Last news in Fakti

21 Юни, 2020 08:31 41 303 77

Бащата на Крисия уби човек на пътя

  • крисия-
  • произшествие-
  • загинал

Инцидентът е станал на 8 юни

Бащата на Крисия уби човек на пътя - 1
Снимка: ОД на МВР-Шумен

Бащата на певицата Крисия Марин Тодоров е блъснал човек на пътя Русе - Варна в близост до шуменското село Струйно, а пешеходецът е загинал на място, съобщи в."Монитор".

Инцидентът фигурирал в бюлетина на ОДМВР от 8 юни т. г., но никой не направил връзка с Марин Тодоров, тъй като е написано, че шофьорът е от с. Близнаци в община Аврен, където в момента живее таткото на малката певица.

Марин Тодоров пътувал с черен "Mercedes" GL320 в района между село Струйно и пътен възел "Диамант" до Белокопитово. Към 18.15 според официалното съобщение на МВР водачът на колата със софийска регистрация не съобразил скоростта си на движение и ударил стоящия на платното 60-годишен пешеходец, който се намирал в активната пътна лента. Мъжът починал на място.

Загиналият е от каолиновското село Климент. Той забелязал седнали от другата страна на пътя хора, помахал им и тръгнал да пресича, въпреки минаващите коли. Така бил ударен от автомобила на бащата на Крисия. След произшествието Тодоров продължил. Имало обаче очевидци, които подали сигнал. От ОДМВР се свързали със собственика на колата и му обяснили, че трябва да се върне. Марин Тодоров обърнал обратно към местопроизшествието. Според запознати първоначалната му версия била, че щетите по автомобила му са от удар с колата пред него. Автомобилът обаче е установен и станало ясно, че няма никакво отношение към ПТП, а освен това няма и щети по колата.

Марин Тодоров е бил тестван за наличие на алкохол, пробата е била отрицателна, а той самият е правоспособен шофьор. Бил е задържан за 24 часа в полицейското управление в Шумен, като е образувано досъдебно производство по случая.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пи пи

    304 5 Отговор
    КАК МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ВМЕСТО ДА ПОМОГНЕ НА ЧОВЕКА

    Коментиран от #53, #65

  • 2 Бурканбанк

    309 18 Отговор
    Айде и тоя се изяви като Максим Стависки.
    Къде сте тръгнали с мерцедесите по тия скапани пътища със 100 км/час. Нито скоростта е нормална, нито съобразявате, че пътищата в България не струват 5 пари.
    Умирайте колкото искате, ама не убивайте невинни хора, защото вие не можете да карате колите си!

    Коментиран от #7, #20

  • 3 ...

    77 65 Отговор
    нали не е някои си миленчо или друга подлога, до утре ще сте забравили

    Коментиран от #8

  • 4 AMG

    228 6 Отговор
    Как може да удариш човек и просто да си тръгнеш?Дори и той да има вина,че е пресякъл неправилно.Що за човек трябва да си,явно някой доста самозабравил се който мисли за недосегаем.Дано има справедлив процес и всичко да се изясни такова каквото е било макар,че дълбоко се съмнявам.
  • 5 Тоя

    212 6 Отговор
    не може да се нарече човек ! Остава жертвата , блъсната от него край пътя и си продължава ?! А после най - нагло лъже , че щетите на Мерцедеса му били от удъра с колата пред него ! Хладнокръвно топи "шофьор - фантом" !
  • 6 Горд труп

    108 30 Отговор
    Тихо бе, това е бащата на Крисия!
  • 7 Какви невинни хора?

    95 90 Отговор

    До коментар #2 от "Бурканбанк":

    Тоя тръгнал да дефирира по пътното платно на главен път като манекенка и ооо... изненада, някой го блъснал! Бил видял хора от другата страна и тръгнал да пресича, представяте ли си? А виновен бил шофьорът, щото не съобразил, че на платното може да са седнали и каре белотаджии и трябва да кара с 5 км в час, че да не ги удари.

