Стандарт се появи снимка на братята Асенови, оказа се, че не са цигaните, а са други и са ултраси. Не ми се коментира излишно, много не вярна информация досега с погрешни снимки, с погрешни имена и спортове. Бг журналята се оля за пореден път, когато трябва да се борави с факти, а не със спекулации.
  • 11 До 7

    15 2 Отговор
    Прав сте, отдавна се говори за тях но защо не се закачат? Защото вършат мръсната работа на Гения на мисълта но срещу заплащане. Това не им за първи път то е ясно. Тази агитка преди години превзе НС срещу 50 долара и бутилка уиски.
  • 12 criminal

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    А лилавите дето биха "командоса" във Войводиново си обикаляха после проблем с полицията при активни условни присъди, за тях няма проблеми, а тука ми ги раздухват тия.......пак да ми говорят за дискриминация.......
  • 13 Будалата

    13 2 Отговор
    Сложи им по 20 години на тримата без право на обжалване. Не търси порачител. Като видят другите помиярски фенове няма да правят така и за много пари.
  • 14 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ЗАЩО ТРЯБВА ДА БИЕШ НЯКОЙ -- КОГАТО МОЖЕШ ДА ИЗГОРИШ ЦЯЛАТА РЕДАКЦИЯ ЗА - " ДРЕБНА" СУМА !?!?!!?! -АМА ПУСТА ПЪРВОБИТНА ЗЛОБА !!!! ПО ЕФЕКТИВНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ Е ДА "ШОКИРАШ" МАЙКАТА !?!?
  • 15 Georidix

    4 0 Отговор
    Тук всеки ден стават убийства, побоища, изнасилвания и грабежи. Това е нормално за България вече от десетилетия. Вече всички свикнахме с тези ежедневни инциденти. Видно е, че няма работещи съд, прокуратура и всичко е пропито от корупция.