Last news in Fakti

5 Юни, 2020 16:11 1 898 12

Съдят водач, неколкократно шофирал с над 4 промила алкохол в Елин Пелин

  • елин пелин-
  • пиян шофьор-
  • пиян водач-
  • нетрезво състояние-
  • войната на пътя

Рецидивистът на пътя вече е осъждан за шофиране в нетрезво състояние

Съдят водач, неколкократно шофирал с над 4 промила алкохол в Елин Пелин - 1
Снимка: БГНЕС

Районна прокуратура – Елин Пелин е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу М.Й. за извършени от него престъпления – управление на МПС след употреба на алкохол, както и в срока за изтърпяване на наказанието, наложено по административен ред.

На 16.05.2020 г. обвиняемият М.Й. управлявал лек автомобил Peugeot, когато бил спрян за проверка от органите на МВР. В резултат на направен тест с техническо средство за употреба на алкохол било установено, че водачът шофирал под влияние на 4,52 промила. Бил му съставен акт за установяване на административно нарушение и иззети свидетелството му за управление на МПС, контролен талон към него, документите за автомобила, както и два броя регистрационни табели.

На следващия ден, 17.05.2020 г., полицейските служители от РУ на МВР гр. Елин Пелин забелязали, че по ул. „Иван Вазов“ в града се движи лек автомобил без поставени регистрационни табели. МПС било спряно за проверка, като органите на реда установили, че въпросната кола отново се управлява от М.Й., при положение, че срещу него вече има образувано досъдебно производство. При тестването му за употреба на алкохол резултатът бил сходен с този от предишния ден – 4,56 промила.

В хода на разследването на обстоятелствата по наказателното производство е било установено, че М.Й. вече е бил осъждан през 2018 г. за шофиране в нетрезво състояние. Престъпните деяния, за които е бил привлечен в качеството на обвиняем, мъжът е извършил в изпитателния срок по наказание, наложено по предходно дело.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    21 1 Отговор
    Няколко пъти е хващан да шофира с над 4 промила и още е на свобода??? Егати и държавата!!! Па после се чудиме що не можеме да се справиме с войната по пътищата и с какво ли още не!!! Тоя е за затвора направо, не за отнемане на книжката, защото това явно не му пречи да си порка и да си кара!!! Там, да чука камъни или да призвежда нещо в полза на държавата, за да имат такива като него страх!!! Друга оправия няма!!!

    Коментиран от #3, #5, #8

  • 2 ветеринарен психолог

    12 1 Отговор
    айде и сега пак условно,докато утрепе двама-трима и после условно защото храни деца. ш.бана държава.
  • 3 Фермер

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    е, колега аз си мислим че мекам много ама ти "изби рибата"! Да си жив и здрав - справимЕ, чудимЕ, можемЕ - гений си ти :) фтори или трети незавършен клас имаш?

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Ивайло

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Фермер":

    Говори по темата, не се отклонявай!!! Голем професор се извъди пък ти!!! Сега ако ще си ги "меримЕ" образованията, имам висше образование - инженер пътно строителство, завършено в УАСГ, да отбележа. А вие, професоре???
  • 5 Опа

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Те такива ги (Осъждат Условно)????? Не знам този за какво Е, ама съдията? Съдията знам за какво еееее! Егати независимите съдий, тези деца нямат ли?
  • 6 Опа

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фермер":

    Ей, недей да говориш за образование!!! Въобще не ти се разбира нищо а с това фтори клас направо и за риба не си!!!!!
  • 7 А стига....

    2 0 Отговор
    Преди години един сладур ме удари, беше с 3.2 промила грозна гледка, пиян та дрънка ,супер неадекватен! Представям си го този с 4.5 промила ,каква картинка е бил? Ха-ха-ха!!!!!
  • 8 бсп

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Това е града на президента радев на бсп, и там всички гласуващи за Бсп си мислят, че щом са от бсп абсолютно всичко им е позволено!Ето типичен пример на електорат на бсп!Например съдия ченалова преди 2-3 седмици пуснала 2-3 рецидивисти за предстоящ протест на бсп!
  • 9 Гешев,

    2 0 Отговор
    Докога?
  • 10 Карагьозов

    0 0 Отговор
    Стаията трябва да се казва:
    Пак съдят безрезултатно водач ...
  • 11 Петър

    0 0 Отговор
    Докога над 4 промила при повторно наурешение, ще е по административен ред наказанието.
    Докато почерни нечий живот.
    И тогава няма той да е виновен, ами вие в народното събрание ще сте виновни, вие трябва да приемате закони.
    Приехте си най-важния за вас закон, преди сезона - с ДДС-то
    Нас кучета ни яли.
  • 12 съдия Плазмодий Стъпчизаконов

    0 0 Отговор
    Едно ДП(досъдебно производство) е 9 месеца минимум.
    а тук виждаме, че вече се действа за месец/два.
    Ей, браво, браво, че вече така изгладняхме при короната и сега трябва да се наваксват килограми/ милограми, направо ни фтали тая криза