    Коментиран от #11, #38, #56, #58

  • 8 Факт

    41 8 Отговор

    До коментар #3 от "...":

    Дори не написаха името на човека или убиеца...
  • 9 Лекар БГ

    180 2 Отговор
    Чий баща е няма значение.
    Фактът е,че удря човек и продължава.За мен това е престъпно.
  • 10 Жълтата жилетка

    143 3 Отговор
    Случвало ми се е нещо подобно, без пострадали, за щастие. Спрял микробус на отбивка на пътя. От другата страна без никакво поглеждане към пътя, възрастен човек тръгва да пресича за да не изтърве микробуса. Аз се приближавам, гледам как човекът тръгва да пресича и не мога да повярвам на очите си какво става. Даже нямах време да свирна с клаксона. Веднага спирачки и кривнах в дясно, така че минах съвсем близо до микробуса, но без да закача човека. Той в последния момент ме видя и в уплахата си вдигна някаква торба, която държеше в ръката си. Тя удари и пукна предното стъкло на колата ми. Спрях на около 10 метра след микробуса. Докато сляза, човекът вече се беше качил в микробуса. Наоколо имаше други хора, които побързаха да ми кажат че е добре. Влязох в микробуса, той беше седнал най отзад и ме гледаше извинително. А аз и дума не успях да кажа. Само го гледах и треперех от адски силният шок за мен. Наоколо продължаваха да ми повтарят че бил добре. Явно и хората и той си мислеха, че съм се качил в микробуса за да му се карам или за да го бия. Глупости! Исках само да видя как е той. Но и името си даже не можех да кажа.
    Та човек наистина не знае какво може да му дойде на главата, както си кара най спокойно.

    Коментиран от #37

  • 11 Бурканбанк

    63 15 Отговор

    До коментар #7 от "Какви невинни хора?":

    Няма как да знаем всички подробности за конкретния случай, но при всички случаи шофьора трябва да е екстремно внимателен, защото колата е средство за убийство! Пешеходците имат вина в много малка част от случаите и това са факти. А колко пешеходци са блъснати на пешеходна пътека?

    Коментиран от #36

  • 12 Пи пи

    107 5 Отговор
    ПРОБЛЕМА НЕ Е В ТОВА ЧЕ ГО Е БЛЪСНАЛ НАИСТИНА НИЕ НЕЗНАЕМ КОЙ Е ВИНОВЕН МОЖЕ И ПЕШЕХОДЕЦА ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ШОФЬОРА Е ИЗБЯГАЛ
  • 13 Баш Бащицата

    62 7 Отговор
    Ударен пешеходец - неприятно, кой крив, кой прав решават разследващите органи. Бягство след катастрофа - пълен ****. Трябва да се наказва с ефективен затвор. Бащатана Крисия още преди години - кофти впечатление около нейната слава. Кофти изяви по интервюта. Кофти ню мутро бизнесмен. Демек, *+*+*+. Тъй, ами сега да му пожелаем ли око за око, зъз за зъб и да му се връща или да сме милозливи и да не му го пожелаваме на добрия и честен, свестен бизнесмен с GL320? Трябва ли да се възхищаваме от Крисия и баща й? Ами от Тита и баща й? Ами, дядовците им какви са след като да възпитали такива бащи? А бабите? А майките им, щом са се хванали с такива бащи? А семействата им? А те самите? Крисия и Тита какви са? Какви биха били с този корен? А какво виждаме като се вгледаме в тях двете? Дали са достойни наследници на гените на семействата си или не? Айде всеки да отговори сам за себе си. Крушата не пада по-далече от дървото е казал малкия, но за сметка на това много прост български народ. С такива умни поговорки не и аз колко да е прост единнарод, въпреки че като гледам ежедневно....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 qwerty

    34 18 Отговор
    Ко майкА си търси в ктивна пътна лента. И с 80 да го го е пернал все е пътник.
  • 16 qwerty

    38 14 Отговор
    Все едно отиваш на непрелез и те праска влака. Машининиста ли е виновен? Човека може от завой да е излизал. Как да реагира?

