Last news in Fakti

1 Октомври, 2012 09:09 32 181 9

Кралица на красотата убита от подгласничка

  • конкурс за красота-
  • бразилия-
  • улита
Кралица на красотата убита от подгласничка - 1
Убитата Алине

Подгласничка организира убийството на кралица на красотата в град Кариасика в  югоизточната част на Бразилия, съобщи „Дейли мейл“. Наградата за победителката била участие във видеоклип на популярна местна група.
Алини Оливейра (21 г.) победила конкурентката си Адиане Матиас (20 г.) в последния кръг на конкурса. Носителката на короната обаче била намерена простреляна в градината на хотела часове преди началото на снимките за клипа. Изпълнителят на мократа поръчка се оказал Давид Кореа, интимен приятел на подгласничката Матиас.

В схемата участвал и 20-годишният Джюлиер Бастон, танцов партньор на останалата на второ място в конкурса. Той вярвал, че ако дамата му имала шанса да участва във видеото, щяла да направи кариера.

“Беше момент на отчаяние. Искахме да бъдем признати като изпълнители. Адиане е имала споразумение със своя приятел. Тя му казала, че ще се зарадва, ако той направи това вместо нея“, признал танцьорът пред разследващите.

“Те смятат, че Алини им е откраднала нещо, което по право е тяхно. Адиане се е депресирала и е убедила приятеля си да убие Алини, за да докаже любовта си към нея. Надявала се е, че след като съперничката й вече я няма, тя ще бъде извикана на нейно място”, обяснил шефът на местната полиция.

След убийството Бастон е изпратил текстово съобщение на подгласничката Матиас: “Сега може да хапнеш малко шунка на закуска”. В Бразилия думата „шунка” се използва често като евфемизъм на труп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делчо Тухчиев

    1 1 Отговор
    ъъъ
  • 2 The Bear

    6 0 Отговор
    Сбъркана работа, на сбъркани хора, в един все по-сбъркан свят....
  • 3 Hornet77

    7 0 Отговор
    Госпожо Гигова, честно искам да ви попитам, вие сляпа ли сте, да пишете статии за някакви неща, които грам не интересуват НАШАТА държава, а пишете за бразилски сценарии на сериал.... В нашата държава има къде-къде по фрапиращи неща, случващи се ежедневно, а вие не виждате това...
  • 4 Адолф Хитлер

    0 0 Отговор
    Така е по лесно за госпожа Гигова.Преписва отнякъде един готов сладникав текст и след това си прибира хонорара.Такива като нея трябва да ги пращат в Афганистан да ловят с голи ръце лимонките за да разберат как се става репортер.
  • 5 Бай Онзи

    1 0 Отговор
    Ами защо четете бре!
    Първо надделява любопитството пък после мрън мрън...
  • 6 Адолф Хитлер

    3 0 Отговор
    Ми четем щото не знаем какво пише.Акато го прочетем после ни е яд ,че сме си загубили времето.
  • 7 Явор Кръстев

    1 0 Отговор
    Свят голям, серсеми много.
  • 8 mitev1

    0 0 Отговор
    оставаше накрая да пише че за всичко е виновна на боевски жена му , кото искала да прави мръсно на бразилия
  • 9 Румен Ангелов

    0 0 Отговор
    Тея индиянци са пълни кр..ни !