Last news in Fakti

1 Юли, 2020 14:50 1 748 2

Арестуваха рецидивист за детска порнография

  • порнография-
  • детска порнография-
  • добрич

Сигналът срещу престъпника дошъл от бащата на 15-годишното момиче, чиито голи снимки били създадени

Арестуваха рецидивист за детска порнография - 1
Снимка: Shutterstock

Районната прокуратура в Добрич е привлякла към наказателна отговорност за създаване на порнографски материали с непълнолетно момиче 44-годишния Георги Г. Той ще отговаря за извършено продължавано престъпление по член 159, ал. 4, т. 1 от НК, както и за съхранение на такива материали по член 159, ал. 6 от НК.

Досъдебното производство е било образувано по сигнал на бащата на 15-годишното момиче, участничка в порнографския материал, изготвен от обвиняемия Георги. Родителят на момичето научил за това от негова позната, която му показала снимка на голата му дъщеря, която била изпратена от обвиняемия.

По неотложност било извършено претърсване и изземване в дома на 44-годишния Георги Г. Иззети са флашпамети с голям брой порнографски материали.

Обвиняемият е осъждан многократно за измами и кражби. Последната ефективна присъда е изтърпял миналата година, когато е бил освободен от затвора.

Районната прокуратура в Добрич ще внесе искане в съда за вземане на най-тежката мярка за процесуална принуда – задържане под стража.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.