    Коментиран от #43, #50, #75

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 qwerty

    7 12 Отговор
    Може да е бил на две ракии и заради това да не е останл. Ама да се разхождат някои на пет ма зиг-заг по платното
  • 19 Тоя е и беглец и лъжец

    63 3 Отговор
    НЕ трябва да се напуска местопроизшествие! Никога! Особено когато е блъснат пешеходец! Това вече води до задължителен затвор! И то за години! А "жипката" явно е купена с парички от гласчето на детето!
  • 20 гост

    58 5 Отговор

    До коментар #2 от "Бурканбанк":

    Напускане на ПТП особенно при контакт с човек трябва да се третира със задължителен арест и най-тежката мярка. Как може в закона да е наказуемо например това да не спреш, за да помогнеш на някой катастрофилрал случаен автомобил, а с лека ръка да се пренебрегва бягство от местопроизшествие? Може да е бил луд, прост, стар, какъвто и ще да е, явно след като е преминал при трафик не е бил добре, но е станало птп, смърт, няма вариант да си тръгне и затова заслужава наказание, не за инцидента като цяло. Имам познат с камион, някакъв пиян по тъмно се засили да пресича на междуградски път и се удари странично в канатите на камиона, при което загина, разкостиха го човека от следствие, дело, полиция, показания и човека от притеснения разви някаква болест и почина след 3г., а не беше виновен както и да го погледнеш. МВР обаче го третира като престъпник. При известните с мерцедесите обаче няма такива проблеми, те си получават глоба и най-много условна и си щракат пръсти по заведенията, няма проблем за тях.

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бурканбанк

    29 2 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Абсолютно съм съгласен! Никъде не съм казал, че винаги шофьорите са виновни. От друга страна държа категорично на мнениeтf си в коментар №7 и от друга - естествено, че това да не спреш да помогнеш на човека също трябва да се наказва тежко. Мисля, че това поне е повече от ясно, че трябва да има такъв член от НК, който да криминализира такова поведение.
  • 23 Бурканбанк

    36 3 Отговор

    До коментар #21 от "Тоя е у*род":

    Въобще няма да се учудя! Всички по-известни хора в България са навързани като свински черва и се познават един-друг и родата си до 9-то коляно.
  • 24 Велин

    4 12 Отговор

    До коментар #14 от "Антимилиционер":

    Ти, гражданино па си много 'убав!!!!
  • 25 Ама как ще ме съдите.........

    13 11 Отговор
    Найш ли кой съм аз............Аз съм бащата на Крисия. Удари мъ друг автомобил . Нищо не знам , не съм видял и не съм чул. Невинен съм затова и продължих .
  • 26 Охо Бохо

    23 9 Отговор
    Децата не са отговорни за греховете на бащите си! Забравих те ли,? че развявате името на момичето? Повече ли ще прочетат публикацията така? Давате ли си сметка какво причинявате на момичето?

    Коментиран от #30, #35, #41, #42, #45

  • 27 белият прах

    12 4 Отговор
    Не прощава
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Жоро

    15 6 Отговор
    По голямата вина е на пешеходеца
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 3 Отговор
    този не е човек
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 стара история

    11 2 Отговор
    Господ забавя, но не забравя!
  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 2 Отговор
    итоя ще се измъкне като ставийски оставил МАНУЕЛА в будна кома или като убиеца на господин МИЛЕН ЦВЕТКОВ та това е престъпно но у нас нямаме закони
  • 35 Пипи дългото чорапче

    14 4 Отговор

    До коментар #26 от "Охо Бохо":

    Не са отговорни,но с парите на мама и тате вървят напред:и Крисия,и Титан,и убиеца на Милен,и убиеца в Борисовата.Ама хич не са виновни децата.Резултат от това което виждат.
  • 36 някой

    22 2 Отговор

    До коментар #11 от "Бурканбанк":

    Не се опитвай да разводняваш темата с простотията си и да се опитваш да манипулираш тия които те четат .Не става въпрос за пешеходец ня пешеходна пътека.Става въпрос за човек намиращ се в лента за движение на извънградски път.Който определено няма място там,камо ли да пресича както и когато си е решил. Друг е въпроса,че тоя е избягал от местопроизшествието,за това ще си отговаря. Както и за лъжите с които се е опитал да се измъкне.

    Коментиран от #52, #60

  • 37 Йо Несбьо

    27 2 Отговор

    До коментар #10 от "Жълтата жилетка":

    Ударих ти минус, защото е трябвало този идиот да го хванеш, нариташ брутално и осъдиш заради явната му простотия. Ясен ми е шока, който си преживял и треперенето, все пак последиците са могли да бъдат жестоки. А защо бяга и се качва в микробуса, неговата майчица, пукнал ти стъклото и бяга от отговорност, а?

