Last news in Fakti

14 Май, 2020 13:11 7 577 11

Мистерията с изчезналия преди два месеца Давид се заплита

  • изчезнал-
  • давид георгиев

Заради многото постове, чрез които родителите търсят сина си, се появили и измамници

Мистерията с изчезналия преди два месеца Давид се заплита - 1

Момче от София е в неизвестност вече втори месец. Родителите му и полицията не спират да го търсят, но засега няма и следа от 22-годишният Давид Георгиев, съобщава Нова ТВ.

Интересното е, че откакто е изчезнал, вайбърът му е бил активен няколко пъти. Дали самото момче е влизало или телефонът му е откраднат, никой не може да каже.

Следите на Давид се губят в края на март. 22-годишното момче излиза на разходка в квартал „Обеля”, където живее и повече не се прибира. Имал в себе си само 10лв. и външна батерия за телефон.

"7 минути след като излезе, аз го набрах по телефона и той беше изключен. Притесних се и излязох да го търся, обаче не го намерих", разказва майка му Невена. Същият ден Давид е обявен за национално издирване. Месец преди да изчезне, се преместил при баба си и дядо си, за да бъде по-самостоятелен.

"Дойде при нас за 3 дни и беше изпаднал в депресия. Казваше, че иска да изчезне, но не съм го взела на сериозно. Предполагам, че раздялата с приятелката му през януари му е повлияла", казва още Невена.

Оттогава никой не го е виждал и чувал. По информация на МВР е тръгнал към пещерата „Темната дупка” до Лакатник. Родителите му го търсили и там, но не го открили. Направило им впечатление, че откакто е изчезнал, няколко пъти вайбърът на телефона му бил активен. Последно преди ден.

Заради многото постове, чрез които родителите търсят сина си, се появили и измамници.

"Първият път бяха едни, които искаха да даваме пари. Но аз се усъмних и веднага приключих разговора. Това беше някакъв сигнал, че е на пазара в кв. "Сухата река". Другият сигнал беше абсолютна гавра.

Обадиха ни се от „Дружба”, че са го видели в много лошо състояние", споделя майката на Давид.

Той бил по-затворен. Нямал приятели. Учил компютърно и софтуерно инженерство в Техническия университет. Много обича да свири на китара, на пиано, да композира.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новото поколение

    14 9 Отговор
    или убива дрогирано с коли или просто изчезва.
  • 2 ...

    15 13 Отговор
    Старото поколение лапа дървото с 200 лв пенсия и 45 години стаж ахахха

    Коментиран от #11

  • 3 Неизвестост

    25 1 Отговор
    Ужасно за близките ! И все пак - кураж , дано скоро да имат добра новина !
  • 4 някойси

    14 6 Отговор
    днешното поколение на мамини синчета нямат психика на мъже, "любимата" му го изоставила !!!, казрама муе майката !!!

    Коментиран от #6, #9

  • 5 това момче го познавам

    16 3 Отговор
    роботеше на един франчайз на Изи пей на Раковски и Поп Богомил, много често си плащах сметките при него, беше затворен, и почти никога не говореше повече от заповядайте и благодаря, дано да е живо , усмихваше се и имаше приятно излъчване, но за съжаление на тази възраст, една раздяла е способна да разруши целия им свят на полабилните младежи и девойки.
  • 6 High

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "някойси":

    Ще поскита малко и ще се върне , който не е страдал от любов не е живял!
  • 7 А беее

    20 0 Отговор
    Еееее, толкова ли не може Полицията да проследи телефона по включването на вайбъра??? Родителите да го търсят сами е безсмислено. Ако тел. е откраднат, очевидно има престъпление. Кащво прави полицията
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 По тъП КОМЕНТАР

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "...":

    Не бях чел , знаеш ли каква е разликата от 22 години до пенсия ? ЦЯЛ един Живот !!!!!!!!!!!!!! и друго щях да пиша НО ,нямяа смисъл