Last news in Fakti

5 Май, 2020 16:11 1 967 5

Разследват палеж на леки автомобили в Габрово

  • палеж-
  • габрово

Две от изгорелите коли са на 20-годишен младеж от областния град

Разследват палеж на леки автомобили в Габрово - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

На 04 май в 03:00 часа в ОДМВР-Габрово бил получен сигнал за горящи леки автомобили, паркирани в района на улица „Морава“ в областния град. На местопроизшествието бил извършен оглед, при който било установено, че в следствие на пожара лек автомобил Mercedes, собственост на 20-годишен местен жител, е напълно унищожен, а лек автомобил Audi, собственост на същото лице, е частично унищожен.

От пожара са засегнати още три автомобила, собственост на трети лица. Те са били паркирани в непосредствена близост до автомобилите, върху които е възникнал пожара.

Причините за възникване на инцидента и стойността на причинените имуществени вреди са в процес на установяване. Процесуално-следствените действия по разследването продължават под надзора на Районна прокуратура – Габрово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиси Георгиева

    11 0 Отговор
    О, да. Районна прокуратура Габрово. Много са компетентни. Изпитахме го на гърба си. Има една прокурорка Милена Александрова, тя много обича да оневинява доказани дори и с видеозапис престъпници. Защо ли?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 лошо

    3 0 Отговор
    Горкото момче! На 20 години остана без ML AMG и Audi A8!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Владко

    0 0 Отговор
    И моето опелче изгоря!