    Що се отнася до убития пешеходец - той е създал предпоставки за ПТП, като си е понесъл и отговорността за неправилните си действия. Не е много по-различно дали движещият се автомобил ще го удари с 80 или със 110, в двата случая е мъртъв. Но категорично смятам, че шофьор, избягал от местопроизшествието трябва да бъде задължително подвеждан под наказателна отговорност с последващо ефективно изтърпяване на наказанието "лишаване от свобода".
  • 38 гларус

    12 2 Отговор

    До коментар #7 от "Какви невинни хора?":

    А ти знаеш ли с колко е трябвало да кара в този участък ,че коментираш.Отиди и виж .

    Коментиран от #46

  • 39 Бачо Киро

    14 6 Отговор
    Навсякъде по нормалните държави при удар на човек веднага се гледа много по-сериозно от обикновена катастрофа. При смърт автоматично си за 24 часа задържан, без значение дали си виновен. Да избягаш от такова ПТП е много сериозно нарушение. Тоя бастуняк не е бил виновен, доколкото разбирам от статията, за самото произшествие, но е абсолютно виновен в бягството от ПТП с ударен човек. У нас обаче и виновен да беше за ПТП и да претрепе някой все тая... Една условна и туй то... Пълна свинщина...
  • 40 Чешърския котарак

    10 2 Отговор
    Айде,де! Сега Крисия е виновна. Крисия не е била в колата и не носи отговорност,че въпросният водач й е баща. Пак българска,бай Ганьовска работа.
  • 41 гост

    15 0 Отговор

    До коментар #26 от "Охо Бохо":

    Не съм съгласен. Като знаеш, че баща ти е крадец, не се правиш на ощипана и да плачеш по телевизята, колко ти било тъжно за тати. Това че тати върти измами и взима парите на инвалиди, на социално слаби хорица, на такива, които имат нужда от здравна помощ, това явно не е важно. Най-малкото може да се разграничи от измамите, да се изнесе от татиното местенце и да постъпи морално. В делото Ставински, бащата на момичето ревеше по телевизията, търновски бизнесмени го бяха взели на работа, дадоха му кола, а той опукваше парите от сметката за дъщеря си по машинките, аз също съм го виждал, после ми казаха, че това бил баща й. Просто у нас хорският морал е изключително нищожен и не се стимулира да си морален, етичен, достоен или каквото и да е. Оглеждаш се и виждаш лукса демонстриран от безработни, а ти се чудиш защо медицинските сестри получават 220лв месечно заплащане поради финансови затруднения на заведението, докато шефа на болницата си купува нов ГЛ.
  • 42 Българин

    10 1 Отговор

    До коментар #26 от "Охо Бохо":

    Горкото момиченце, а на роднините на убития нищо им няма. Напротив точно нейното име трябва да се споменава, да се види що за човек я възпитава.
  • 43 Да ама не

    12 1 Отговор

    До коментар #16 от "qwerty":

    Да ама дори машиниста като блъсне човек спира, а тоя грандоман избягал от ПТПто, веднага в затвора!
  • 44 GG1989

    11 5 Отговор
    Заслужаваме си съдбата - навремето така дипломатическа кола ме помете на пешеходна, а бях 12 годишно дете. Шофьора излезе, видя ме, че не съм мъртъв, а аз с хематом и счупен пръст и ошашвен. Влезе си в колата и си тръгна.

    Впоследствие от имунитета се разбра, че е недосегаем, а вуйчо ми лека му пръст беше втори в МВР тогава. Трябваше да ме е смелил със средни телесни щети или понародному поне 65% трайна инвалидност, за да може да се възбуди наказателно постановление.

    Подадохме граждански иск, който беше заметен от страхотната ни система. Така, че докато на някого голям не умре дете или жена на пътя няма да има закони и справедливост.
  • 45 Сериозно ли

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Охо Бохо":

    ако не беше тати никога нямаше да чуеш за Крисия
  • 46 А ти данени да знаеш?

    13 2 Отговор

    До коментар #38 от "гларус":

    И с 50 да кара ще го убие, ако онзи изслочи на пътя като муха без глава! А нормално са разрешени 90!!! У нас винаги е виновна скоростта, но никога глупостта или некадърността! За това и жертвите не намаляват!
  • 47 Демокрацията е лъжа!

