Last news in Fakti

22 Юни, 2020 15:17 6 548 17

Образуваха досъдебно производство срещу журналиста Стоян Тончев

  • стоян тончев-
  • досъдебно производство

Като "гнусно ченгеджийско мероприятие на Симеоновската каскетна школа" определи случващото се журналистът

Образуваха досъдебно производство срещу журналиста Стоян Тончев - 1

Досъдебно производство е образувано срещу журналиста от сайта "Либерта" Стоян Тончев в Поморие. Подробности разкри самият той в профила си във фейсбук:

Благодаря на всички за моралната подкрепа!
Както споделих в предходния си пост - спусната е държавна поръчка да бъда "дисциплиниран" чрез институционална репресия.
Срещу мен има писани доноси от деца, на 13 г. и 14 г. , чиято майка е адвокат. Бил съм ги заплашвал от терасата на апартамента ми. Има и такива родители, да!
Образувано е досъдебно производство. Назначена ми е от прокуратурата комплексна Съдебно-психиатрична експертиза, за да бъде установено дали съм психически здрав, за да ми бъде повдигнато обвинение за хулиганство.
Гнусно ченгеджийско мероприятие на Симеоновската каскетна школа!
Най-интересното е, че в рапортите на полицаите, които уж трябваше да ме охраняват през месец февруари на 2020 г., след като подадох сигнал на 112, не присъства нападението срещу мен. Никъде не е записано, че съм бил гонен и заплашван около колите на блока, в който живея, от непознато за мен лице. И това е обяснимо - дежурният полицай стоя със скръстени ръце, все едно му е зададена команда: "Каквото и да се случи - не реагирай!". И той, съответно, не реагира. Но има и други свидетели на грозната поръчка, освен мен, като потърпевш, и бездействащото длъжностното лице - полицай от РПУ-Поморие.
Няма да оставя нещата така! Очаквайте ме в сряда в "Честно казано с Люба Кулезич"! Ще гостуваме в предаването на Люба Кулезич по тв "Евроком" с бившия съдия и прокурор Румяна Ченалова.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 26 Отговор
    кой е този господин собственик е на либерта но прякора не е ли му камбаната
  • 2 Бурканбанк

    52 7 Отговор
    Тончев, радвай се, че не са те поръчали като Слави Ангелов!
    А иначе - свързваш се с адвокат Хаджигенов и търсиш възможностите за защита. Дори да не поеме делото ти ще ти даде насоки към кого да се обърнеш. Някой адвокат все ще ти препоръча в близост до Поморие.
    Мутрохунтата е на изчезване, но сега борбата е "безмилостно жестока", така че никакво отпускане и ще си търсиш правата докрай!

    Коментиран от #16, #17

  • 3 Дрон Дронович

    8 20 Отговор
    За клоуна Хаджигенов ли става дума -- в пандиза си ,ако се оставиш в ръцете му.
  • 4 Съдията Дред

    16 1 Отговор
    Да иска психо експертиза тройна независима на 13-14 годишните малчугани и очна ставка !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Съседите

    20 0 Отговор
    Тези ко*елдаци тормозят целия квартал и се напика*ат в гащите още са с памперси!
  • 10 tefdscx

    23 4 Отговор
    всеки ,който тръгне против боко Т и герб така става.Прокоратурата пази мафията
  • 11 Чъки

    10 1 Отговор
    Вече ползват и памперси за клеветници!
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 19 Отговор
    това не е ли СТОЯН ТОНЧЕВ арестуван миналата седмица с наркотици същия преди време искаше да бие шофьор в БУРГАС прякора му е КАМБАНАТА
  • 13 Next

    19 2 Отговор
    Колкото се може повече сигнали и оплаквания до европейската прокуратура. Трябва да стане ясно, че в България има диктатура.
  • 14 Нещастници

    13 2 Отговор
    Шайката още ли не може да сучи обясни защо сме на 111 място по свобода на словото??? Да ви пукнат децата герберски нещастници
  • 15 Иван

    3 0 Отговор
    Защо търкате коментсрите не разбирам след като няма обидни думи?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бурканбанк":

    Адвокат хаджигенов е зает с писане на статии против правителството но ти изчакаи някои ден нали правителството ще падне защо си претиснен онзи човек не ли ти каза какво ще стане с теб вярва му/ ти нямаш вяра в собствените си думи та ще повярваш на друг/спасението идва след 15-20 години