Last news in Fakti

29 Септември, 2012 12:17 1 342 1

Съдят Цеца Величкович за побой

  • цеца величкович-
  • побой-
  • съд

Скандалната сръбска фолкзвезда Цеца Величкович отново има проблеми с правосъдието, съобщи БГНЕС.

Срещу нея и нейния зет е повдигнато обвинение за побой над директора на футболния отбор "Млади пролетер" Алексанъдр Оларевич. Величкович дойде в Първия основен съд на Белград придружавана от своя адвокат и личния й бодигард. Поради заболяване на Оларевич делото бе отложено за 29 ноември. Това обаче не е единственият процес срещу певицата. В най-скоро време тя ще отговаря и за претенциите на Воислав Джуркович, който твърди, че тя му дължи 116 000 евро.

Цеца Величкович се призна за виновна преди две години за присвояването на над 11 млн.марки от нелегален трансфер на футболния отбор "Обилич". Тя постигна споразумение с Белградския съд и в продължение на 9 месеца бе под домашен арест с гривна на краката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барото

    0 0 Отговор