    7 2 Отговор
    Коя е тая Крисия и за какво се бори?
  • 48 ...

    11 2 Отговор
    Които и от вас да блъснат няма значение , вие не сте мисирката Милен . Ако умрете няма и дума да се напише, ще сте само обща статистика
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Йонко - понко

    13 0 Отговор

    До коментар #16 от "qwerty":

    А какъв е спирачният път на влак движещ се със 80 км./ч.? Човекът, може би е самоубиец но бягството на водачът, от местопроизшествието и твърдението му че няма връзка със случая му вменяват вина.

    Коментиран от #63

  • 51 deaf

    3 12 Отговор
    И с какво ще помогне на удареният пострадал човек? Бащата на Крисия не е лекар,предполагам? А и всички знаем,че тялото не трябва да се мести. Едиственото което може да направи е да се обади по телефона и да извика линейка. Което може да стари и като избяга...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Бащата

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пи пи":

    Ама тва е България, ма
  • 54 Емил

    12 1 Отговор
    Само заради това, че си е тръгнал задалжително затвор!
  • 55 Чума

    5 6 Отговор
    Ще избяга разбира се! Вие като изпаднете в такова положение, стойте там да ви пребие тълпата! Естествено, трябва да отидете до най близкия участък и да си признаете, че сте убили човек току що!
  • 56 Анонимен

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Какви невинни хора?":

    Нека си има дело, но бих казал, че не шофьорът трябва да е виновен, а пресичещия неправилно.
  • 57 виновни са

    12 1 Отговор
    и двамата......пешеходеца.че не внимавал като пресича и шофера,че е ИЗБЯГАЛ.....
  • 58 незнайко

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "Какви невинни хора?":

    Коментара Ви е много точен . Всеки който не е вникнал в статията а именно тези писали преди Вас сигурно не са шофьори !!! Разбира се не оправдавам шофьора, но той може и да не е разбрал, че е бутнал човека. Та това си е цял камион този джип 5 метра и 2300 килограма. Ако починалия е връхлетял странично на движещата кола как да го види шофьора ? Едва ли го е блъснал фронтално !!!
  • 59 ОДМВР

    9 2 Отговор
    ВЪПРОСИ : От ОДМВР се свързали със собственика на колата и му обяснили, че трябва да се върне.

    Как става така бе - караш, убиваш човек на пътя, бягаш, но от ОДМВР се свързват веднага с теб, и ти "обясняват", че трябва да се върнеш ???

    Коментиран от #77

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 A3e

    2 0 Отговор
    В друга статия пишеше, че пред Мерцедеса имало друга кола, която избегнала пресичащия човек на косъм, но бащата на Крисия не могъл да реагира навреме... Ако карат бързо и с малка дистанция шанса за адекватно реагиране без да завие рязко и да се прео бърне е минимален...
  • 62 Цената на човешкият

    4 1 Отговор
    Живот е отчайващо ниска,пазете се, че някой с пачка,може да ни блъсне и утрепе
  • 63 123457

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "Йонко - понко":

    В България няма влак, който да се движи д 80 км/ч. Пример последната ми среща с БДЖ от Стара Загора до София 4 часа и 30 минути. А разстоянието е малко повече от 200 км.
  • 64 Адекватни останаха ли

    4 3 Отговор
    "Нe cъoбрaзил cкoрocттa cи нa движeниe и удaрил cтoящия нa плaтнoтo 60-гoдишeн пeшeхoдeц, кoйтo ce нaмирaл в aктивнaтa пътнa лeнтa. Мъжът пoчинaл нa мяcтo" Да съобрази с какво,че има пешеходци по всички междуградски пътища ли ??? Стига с това,че щом си шофьор си виновен олигофрени. Това не е пешеходна пътека това не е парк това е АВТОМОБИЛЕН ПЪТ!!! Честно писна ми да слушам заблудения български експерт.. Кара еди какво си виновен е и несъобразена скорост... Съобразена с какво ??? Че българина си прави каквото иска пресича където иска на 2 ракий и после другите са виновни...

