Last news in Fakti

15 Май, 2020 08:37 2 133 5

Оставиха в ареста зъботехника-педофил

  • зъботехник-
  • педофил

Определението на Окръжния съд е окончателно

Оставиха в ареста зъботехника-педофил - 1

Окръжен съд – Пловдив потвърди определението на Пловдивския районен съд, с което е взета най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража спрямо Г. К. Той е обвинен в извършване на блудствени действия спрямо лице, ненавършило 14 г. – престъпление по чл. 149 ал.1 от НК.

Окръжният съд възприе напълно доводите на Районния съд, че макар досъдебното производство да е в начална фаза, от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение обвиняемият да е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение, а то е наказуемо с лишаване от свобода до 6 години.

Окръжният съд сподели приетото от Пловдивския районен съд, че при по-лека мярка за неотклонение от задържане под стража не съществува опасност обвиняемият Г. К. да се укрие, но съществува опасност да извърши друго престъпление. Пострадалото лице е дете – значително под 14 години, което наред с конкретния начин на извършване на деянието формира завишена обществена опасност. По делото са налице доказателства, че подобно поведение не е инцидентно за обвиняемия. Съдът прие, че съществува реална, а не хипотетична опасност при по-лека мярка от задържане под стража обвиняемият Г. К. да извърши друго престъпление.

Определението на Окръжния съд е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема такава държава

    4 1 Отговор
    Такива да се оставят в моргата а не в ареста

    Коментиран от #2

  • 2 Ами

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Нема такава държава":

    ако е набеден от недоволната от коронките майка? Лесно се отсъжда за чужд живот.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 съкилийник

    0 1 Отговор
    Бе, я са го оставили, я не му се е тръгвало.
  • 5 Баща

    0 0 Отговор
    Този човек е чудовище.Знам от личен опит,защото той се е опитвал да подмами дъщеря ми и още 4 момичета.Слава богу, че дъщеря ми е мислила разумно и ни е казала навреме.Веднъж случи ли се,цял живот се помни.Такива хора-под ножа.