    Коментиран от #66

  • 65 ник а

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пи пи":

    що да не? то това, приятел, е до ценности. Не е проблем,че е избягал,така е показал кой е като За мен е проблем защо е тестван за алкохол, а не И за наркотици..плюс кой го е ”скатал”на първо време.. Не били знаели кой е, ама му звъннали.. На мене що не ми звънят? ама това са вееч дребни неща..
  • 66 ник.а

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "Адекватни останаха ли":

    да може да има време да спре и/или отреагира безопасно при евентуален сценарий.. аз така го разбирам.. ако катам със сто ,то аз ще знам,че трудно бих успял да спра зад завоя ако изскочи нещо,така както пък бих успял,ако карам с 50.. нещо от този род, е несъобразяването със скоростта.. + куп още др. фактори..
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Аман бе

    1 2 Отговор
    Някои от тук коментиращите се нахвърлят на Крисия.Защо ? Какво лошо видяхте от нея та скачате като псета отгоре и? Поначало в самата информация за случката има някои странни неща.Каква е била истинската обстановка никой от вас не знае.Дали е бил връщан и как пък толкова лесно го намериха е отделен въпрос.Ако е избягал от мястото на катастрофата е ясно, че е ужасна постъпка, но с какво Крисия е крива за решения на баща си.Така или иначе таланта и никой не може да вземе и когато тя преодолее случилото се ще го покаже отново.Да почива в мир човека, който си е отишъл.И Господ дава сили на близките му, както и на Крисия и нейните близки.
  • 69 На СОЦИОПАТКАТА крисия

    5 2 Отговор
    Не и пука! Тя си качва сторита в инстаграма на гларусчета и плажчета. Контактува си с приятелките и се смее, като пет пари не дава за убития и негояото семейство. Крисия е същия п*а*рцал като баща си. Не знам дали можете да си представете какви социопати са тия. Бащата убива човек и най-безцеремонно си тръгва и дори лъже полицията, а дъщерята си поства забавни сторита в инстаграма, като нито един от тях не изпитва съболезнлвания към жертвата и близките му. Крисия е приятелка с Петра Църноречка, чийто баща е общински служител с мезонет в най-скъпия столичен комплекс "Макси" и имат скъп имот в Гърция. Явно бащата на Крисия е обвързан с много държавни мафиоти и ще се размине с правосъдието!!!
  • 70 до Социопатката Крисия

    1 3 Отговор
    От твоите коментари се вижда,че си доста лично засегнат от тяхното семейство.Защо не си изясниш отношенията ? Какви са приятелките на Крисия са си лично нейна работа.Ако твоите приятели са нехранимайковците на квартала не може всички да са като теб.А какви снимки ще качва или е качвала сигурно преди случката отново си е нейна работа и не виждам ти с какво право я следиш, че и изнасяш лична информация ?
  • 71 Бурканбанк

    0 0 Отговор
    В Коментар № 22 имах предвид мнението ми в коментар №11, а не №7.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Умбре

    2 0 Отговор
    През селата се кара бавно,защото местните са свикнали да използват пътищата за разходки.Къде сте се забързали вечно с тия коли?
  • 74 Аз, Врачанката

    1 0 Отговор
    Да си понесе наказанието с цялата строгост на закона. Тук няма значение чий баща е, важното е, че има убит човек.
  • 75 Не сравнявай

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "qwerty":

    с влакове ситуацията. Правилата за движение и отговорности са различни. Има едно нещо - че шофьорите са длъжни да пазят пешеходците, което го няма като задължение на машинистите.А тук има и " несъобразена скорост" - дали сме съгласни с това понятие или не е без значение -има го като изискване и трябва да го съобразяваме.

    Коментиран от #76

  • 76 незнайко

    0 1 Отговор

    До коментар #75 от "Не сравнявай":

    Кой казва каква е била скороста ? Несъобразена може да е 40 км/ч. ако те ударят фронтално също е въпрос дали ще оцелееш . Ако наистина пред него е имало кола ПОСМЪРТНО не е можел да предпази пешеходеца тръгнал да пресича пред него !!! В пост 58 написах, че удара може да е страничен и шофьора да не е усетил . Написал съм и доводите за това . Само стоящите отсреща лица могат да кажат истината .
  • 77 7866

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "ОДМВР":

    имат му телефона от предишния път.